Gelko Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Omegán nem jobbak a gumik ? Ahogy érzitek. nagyságrendekkel...no meg kipörgésgátló stb...de nem én mentem :huh: de én is így tettem volna :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 nagyságrendekkel...no meg kipörgésgátló stb...de nem én mentem :huh: de én is így tettem volna :lol: Ezekből a túlféltésekből szoktak érdekes helyzetek előállni. Mégegyszer mondom : ahogy érzitek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Ezekből a túlféltésekből szoktak érdekes helyzetek előállni. Mégegyszer mondom : ahogy érzitek. a vége az lett h telefonáltak h nem indul a kocsi :lol: rajta maradt a hátsó ablak fűtés és leszívta az akksit...omegáról bebikáztuk....nincs is olyan nagy jég kint...bár a kapun való beállás kicsit nehéz volt :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Sziasztok! Keskeny a kapu? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Sziasztok! Keskeny a kapu? :huh: ááá dehogy keresztben befért rajta :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 ááá dehogy keresztben befért rajta :lol: :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Sziasztok! Hát megtörtént az első csapás: dúrrrván beázott ma mosás után a bal hátsó lámpácska :huh: . De olyan szinten, hogy egy halacska simán jól érezné magát benne! Na majd ha jobb idő lesz lekezeljük valami szuper anyaggal.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 ááá dehogy keresztben befért rajta :huh: kicsit emlékeztet az árpi történetére... :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Hát megtörtént az első csapás: dúrrrván beázott ma mosás után a bal hátsó lámpácska :lol: . De olyan szinten, hogy egy halacska simán jól érezné magát benne! Na majd ha jobb idő lesz lekezeljük valami szuper anyaggal.. Na ja, Hernád Tomi is ilyen akváriumot tartott annó a tunying hátsó lámpáiban :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Sziasztok! Hát megtörtént az első csapás: dúrrrván beázott ma mosás után a bal hátsó lámpácska :lol: . De olyan szinten, hogy egy halacska simán jól érezné magát benne! Na majd ha jobb idő lesz lekezeljük valami szuper anyaggal.. lesz egy nagy jégtömböd reggelre :huh: :D kicsit emlékeztet az árpi történetére... :D :D :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 lesz egy nagy jégtömböd reggelre :lol: :D :D Hát igen.. majd kiolvad :D Szar taiwain-i cuccok :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Szar taiwain-i cuccok :huh: tajvanban biztos sok F astrát láttak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 tajvanban biztos sok F astrát láttak :huh: :lol: :D :D Hát igen. Gellért, a te kicsikéd ilyenkor a szabad ég alatt díszeleg? Avagy garázsban tetszik tartani? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 :huh: :P :P Hát igen. Gellért, a te kicsikéd ilyenkor a szabad ég alatt díszeleg? Avagy garázsban tetszik tartani? :lol: Természetesen a garázsban mert elég csúnya vége lenne egy télnek... :D senatoron is egyre több a sárga folt november óta de ott nem érdekel :D az enyém sajnos nem olyan tiptop mint a tiéd, de kb 2x olyan öreg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 a vége az lett h telefonáltak h nem indul a kocsi :lol: rajta maradt a hátsó ablak fűtés és leszívta az akksit...omegáról bebikáztuk....nincs is olyan nagy jég kint...bár a kapun való beállás kicsit nehéz volt :huh: Én MEGMONDTAM :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Én MEGMONDTAM :lol: :D valld be h te voltál :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 valld be h te voltál :huh: Vótam én is városban, de felétek nem jártam :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Vótam én is városban, de felétek nem jártam :lol: :D mert éppen a senatort követted... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Na ja, Hernád Tomi is ilyen akváriumot tartott annó a tunying hátsó lámpáiban :huh: Fél perc és 20 cm fekete szigetelőszalag árán sikerült meggyógyítani. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 Fél perc és 20 cm fekete szigetelőszalag árán sikerült meggyógyítani. :lol: Akkor a rutinod jól jön most Loretta kartársnőnek :D Mármint a lámpajavításban :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 Akkor a rutinod jól jön most Loretta kartársnőnek :D Mármint a lámpajavításban :lol: Áhh figyeljj apácska megígérte, hogy megcsinálja :D :huh: Csak nehogy úgy járjunk, mint ... ... ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 mert éppen a senatort követted... :huh: Persze és amikor nem volt senki a kocsi közelében, akkor felnyomtam és bekapcsoltam az ablakfűtést ugye ? Logikusan hangzik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 ....nincs is olyan nagy jég kint.... Nos valóban nincs, nincs is annyira hideg van vagy -1. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 Mi is hazaértünk... Tényleg nem vészes odakinnt... Azonkívül, hogy a Hungárián egy Szuszi átment a piroson, és így elénkkanyarodott...szerencsére baj nem lett belőle... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 Nos valóban nincs, nincs is annyira hideg van vagy -1. a napközbeni -6.5 után üdítő lehetett :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts