opel16v Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 Áhh figyeljj apácska megígérte, hogy megcsinálja :lol: :huh: Csak nehogy úgy járjunk, mint ... ... ... Háth... ha nem megy valami, ott a Lurdy... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Szevasztok! Gondoltam beköszönök hozzátok,mivel felköltöztem Kalocsáról.Kecskemétre szoktam járni talizni,vagyis inkább úgy mondanám velük tartom a kapcsolatot.Most 30.án is ott voltam az évzárón,nagyon jól sikerült.Képeket is csináltam, -http://gallery.site.hu/u/Tarhonyas_001/?g2_page=1- oldalon megtekinthető.Szóval szeretném veletek is tartani a kapcsolatot.Szoktatok valahol talizni? Szép estét mindenkinek!Balesetmentes közlekedést! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Szia! Csütörtök esténként kb 8tól Lurdy ház mélygarázsa, közvetlen a kijáratnál :huh: 11-ig mindig szokottt tartani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Szia! Csütörtök esténként kb 8tól Lurdy ház mélygarázsa, közvetlen a kijáratnál :huh: 11-ig mindig szokottt tartani. Köszönöm az infót!Meg fogok jelenni(ez nem fenyegetés).Lenne még egy kérésem ha tudna valaki segíteni!Munkahelyet keresnék itt fennt.Ha valakinek van valami infója azt nagyon megköszönném.Autószerelő a szakmám,emellett van nehézgépkezelőim,hivatásos jogsim(b,c,e,páv I-II-III,KKSZ vizsga),és fegyveres személy és vagyonőrim!Előre is köszönöm! Csákány! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 csak az Opel vezetők szebbek... ha jól értem :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 csak az Opel vezetők szebbek... ha jól értem :huh: Szerintem meg ennél csak Opelt vezetni szebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 http://www.videa.hu/main.php?page=play&...hxYat5W4MeXCEdj :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 http://www.videa.hu/main.php?page=play&...hxYat5W4MeXCEdj :lol: :D :huh: Hááát, tud... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Amennyiben valaki számára érdekes lehet a dolog, a Morrisonsba megyünk, megünnepelni Krisztián "második szülinapját" ( http://images.iwiw.net/0901/user/00/85/50/...69681506394_box ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Amennyiben valaki számára érdekes lehet a dolog, a Morrisonsba megyünk, megünnepelni Krisztián "második szülinapját" ( http://images.iwiw.net/0901/user/00/85/50/...69681506394_box ) Ő is? Hihetetlen mennyien törik a vasat mostanában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Ő is? Hihetetlen mennyien törik a vasat mostanában. Ő azt hiszem még múlt évben nem kaptam meg a jobbkezet egy Auditól :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Ő azt hiszem még múlt évben nem kaptam meg a jobbkezet egy Auditól :huh: és mi tört ? betétlap ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 és mi tört ? betétlap ? Szerinted a fenti képet megnézve mi tört ? :huh: Természetesen volt, ebből eredeztethető az arany morcos utód :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Hát mi most értünk haza...és a sok napos autóhekkelés, kevés alvás utána ma kihagyjuk a bulit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Hát mi most értünk haza...és a sok napos autóhekkelés, kevés alvás utána ma kihagyjuk a bulit... Majd megmondom Krisztiánnak :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Köszi! Hívott még olyan 8 körül, már akkor mondtam neki, hogy 99% hogy nem megyünk...közben látom, hogy Te is hívtál...gondolom szintén hasonló okból... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Szerinted a fenti képet megnézve mi tört ? :huh: Természetesen volt, ebből eredeztethető az arany morcos utód :lol: egyértelműbb lett volna a helyzet ha nem elsőszám első személyben írod :D jópofa az az arany oroszlán :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Szerintem meg ennél csak Opelt vezetni szebb. Ennyit a német tudásomról, de köszi, legalább mostmár tudom mi van odaírva :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 túlélte :huh: ezt a hozzászólást majd 5 percig szerkesztettem...hiába még új vagyok itt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 túlélte :huh: ... Ezmiez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Ezmiez? Amennyiben valaki számára érdekes lehet a dolog, a Morrisonsba megyünk, megünnepelni Krisztián "második szülinapját" ( http://images.iwiw.net/0901/user/00/85/50/...69681506394_box ) amennyiben jól értelmezem az iwiw üzenőfalat :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 túlélte :huh: ezt a hozzászólást majd 5 percig szerkesztettem...hiába még új vagyok itt :lol: Majd belejössz ! Se :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Majd belejössz ! Se :huh: maradok a postagalambnál...az meg tuti megcsípne és leszarna :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Pesta! Mint Demszky jobb keze, nem unod még azt a vesszőt a titulusodban? :huh: mé nem szeded ki belőle? Budapest vezetője. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Pesta! Mint Demszky jobb keze, nem unod még azt a vesszőt a titulusodban? ;) mé nem szeded ki belőle? Budapest vezetője. :D Meeee így őőő a kirááááály... :huh: :lol: :) :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts