mackosajt Elküldve Január16, 2008 Elküldve Január16, 2008 Meeee így őőő a kirááááály... :huh: :lol: :) :) :D :D Az a Sanyi! A Király Sanyi! ... vagyis... nem is a Király, hanem a Sörös Sanyi! ;)
opel16v Elküldve Január16, 2008 Elküldve Január16, 2008 Pesta! Mint Demszky jobb keze, nem unod még azt a vesszőt a titulusodban? :) mé nem szeded ki belőle? Budapest vezetője. :D Majdcsak kiküldik neki a büntit a közlekedési szabálysértésről... :huh: :lol: :)
mélykék76 Elküldve Január16, 2008 Elküldve Január16, 2008 Pesta! Mint Demszky jobb keze, nem unod még azt a vesszőt a titulusodban? :) mé nem szeded ki belőle? Budapest vezetője. :) Válasz egyszerű. Mert Anti tette szóvá :huh: :lol: Engem nem zavar :D
mackosajt Elküldve Január16, 2008 Elküldve Január16, 2008 Válasz egyszerű. Mert Anti tette szóvá :lol: :) Engem nem zavar ;) És én kivehetem neked? :) mármint a vessződet! :huh: ne is folytassam, mert ettől csak rosszabb lehet már? :D
J0hnny Elküldve Január16, 2008 Elküldve Január16, 2008 És én kivehetem neked? :lol: mármint a vessződet! :huh: ne is folytassam, mert ettől csak rosszabb lehet már? :) Te fogtad meg a seggét? :)
mélykék76 Elküldve Január18, 2008 Elküldve Január18, 2008 Csatlakozva a témához: Hiiiiiiiiiiiiiiiiccc nálam van a Diszkópatkányok dvd :huh:
opel16v Elküldve Január18, 2008 Elküldve Január18, 2008 Csatlakozva a témához: Hiiiiiiiiiiiiiiiiccc nálam van a Diszkópatkányok dvd :) Vááátiiizláááv bébidonthörtmiiii donthörtmiiiii :huh: :lol: :)
mélykék76 Elküldve Január18, 2008 Elküldve Január18, 2008 Vááátiiizláááv bébidonthörtmiiii donthörtmiiiii :huh: :lol: :) Beszáme-beszááááááááááme-mucsóóóóóóóóóóóó :) :D ;)
redline Elküldve Január19, 2008 Elküldve Január19, 2008 Már meséltem, hogy egyszer viszaéltek a helyzetemmel (körömszakadtáig részeg) és felirták a számom a B7-ben és újabb bulisms jött: "Kedves Barátunk! Várunk szombat éjjel a legújabb Diszkópatkányok őrülettel a Roxbury's Night-on a 90-es évek legjobb zenéivel. Be loved B Seven" Mentek? :huh: :lol:
Albert Elküldve Január19, 2008 Elküldve Január19, 2008 Már meséltem, hogy egyszer viszaéltek a helyzetemmel (körömszakadtáig részeg) és felirták a számom a B7-ben és újabb bulisms jött: "Kedves Barátunk! Várunk szombat éjjel a legújabb Diszkópatkányok őrülettel a Roxbury's Night-on a 90-es évek legjobb zenéivel. Be loved B Seven" Mentek? :huh: :lol: Leráztam a havert az 5lettel mer csak a return to dancefloor party szokott jó lenni power de most hogy igy mondod MEGYÜNK! Fel is hivlak
Albert Elküldve Január19, 2008 Elküldve Január19, 2008 MEGYÜNK! Ééééééééééééééééééééééés induluuuuuuunk. Viszónk vmit nehogy mexomjazzunk e :huh:
opel16v Elküldve Január21, 2008 Elküldve Január21, 2008 Milllen vóóót? :lol: Én sajna vidéken voltam :huh:
redline Elküldve Január21, 2008 Elküldve Január21, 2008 Milllen vóóót? :) Én sajna vidéken voltam :huh: Nagyoooonjóóó :lol:
opel16v Elküldve Január21, 2008 Elküldve Január21, 2008 Nagyoooonjóóó :huh: Ehhh, remélem még nem áldozik le ez a kultusz, és lesz még alkalmam egy ilyen bulit megélni :lol:
Hic Elküldve Január21, 2008 Elküldve Január21, 2008 Csatlakozva a témához: Hiiiiiiiiiiiiiiiiccc nálam van a Diszkópatkányok dvd :lol: :) Csak most olvasom, de gondoltam, hogy nálad van, mert a Gelko már hívott volna másnap... :) Végre már nem csak Divx-ben lesz meg, meg VHS-en :huh:
rtomi Elküldve Január21, 2008 Elküldve Január21, 2008 :) Csak most olvasom, de gondoltam, hogy nálad van, mert a Gelko már hívott volna másnap... :) Végre már nem csak Divx-ben lesz meg, meg VHS-en :huh: Párárárápp pippáppüréj párárárápp pippáppüréj. Diszizdünájt denszing friidom morning lájt ..... :lol:
Hic Elküldve Január21, 2008 Elküldve Január21, 2008 Na, b@szki, kifejeltem apa BMW-jének az üvegét.... :huh: :lol: :)
mélykék76 Elküldve Január21, 2008 Elküldve Január21, 2008 ....Csak most olvasom, de gondoltam, hogy nálad van, mert a Gelko már hívott volna másnap... :huh:.... Akkó nincs nálam :lol: :)
mélykék76 Elküldve Január21, 2008 Elküldve Január21, 2008 Nagyoooonjóóó :huh: Én ebből csak 1 kissé elfáradt Alberttel szembesültem, ellenben kaptam finom sütit :lol: :)
Albert Elküldve Január21, 2008 Elküldve Január21, 2008 Én ebből csak 1 kissé elfáradt Alberttel szembesültem, ellenben kaptam finom sütit :huh: :lol: "kissé" Meg teát (mint utólagos elmesélésből megtudtam) Naggyon jó a süti, tök nagy szelet kell mindjárt kidobni mert holnapra megromlik. B@kker srácok a szlovákok is kurv@ jól élnek (szerbia után..). Nem voltam sokat Pozsonyban, de akkora isszonyatjó autókat láttam hogy magamalá rosáltam. GT porse pl... A plázaparkolóban is olyan járműpark volt mint nálunk sehol.
Sörös Sanyi Elküldve Január21, 2008 Elküldve Január21, 2008 Az a Sanyi! A Király Sanyi! ... vagyis... nem is a Király, hanem a Sörös Sanyi! :lol: Jó jó, de ennyire nem kell nyalni! :huh:
mélykék76 Elküldve Január22, 2008 Elküldve Január22, 2008 ...."kissé" Meg teát (mint utólagos elmesélésből megtudtam).... Biztos olyan jók ezek az mint utólagos elmesélésből megtudtam bulik ? :huh: :lol: Csak négyszer tetted fel ugyanazt a kérdést és négyszer válaszoltam ugyanazt :) :) :D Norbi pedig legyen oly kedves kifáradni csütörtökön a hangszórókártpitáért, mert már nagyon beterheli a kocsit ;)
Recommended Posts