Hic Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Akkó nincs nálam :lol: :) Háháhá.... ilyen könnyen nem szabadulsz! :) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Ha ne adj istán valaki hajlamos lenne erre, akkor jó lenne, ha elhagyná ezen szokását. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Biztos olyan jók ezek az mint utólagos elmesélésből megtudtam bulik ? :huh: :lol: Már biztos hogy nem. Vilszmisszes film túl ijesztő volt úgyhogy megnéztük még este L'ecsót DVD-n :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Ha ne adj istán valaki hajlamos lenne erre, akkor jó lenne, ha elhagyná ezen szokását. Balááázskaaaaaaa! Hallloooooooooood?! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Ha ne adj istán valaki hajlamos lenne erre, akkor jó lenne, ha elhagyná ezen szokását. Ebben semmi új nincs. Tőlem kétszer is elvették azonnal. Harmadjára csak azért nem, mert eleve nálluk volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Ebben semmi új nincs. Tőlem kétszer is elvették azonnal. Harmadjára csak azért nem, mert eleve nálluk volt. Állat! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Ebben semmi új nincs. Tőlem kétszer is elvették azonnal. Harmadjára csak azért nem, mert eleve nálluk volt. Mondhattad volna, ha már így alakult, igazán visszaadhatnák :huh: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Mondhattad volna, ha már így alakult, igazán visszaadhatnák :lol: . Á, nem úgy néztek ki. Igaz én sem. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Hát mert kettőben csak 2 henger megy, háromban pedig 3 henger :huh: 10-20ról tán egy kicsit optimálisabban gyorsul mint háromból :) ui: jogsid van amúgy ? :) :D Van, de én lány vagyok, én nem ezeket tanultam.. De viszont profi vagyok a "hogyan krémezzük be a kezeinket vezetés közben" című fejezetből! Na? He? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Van, de én lány vagyok, én nem ezeket tanultam.. De viszont profi vagyok a "hogyan krémezzük be a kezeinket vezetés közben" című fejezetből! Na? He? :huh: Akkor indulhatsz a Sofőrök 2-ben... Az egyben volt egy csaj aki nagyon profin sminkelte magát vezetés közben... Te tuti nagyobb népszerűségre tennél szert ezzel a mutatvánnyal. :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Akkor indulhatsz a Sofőrök 2-ben... Az egyben volt egy csaj aki nagyon profin sminkelte magát vezetés közben... Te tuti nagyobb népszerűségre tennél szert ezzel a mutatvánnyal. :D :) Én legalább valamit fel tudok mutatni :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Én legalább valamit fel tudok mutatni :lol: :) ;) Hja, én még a kezemet sem krémeztem vezetés közben... A sminkelésről meg egyenesen lemondtam... Én ezeket mindíg előtte csinálom. :huh: :) Döntsd el te is, sminkelsz vagy vezetsz. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Hja, én még a kezemet sem krémeztem vezetés közben... A sminkelésről meg egyenesen lemondtam... Én ezeket mindíg előtte csinálom. :huh: :lol: Döntsd el te is, sminkelsz vagy vezetsz. :) :) Na szóval Pista haragját elkerülve szóóóval kanyarodni 2-ben.. Akkor az sem üzemanyagbarát, amikor minél gyorsabban lépkedek át a fokozatokon, csak hogy elérjem az 5.? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Na szóval Pista haragját elkerülve szóóóval kanyarodni 2-ben.. Akkor az sem üzemanyagbarát, amikor minél gyorsabban lépkedek át a fokozatokon, csak hogy elérjem az 5.? Ő, azt ne mondd hogy városon belül meg 5.ben közlekedsz 50el... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Ő, azt ne mondd hogy városon belül meg 5.ben közlekedsz 50el... :) A ritkábbik eset az 50 :) max ha dugó van :lol: Volt már egy pár bírságom emiatt :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 A ritkábbik eset az 50 :D max ha dugó van :) Volt már egy pár bírságom emiatt :) Szerintem ( bár én sem nagyon vágom az ilyen dolgokat. :huh: ) városban 3-4ben a legérdemesebb közlekedni... Nekem muszáj 3.ban mivel nálunk 40 a speedlimit... 40et 4.ben meg elég érdekes tartani... Az autó rángat néha meg fulladozik... 5.ben egyszer próbáltam az 50et, de nem nagyon szerette, majdnem alapjáraton pörgött szegény... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 A ritkábbik eset az 50 :) max ha dugó van :lol: Volt már egy pár bírságom emiatt :huh: Na perszzeeeeeeee :) Lendületes és takakarékos autózás titka : fordulj hármasba 10-20al :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Na perszzeeeeeeee :) Lendületes és takakarékos autózás titka : fordulj hármasba 10-20al :) :D Hát kanyarokban valóban nem pörgetem ;) Naaaaaaaa már megint kezded! Úgylátszik megörököltem valakitől ezt a státuszt :D :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Lendületes és takakarékos autózás titka : fordulj hármasba 10-20al :) :D Csak meg akarja hagyni a lehetőséget a pasiknak hogy megbámulják a kocsit és őt és amikor cselekedni szeretnének akkor vissza 2be és padló. :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Csak meg akarja hagyni a lehetőséget a pasiknak hogy megbámulják a kocsit és őt és amikor cselekedni szeretnének akkor vissza 2be és padló. :huh: :lol: :) Ezt a kombinálást!!!! Én nem űzöm ilyen mesteri szinten! :D :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Ezt a kombinálást!!!! Én nem űzöm ilyen mesteri szinten! :lol: :huh: :) Én meg nem a pasik miatt megyek lassan... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Csak meg akarja hagyni a lehetőséget a pasiknak hogy megbámulják a kocsit és őt és amikor cselekedni szeretnének akkor vissza 2be és padló. :huh: :lol: :) Khmm.... Szerintem te sem a kocsit néznéd :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Én meg nem a pasik miatt megyek lassan... :) :huh: Tudjuk 40 km/h :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Khmm.... Szerintem te sem a kocsit néznéd :huh: Attól függ... Télen csukott tetővel csak a kocsit lehet nézni... :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Tudjuk 40 km/h :huh: :lol: Bár ha innen közelítjük meg a dolgot... Végülis a pasik miatt megyek lassan... Nálunk rendőrhölgyek nincsenek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts