mélykék76 Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Bár ha innen közelítjük meg a dolgot... Végülis a pasik miatt megyek lassan... Nálunk rendőrhölgyek nincsenek. :huh: Oké ez most jó válasz volt :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Oké ez most jó válasz volt :lol: :) Megnyertem a hangszórót? :D :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Oké ez most jó válasz volt :huh: :lol: Pedig nemis, ahányszor engem megállítottak mindig volt ott egy nőszemély! Pehhemre! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Pedig nemis, ahányszor engem megállítottak mindig volt ott egy nőszemély! Pehhemre! Nah igen, arányaiban kevés rendőrnő van magyarországon férfiakhoz képest... És gondolom azoknak is elenyésző része vonzódik a saját neméhez... Tehát hiába kacsingattál rá. :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Ebből megint ki lehetne kombinálni valamit de inkább nem. :huh: :lol: :) Oké, akkor türelmesen várok. ;) Egyetlen szerencséd az hogy SUTTOGSZ, mert ha meghallottam volna.......... :) :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Nah igen, arányaiban kevés rendőrnő van magyarországon férfiakhoz képest... És gondolom azoknak is elenyésző része vonzódik a saját neméhez... Tehát hiába kacsingattál rá. :huh: :lol: :) Szerinted mennyi férfihormon van egy olyan nőben aki rendőrnek megy el????????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Szerinted mennyi férfihormon van egy olyan nőben aki rendőrnek megy el????????? avagy mennyi női van :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Nah igen, arányaiban kevés rendőrnő van magyarországon férfiakhoz képest... Vagy csak nem látod őket a rendőrautóban, mert enyhén balra vannak "bukva" :huh: :lol: Szerinted mennyi férfihormon van egy olyan nőben aki rendőrnek megy el????????? NDK úszónő fííling? :) Hova tűntél ennyire? Csak nem nyaralni voltatok egy afrikai körúton? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Egyetlen szerencséd az hogy SUTTOGSZ, mert ha meghallottam volna.......... :lol: ;) :) :) Büntit kapok? :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Büntit kapok? :huh: :lol: Ha mindent szétoffoltok akkor előbb-utóbb biztos :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Nonézdcsaknonédcsak : http://www.grain.hu/160.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Nonézdcsaknonédcsak : http://www.grain.hu/160.htm Lurdyhoz lehetne egy-két ívet hozni... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Nonézdcsaknonédcsak : http://www.grain.hu/160.htm Szerintem fontos lenne belevenni a minimális sebességet is, mert tök jó, hogy mehetsz a belső sávban (akár 130-al is), ha a papi a suzukival úgy is 60-al megy ott és b@szik lehúzódni a külső sávba, mert ő úgy döntött, hogy márpedig ott fog menni és a tükröt amúgy is hírből sem ismeri. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Szerintem fontos lenne belevenni a minimális sebességet is, mert tök jó, hogy mehetsz a belső sávban (akár 130-al is), ha a papi a suzukival úgy is 60-al megy ott és b@szik lehúzódni a külső sávba, mert ő úgy döntött, hogy márpedig ott fog menni és a tükröt amúgy is hírből sem ismeri. Nem tudom mennyit járkálsz pályán, de én inkább a kamionok miatt aggódnék a helyedben. Úgy kihúzzák eléd a kormányt ha sikerült az előtte lévő kamionhoz képest 1km/h -s sebességkülönbséget elérni mint a sicc. Akár még emelkedő előtt is és akkor eltart pár percig amig megelőzi. És ha jössz mögötte 160-nal nehezen állsz meg... Most hétfőn is voltunk M1-en. Nemigen lehet 120-130-nál tartósan gyorsabban menni. És ha mégis akkoris jön egy kamion pár km múlva... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Nem tudom mennyit járkálsz pályán, de én inkább a kamionok miatt aggódnék a helyedben. Úgy kihúzzák eléd a kormányt ha sikerült az előtte lévő kamionhoz képest 1km/h -s sebességkülönbséget elérni mint a sicc. Akár még emelkedő előtt is és akkor eltart pár percig amig megelőzi. És ha jössz mögötte 160-nal nehezen állsz meg... Most hétfőn is voltunk M1-en. Nemigen lehet 120-130-nál tartósan gyorsabban menni. És ha mégis akkoris jön egy kamion pár km múlva... Na, ez meg a másik fele. Hála Istennek ez még kevesebbszer volt velem (bár már fordult elő, aztán még rám villogott a mögöttem jövő -a hülye... nem is tudom miért nem látta, hogy mintha elöl egy k@rva nagy ponyva dudorodna... de ez már a dühöngő topik határait súrolja :huh: ), és inkább a belső sávban indokolatlanul lassan haladókkal találkozom, de mindkét dolog egyformán idegesítő szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 A kamionokkal nem tudsz mit kezdeni. Ez van. Erősebb és kész. És még csak nem is szabálytalan. Az öreg papák esetére meg van szabály, azaz a jobbra tartási kötelezettség, amit szoktak is írni az autópályák dinamikus tábláin állandóan. Ettől függetlenül sokan immunisak rá. Büntetni kéne, meg a médiában meglebegtetni, hogy iszonyat büntik jönnek most az ilyen papákra, és egyből kevesebb lenne :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 A kamionokkal nem tudsz mit kezdeni. Ez van. Erősebb és kész. És még csak nem is szabálytalan. Az öreg papák esetére meg van szabály, azaz a jobbra tartási kötelezettség, amit szoktak is írni az autópályák dinamikus tábláin állandóan. Ettől függetlenül sokan immunisak rá. Büntetni kéne, meg a médiában meglebegtetni, hogy iszonyat büntik jönnek most az ilyen papákra, és egyből kevesebb lenne :) Lehet tényleg elég lenne :huh: Orwell: 1984 rulez! :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Tegyük fel, elfogadom azt, hogy kicsit elcsánborgom a pulttól és kedves ánglus "vedégeink" beleszürcsölnek a dábül vodk aredbullomba. Oké. De a majd fullon lévő pezsgőt és sapkámat ne úgy kelljen már visszaszednem :huh: Jóóó sokat ittak, de mit gondolnak, mi van itt szabad rablás ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Tegyük fel, elfogadom azt, hogy kicsit elcsánborgom a pulttól és kedves ánglus "vedégeink" beleszürcsölnek a dábül vodk aredbullomba. Oké. De a majd fullon lévő pezsgőt és sapkámat ne úgy kelljen már visszaszednem :huh: Jóóó sokat ittak, de mit gondolnak, mi van itt szabad rablás ? :) Sajnos ez van...idejönnek, és azt hiszik, hogy övék a világ...nekik mindent szabad, mert pénzük van...nem véletlen utálom mindet.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kombayn Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Sziasztok !!! Tudna ajánlani vki megbízható-korrekt autó szerelőt pest megyében (ha van Albertirsa közelében)? Opel Corsa B 99-es 1.2 V16 hoz kellene. Elörre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Píísta tegnap nemzetközi estet tartott :huh: Angolok, lengyelek... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Sajnos ez van...idejönnek, és azt hiszik, hogy övék a világ...nekik mindent szabad, mert pénzük van...nem véletlen utálom mindet.... :huh: Fiatalok voltak, nem szórták a pénzt, csak falkában jártak a pulthoz és tűnik, hogy amit ott leltek, azt a magukénak gondoltak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Fiatalok voltak, nem szórták a pénzt, csak falkában jártak a pulthoz és tűnik, hogy amit ott leltek, azt a magukénak gondoltak :huh: Én sem pénzügyileg értem csak...hanem azért nem igazán lenne természetes, hogy pl a szállodai szobákban az angol fiatalok kifújnak 1-2 porraloltót...hát neki az... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 büdös focihuligánok :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 ....lengyelek.... Hááát kétszer pont útban voltak :huh: :lol: :) Nem oyan könnyű mindekit pozicionálni és ha néha összejön, akkor sem könnyű figyelmbevenni ezt :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts