opel16v Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Na mi van ? Otthon bandázol a bacikkal ? :lol: Jah, bár nem sokáig jöttem fel netre, mert ég a szemem a láztól, kicsit szar így a monitort bámulni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
steelhand Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 Használj felolvasó programot, vagy anyucit :huh: Amúgy jóBulást neked! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 Anyuci nista, viszont ma reggel 39,2 lázzal keltem, de azért bejöttem kicsit melózni. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 nehogy azt hidd Gabi, hogy ezért kitüntetést fogsz kapni. :huh: Vagy azzal a szándékkal mentél dolgozni, hogy mindenkit megfertőzöl a munkahelyen? Nehogy már nekik is jó legyen. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 Anyuci nista, viszont ma reggel 39,2 lázzal keltem, de azért bejöttem kicsit melózni. :huh: sztahanovista :D jobbulást és sztem jobb ha otthon maradsz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 saját irodám van :D ma közösségi életet biztos nem fogok élni. :lol: viszont fizunap van :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 Anyuci nista, viszont ma reggel 39,2 lázzal keltem, de azért bejöttem kicsit melózni. :huh: ez ebből pont látszik is, hogy dolgozni mentél be... :lol: :D bezzeg én!!! :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 saját irodám van :D ma közösségi életet biztos nem fogok élni. :lol: viszont fizunap van :huh: ajtó becsuk, barikád, "fertőzött zóna" tábla stb. jobbulást, de ha pl. nálunk dolgoznál, már haza küldtek volna. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 ajtó becsuk, barikád, "fertőzött zóna" tábla stb. jobbulást, de ha pl. nálunk dolgoznál, már haza küldtek volna. :lol: Nálunk ez nem történhet meg, csomó fontos projekttel kéne végeznem sürgősen, szal a halálos ágyamon is csináltatnák velem, ha belemennék :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 Jah, bár nem sokáig jöttem fel netre, mert ég a szemem a láztól, kicsit szar így a monitort bámulni :huh: Nekem is feltűnt hogy az ebola nyert tegnap nem a Lurdy Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 Nekem is feltűnt hogy az ebola nyert tegnap nem a Lurdy Jah, bocs, ha jó a jövő héten is, viszem... vagy kijöhetsz érte szinte bármikor, otthon nyomom egész hétvégén az ágyat :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 Jah, bocs, ha jó a jövő héten is, viszem... vagy kijöhetsz érte szinte bármikor, otthon nyomom egész hétvégén az ágyat :huh: Elmentem volna érte, ha említed, hogy van ilyen opció :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 Jah, bocs, ha jó a jövő héten is, viszem... vagy kijöhetsz érte szinte bármikor, otthon nyomom egész hétvégén az ágyat :huh: Nembocsátokmeg Ráér :lol: Ja és gyógyujjá meg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 Kösz, jövő héten remélem már lurdynál leszek, nem 1,20 mélyen :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Zoliiiiii, Képek ? Vidijó ? Mutasd mán pls. kiváncsi vagyok mit tud összehozni a telefonod :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Kösz, jövő héten remélem már lurdynál leszek, nem 1,20 mélyen :lol: Pedig a méjgarázs is olyan mélyen van kb :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Pedig a méjgarázs is olyan mélyen van kb :huh: mélygarázs :lol: de attól nem félek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 mélygarázs :huh: Méjgarázs Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Méjgarázs www.melygarazs.hu :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Remélem, ez nem ér ide : http://www.met.hu/riasztas/riasztas.php?lng=hu :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Remélem, ez nem ér ide : http://www.met.hu/riasztas/riasztas.php?lng=hu :huh: Kaposváron már reggel volt egy kiadós ónoseső... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Remélem, ez nem ér ide : http://www.met.hu/riasztas/riasztas.php?lng=hu :huh: fél órája itt rohadtul elkezdett esni..rögtön le is fagyott minden...anyám meg a bátyám elindulta a senivel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 fél órája itt rohadtul elkezdett esni..rögtön le is fagyott minden...anyám meg a bátyám elindulta a senivel :lol: Talán nem volt a legbölcsebb döntés :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Talán nem volt a legbölcsebb döntés :huh: menniük kellett de nem messze...ha meg törni kell az törjön :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 menniük kellett de nem messze...ha meg törni kell az törjön :huh: Omegán nem jobbak a gumik ? Ahogy érzitek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts