mackosajt Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Meeee így őőő a kirááááály... :huh: :lol: :) :) :D :D Az a Sanyi! A Király Sanyi! ... vagyis... nem is a Király, hanem a Sörös Sanyi! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Pesta! Mint Demszky jobb keze, nem unod még azt a vesszőt a titulusodban? :) mé nem szeded ki belőle? Budapest vezetője. :D Majdcsak kiküldik neki a büntit a közlekedési szabálysértésről... :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Pesta! Mint Demszky jobb keze, nem unod még azt a vesszőt a titulusodban? :) mé nem szeded ki belőle? Budapest vezetője. :) Válasz egyszerű. Mert Anti tette szóvá :huh: :lol: Engem nem zavar :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Válasz egyszerű. Mert Anti tette szóvá :lol: :) Engem nem zavar ;) És én kivehetem neked? :) mármint a vessződet! :huh: ne is folytassam, mert ettől csak rosszabb lehet már? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 És én kivehetem neked? :lol: mármint a vessződet! :huh: ne is folytassam, mert ettől csak rosszabb lehet már? :) Te fogtad meg a seggét? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Te fogtad meg a seggét? :huh: Kéne? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Már megint? :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Még mindig.. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Csatlakozva a témához: Hiiiiiiiiiiiiiiiiccc nálam van a Diszkópatkányok dvd :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Csatlakozva a témához: Hiiiiiiiiiiiiiiiiccc nálam van a Diszkópatkányok dvd :) Vááátiiizláááv bébidonthörtmiiii donthörtmiiiii :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Vááátiiizláááv bébidonthörtmiiii donthörtmiiiii :huh: :lol: :) Beszáme-beszááááááááááme-mucsóóóóóóóóóóóó :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Már meséltem, hogy egyszer viszaéltek a helyzetemmel (körömszakadtáig részeg) és felirták a számom a B7-ben és újabb bulisms jött: "Kedves Barátunk! Várunk szombat éjjel a legújabb Diszkópatkányok őrülettel a Roxbury's Night-on a 90-es évek legjobb zenéivel. Be loved B Seven" Mentek? :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Már meséltem, hogy egyszer viszaéltek a helyzetemmel (körömszakadtáig részeg) és felirták a számom a B7-ben és újabb bulisms jött: "Kedves Barátunk! Várunk szombat éjjel a legújabb Diszkópatkányok őrülettel a Roxbury's Night-on a 90-es évek legjobb zenéivel. Be loved B Seven" Mentek? :huh: :lol: Leráztam a havert az 5lettel mer csak a return to dancefloor party szokott jó lenni power de most hogy igy mondod MEGYÜNK! Fel is hivlak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 MEGYÜNK! Ééééééééééééééééééééééés induluuuuuuunk. Viszónk vmit nehogy mexomjazzunk e :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Milllen vóóót? :lol: Én sajna vidéken voltam :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Milllen vóóót? :) Én sajna vidéken voltam :huh: Nagyoooonjóóó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Nagyoooonjóóó :huh: Ehhh, remélem még nem áldozik le ez a kultusz, és lesz még alkalmam egy ilyen bulit megélni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Csatlakozva a témához: Hiiiiiiiiiiiiiiiiccc nálam van a Diszkópatkányok dvd :lol: :) Csak most olvasom, de gondoltam, hogy nálad van, mert a Gelko már hívott volna másnap... :) Végre már nem csak Divx-ben lesz meg, meg VHS-en :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 :) Csak most olvasom, de gondoltam, hogy nálad van, mert a Gelko már hívott volna másnap... :) Végre már nem csak Divx-ben lesz meg, meg VHS-en :huh: Párárárápp pippáppüréj párárárápp pippáppüréj. Diszizdünájt denszing friidom morning lájt ..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Na, b@szki, kifejeltem apa BMW-jének az üvegét.... :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 ....Csak most olvasom, de gondoltam, hogy nálad van, mert a Gelko már hívott volna másnap... :huh:.... Akkó nincs nálam :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Nagyoooonjóóó :huh: Én ebből csak 1 kissé elfáradt Alberttel szembesültem, ellenben kaptam finom sütit :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Én ebből csak 1 kissé elfáradt Alberttel szembesültem, ellenben kaptam finom sütit :huh: :lol: "kissé" Meg teát (mint utólagos elmesélésből megtudtam) Naggyon jó a süti, tök nagy szelet kell mindjárt kidobni mert holnapra megromlik. B@kker srácok a szlovákok is kurv@ jól élnek (szerbia után..). Nem voltam sokat Pozsonyban, de akkora isszonyatjó autókat láttam hogy magamalá rosáltam. GT porse pl... A plázaparkolóban is olyan járműpark volt mint nálunk sehol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Az a Sanyi! A Király Sanyi! ... vagyis... nem is a Király, hanem a Sörös Sanyi! :lol: Jó jó, de ennyire nem kell nyalni! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 ...."kissé" Meg teát (mint utólagos elmesélésből megtudtam).... Biztos olyan jók ezek az mint utólagos elmesélésből megtudtam bulik ? :huh: :lol: Csak négyszer tetted fel ugyanazt a kérdést és négyszer válaszoltam ugyanazt :) :) :D Norbi pedig legyen oly kedves kifáradni csütörtökön a hangszórókártpitáért, mert már nagyon beterheli a kocsit ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts