Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 3,3k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Biztos olyan jók ezek az mint utólagos elmesélésből megtudtam bulik ? :huh: :lol:

Már biztos hogy nem.

Vilszmisszes film túl ijesztő volt úgyhogy megnéztük még este L'ecsót DVD-n :)

Elküldve
Ebben semmi új nincs. Tőlem kétszer is elvették azonnal. Harmadjára csak azért nem, mert eleve nálluk volt.

Mondhattad volna, ha már így alakult, igazán visszaadhatnák :huh: .

Elküldve
Hát mert kettőben csak 2 henger megy, háromban pedig 3 henger :huh:

10-20ról tán egy kicsit optimálisabban gyorsul mint háromból :)

ui: jogsid van amúgy ? :) :D

Van, de én lány vagyok, én nem ezeket tanultam.. De viszont profi vagyok a "hogyan krémezzük be a kezeinket vezetés közben" című fejezetből! Na? He? :lol:

Elküldve
Van, de én lány vagyok, én nem ezeket tanultam.. De viszont profi vagyok a "hogyan krémezzük be a kezeinket vezetés közben" című fejezetből! Na? He? :huh:

Akkor indulhatsz a Sofőrök 2-ben... Az egyben volt egy csaj aki nagyon profin sminkelte magát vezetés közben... Te tuti nagyobb népszerűségre tennél szert ezzel a mutatvánnyal. :) :lol:

Elküldve
Akkor indulhatsz a Sofőrök 2-ben... Az egyben volt egy csaj aki nagyon profin sminkelte magát vezetés közben... Te tuti nagyobb népszerűségre tennél szert ezzel a mutatvánnyal. :D :)

Én legalább valamit fel tudok mutatni :huh: :lol: :)

Elküldve
Én legalább valamit fel tudok mutatni :lol: :) ;)

Hja, én még a kezemet sem krémeztem vezetés közben... A sminkelésről meg egyenesen lemondtam... Én ezeket mindíg előtte csinálom. :huh: :)

Döntsd el te is, sminkelsz vagy vezetsz. :D :D

Elküldve
Hja, én még a kezemet sem krémeztem vezetés közben... A sminkelésről meg egyenesen lemondtam... Én ezeket mindíg előtte csinálom. :huh: :lol:

Döntsd el te is, sminkelsz vagy vezetsz. :) :)

Na szóval Pista haragját elkerülve szóóóval kanyarodni 2-ben.. Akkor az sem üzemanyagbarát, amikor minél gyorsabban lépkedek át a fokozatokon, csak hogy elérjem az 5.?

Elküldve
Na szóval Pista haragját elkerülve szóóóval kanyarodni 2-ben.. Akkor az sem üzemanyagbarát, amikor minél gyorsabban lépkedek át a fokozatokon, csak hogy elérjem az 5.?

Ő, azt ne mondd hogy városon belül meg 5.ben közlekedsz 50el... :huh:

Elküldve
Ő, azt ne mondd hogy városon belül meg 5.ben közlekedsz 50el... :)

A ritkábbik eset az 50 :) max ha dugó van :lol: Volt már egy pár bírságom emiatt :huh:

Elküldve
A ritkábbik eset az 50 :D max ha dugó van :) Volt már egy pár bírságom emiatt :)

Szerintem ( bár én sem nagyon vágom az ilyen dolgokat. :huh: ) városban 3-4ben a legérdemesebb közlekedni... Nekem muszáj 3.ban mivel nálunk 40 a speedlimit... 40et 4.ben meg elég érdekes tartani... Az autó rángat néha meg fulladozik... 5.ben egyszer próbáltam az 50et, de nem nagyon szerette, majdnem alapjáraton pörgött szegény... :lol:

Elküldve
A ritkábbik eset az 50 :) max ha dugó van :lol: Volt már egy pár bírságom emiatt :huh:

Na perszzeeeeeeee :)

Lendületes és takakarékos autózás titka : fordulj hármasba 10-20al :D ;)

Elküldve
Na perszzeeeeeeee :)

Lendületes és takakarékos autózás titka : fordulj hármasba 10-20al :) :D

Hát kanyarokban valóban nem pörgetem ;) Naaaaaaaa már megint kezded! Úgylátszik megörököltem valakitől ezt a státuszt :D :lol: :huh:

Elküldve
Lendületes és takakarékos autózás titka : fordulj hármasba 10-20al :) :D

Csak meg akarja hagyni a lehetőséget a pasiknak hogy megbámulják a kocsit és őt és amikor cselekedni szeretnének akkor vissza 2be és padló. :huh: :lol: :)

Elküldve
Csak meg akarja hagyni a lehetőséget a pasiknak hogy megbámulják a kocsit és őt és amikor cselekedni szeretnének akkor vissza 2be és padló. :huh: :lol: :)

Ezt a kombinálást!!!! Én nem űzöm ilyen mesteri szinten! :D :) ;)

Elküldve

Khmm....

Szerintem te sem a kocsit néznéd :)

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.