mélykék76 Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Április 21.-én felmérték az Orsi Suzuki Swiftjét, és megrendeltük az Astrát (Classic II, 1.4 16V, sötét szürke metál, 4 ajtós stb). Sajnos (vagy hál' Istennek) nem volt raktáron, így rendelni kellett. Kb 2 hetet mondtak, de közben a gyár leállt, így 5-6 hétre módosult a határidő :lol: Nem baj, így legalább tutira 2005-ös évjáratú lesz (amik raktáron vannak, azok 2004-esek), és twinportos motorral szerelik. Ahaaam, akkor ha lassan is, de alakul a dolog. És vajh, amikor leáll a gyár, akkor eszközölnek módosításokat is, a korábbi tapasztalatok alapján ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Gratula Dark! Miket mutat az a műszerfal???? :roll: Nagyon bejövős... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Gratula Dark! Miket mutat az a műszerfal???? :roll: Hasonló kéne neked is az Astrába. :wink: Ami mutatja,hogy milyen messzire tudsz még menni vele :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Hasonló kéne neked is az Astrába. :wink: Ami mutatja,hogy milyen messzire tudsz még menni vele :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Nekem ilyen van... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 http://i19.ebayimg.com/01/i/04/1b/62/58_1_b.JPG Nekem ilyen van... :wink: Akkor most nem értetted a kisbetűs genyáskodásomat vagy csak nem olvastad el :roll: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 De-de elolvastam, csak nem gondoltam rá hogy genyáskodásból mondod... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 De-de elolvastam, csak nem gondoltam rá hogy genyáskodásból mondod... :roll: pedig ha készen lesz a werk, nem is számít ez majd genyáskodásnak.. tényleg leinfoztad hol lesz kb fogyi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 De-de elolvastam, csak nem gondoltam rá hogy genyáskodásból mondod... :roll: :goodman: CSak eszembe jutott a múltkori "lassabban megy de messzebbre" dolog :wink: Kő sör? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 "...Kő sör..." Kő hát... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 A fogyival most sem stimmel valami... Kegyetlen büdös a vas, és 11.5 alá nem megy le... :roll: Alapjáraton 1.6 l/h max lekúszik 1.5-re...de az sok... :roll: Mondjuk ha nem gond akkor nem foglalkozom vele... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 "...Kő sör..." Kő hát... :wink: Holnap kapol :wink: De gömbszörpöt is kell innod hozzá. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Na a gömbszörpiért nem rajongok... De tequilla jöhet, meg minden más! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Na a gömbszörpiért nem rajongok... De tequilla jöhet, meg minden más! :wink: De finnyás ez a pösti gyerek. Akkor majd ránézel :evil: :lol: Én pedíg csak azt viszek a söröcskéhez. A teqila csak cd-n megy majd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 A fogyival most sem stimmel valami... Kegyetlen büdös a vas, és 11.5 alá nem megy le... :roll: Alapjáraton 1.6 l/h max lekúszik 1.5-re...de az sok... :roll: Mondjuk ha nem gond akkor nem foglalkozom vele... :roll: Legutóbb, amikor mentünk át a hídon és mögötted mentem akkor indulásnál füstölt is egy kicsit. Rem,éljük csak az opel olaj mókázik. Viszpont komoly volt mögötted a Signum! 3.2 V6 volt a hátára írva, de nem nagyon tudott lenyomni. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Na az a pici füst elvileg a sok benya miatt van amit kap... :roll: ..legalábbis remélem... :roll: Elvileg más miatt nem fültölhet, meg olaj sem fogy már, úgyhogy valószínű... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Na az a pici füst elvileg a sok benya miatt van amit kap... :roll: ..legalábbis remélem... :roll: Elvileg más miatt nem fültölhet, meg olaj sem fogy már, úgyhogy valószínű... :roll: Vizet szoktad nézni? :twisted: :twisted: Most vizsgáztam közgázból és nem volt jó!! :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Vízzel semmi gond... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 "Vízzel semmi gond... " Dehogyisnincs! Abban párzanak a halak! Úgyhogy igyon mindenki bortot meg sörtöt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 jujjj Gabi :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Azt hiszem itt most a hűtővízről volt szó, azt meg én sem szeretem... ...túl édes... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Azt hiszem itt most a hűtővízről volt szó, azt meg én sem szeretem... ...túl édes... :lol: Mi lenne, ha nem vedelnéd állandóan a fagyállót? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Ááááááá, a végén normális ember válna belőle... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Dehát csomó smartpontot kapok rá... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Dehát csomó smartpontot kapok rá... :lol: Smartpot???Két üveggel kérek! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts