mélykék76 Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 ....Szal ma este ha nem jön közbe semmi, ma este én menni csapatni inda campona :lol:.... Figyeljetek a csúszkálással :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Figyeljetek a csúszkálással :lol: Ehhh, ez hogy sikerült? :D Én meg nem mentem megint, ágynak borultam kicsit. Asszem sikerült megnyernem egy enyhe influenzát. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Ehhh, ez hogy sikerült? :lol: Én meg nem mentem megint, ágynak borultam kicsit. Asszem sikerült megnyernem egy enyhe influenzát. :huh: Hát az nem jó, akkor pihenj :D Azt írta hogy >>>> "a népligetbe csuszkáltunk a lezárt részen és bejöttek mások is(pedig csak mi szoktunk ott lenni) és van ott egy gecinagy kereszteződés és pont ott állt meg forogni a gyerek a sierrával amikor én érkeztem elég nagy tempóval full keresztbe kb 60-70-el és útba volt a sierra cossie... Mert ő nem is gondolta,h egy kereszteződés közepén nem kéne megállni...Szal mind a 2-en hibásak voltunk,mert nekem nem kellett volna 70-el keresztbe érkeznem,amikor idegenek is voltak ott,de a om se gondolta volna,h ilyen idióták,h ott állnak meg... Azért a segge van lecsukva,mert amikor már láttam,h ott vannak és nem tudnak félremenni akkor legalább ne a teli oldala bánja hanem elvettem mindent,fék és hagytam megfordulni,h inkább a hátulja kapja el..." Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Hát ez kemény...:huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Hát ez csúnyán néz ki. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Na eddig volt titok a titok...merthogy eddig az volt... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Azt írta hogy >>>> remélem így már érted a múltkori kérdésem hogy "mekkora a tömeg ott" miért volt titok ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Én is sajnálom :D :D :P....Azért elég bevállalósnak kell lenni ahoz hogy nyári gumival induljál el csúszkálni....Pláne 9"széles felnivel amin 195ös gumi van :lol: :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Na eddig volt titok a titok...merthogy eddig az volt... :lol: Miért is ? Én írtam be a hozzászólását a Kársztájlingra ? :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Ezen a képen durvábbnak tűnik.... :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Na eddig volt titok a titok...merthogy eddig az volt... :huh: Olyan nagy nem lehet,ha fent van a Zima oldalán :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Jó, csak nekem tegnap reggel úgy szóltak, hogy nem tok e hátulját mert ez és ez törpént...de secret... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Jó, csak nekem tegnap reggel úgy szóltak, hogy nem tok e hátulját mert ez és ez törpént...de secret... :huh: ezt egyébként hogy lehet megcsinálni? csak össze kell rakni vagy komplett hátsót kell rárakni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 de nem csuklott össze annyira, vagy csak én látom rosszul? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Dininél van egy jó állapotú hátulja :D Én hozom az elejét :lol: Egyébként meg nem olyan nagy a kár, ezt hamar és viszonylag olcsón meg lehet oldani :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Dininél van egy jó állapotú hátulja :D Én hozom az elejét :D Egyébként meg nem olyan nagy a kár, ezt hamar és viszonylag olcsón meg lehet oldani :lol: akkor csak kinézetre ijjesztő :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 akkor csak kinézetre ijjesztő :lol: ez relatív :D én nem ijedtem meg tőle, örülnék neki ha csak ennyi baja lenne az enyémnek :D :D legdrágább móka itt a kasznis munkadíja lesz, aki átrakja a hátulját. :P Az alkatrészek fillérekért vannak. Fényezve meg úgyse volt :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 A sajnálom nem sajnálom dologhoz csak annyit,hogy: "Mindenki a maga f@cával veri a csalánt" :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 A sajnálom nem sajnálom dologhoz csak annyit,hogy: "Mindenki a maga f@cával veri a csalánt" :lol: Mééé ne lehetne sajnálni egy összetört autót ? Nem tehet a gazdája cselkedeteiről :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Mééé ne lehetne sajnálni egy összetört autót ? Nem tehet a gazdája cselkedeteiről :huh: A gazdáját nem sajnálom. Meg az autót senem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 ....Meg az autót senem. :huh:.... Antiautoszociális vagy :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Antiautoszociális vagy :lol: :D Az Bazs... :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Az Bazs... :D :D Az "auto" tag nélkül :D Bááááááááár, amíg lesz autója ő is az :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Az Bazs... :lol: :D Télleg, mi van vele mostanság? Él még? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Télleg, mi van vele mostanság? Él még? :huh: Na mi van ? Otthon bandázol a bacikkal ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts