rtomi Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Red! Szervezünk akkor egy levonulást 5kor? Mi már így párban amúgy is elég tapasztaltak vagyunk, hogy merre NEM kell menni... :lol: Gabi szóljatok Heminek menjen előttetek. :lol: :lol: Én már reggel indulok Kalocsára és onnan megyek át délután. 8) Tényleg hányra? :shock: Hányok oszt megyek? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Gabi szóljatok Heminek menjen előttetek. :lol: :lol: szted hogy tévedtünk el 2 éve is :lol: :lol: a Hemi ment elől, -de nagyon ment- én meg az 1,4el lemaradtam és benéztünk egy kanyart....aztán meg jött a telefon "holvagytok?" :lol: mind1 ilyen nem lesz idén Ákos az 51-es nagyon szar sztem, 2 éve amikor Soltra mentunk is szar volt, én tavaly jártam Kecskeméten akkor meg 5 km-ként fel volt bontva az ut...meg mindenhol le van korlátozva :? pályán meg beállsz kényelmes 2000rpm-re és spórolsz a benyán, nem? Anti kabbe :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Ha megengedtek egy javallatot, akkor az M5-n lejöttök aztán pedig rámentek az 54-re Kiskunhalas-Soltvadkert felé, és ott 38km múlva beértek Soltvadkertre.Ha beértetek, ott mentek mentek, aztán mikor jön egy szép balos kanyar, na ott jobbra lementek, és addig mentek, amíg meg nem látjátok a sok részegen dülöngélő Opelest, és motorost, mert most hétvégén motoros tali is lesz velünk szinkronban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Red! Még nem mondtad hogy benne vagy-e az 5 órás indulásban? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Red! Még nem mondtad hogy benne vagy-e az 5 órás indulásban? :roll: nem lesz az késő egy picit?? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Nekem biztos nem. Max sok embert be kell hoznom a sörözésben... :lol: Sajna meló van. Hiába jövök reggel korábban, fél5ig akkor is itt kell lennem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 nem lesz az késő egy picit?? :roll: az 5 óra oké! sztem nincs későn, a pályán még akkor is lennvoltunk elég gyorsan amikor az Anti miatt csak tökölve tudtunk menni :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Redi reggel kaptam fotókat a werkről, ha tsajom 5 percre békén hagy du vagy este akkor fel is dobom 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Redi reggel kaptam fotókat a werkről, ha tsajom 5 percre békén hagy du vagy este akkor fel is dobom 8) uristen :shock: :shock: majd pötyögök pár keresetlen szót is ha a hölgy meg nem hagy békén...küld a cimet ugrok kocsiba 8) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Teeeh :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Én a taksonyi hídon (5km otthonról) vagy Ráckevén megyek ki a Csepel-szigetről, és már nincs is messze Solt..... Vagy csatlakozom az 51-esen, ha arra jöttök, vagy megyek külön. Így 50km-rel kevesebb. persze fölöslegesen is szenvednél be pöstre amikor utánna kikecmergünk innen :lol: ha van olyan pont az m5ösön ahol tudsz csatlakozni (és jönnél is velünk arra) akkor egyeztessünk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 persze fölöslegesen is szenvednél be pöstre amikor utánna kikecmergünk innen :lol: ha van olyan pont az m5ösön ahol tudsz csatlakozni (és jönnél is velünk arra) akkor egyeztessünk! Köszi, kedves vagyol, de nekem az M5 min 20 km a nulláson. Ez mind visszafelé van. Tehát vagy a Taksonyi-híd+51, vagy végigaraszolok a csekélyebb forgalmú Csepel szigeten (Jó út és imádom a kanyarjait Ráckevéig), majd át a hídon Kiskunlacházáig, és onnan már nincs olyan messze Soltvadkert. :wink: Persze még akármi is előfordulhat.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 szted hogy tévedtünk el 2 éve is :lol: :lol: a Hemi ment elől, -de nagyon ment- én meg az 1,4el lemaradtam és benéztünk egy kanyart....aztán meg jött a telefon "holvagytok?" :lol: Tudom azért írtam :lol: :lol: Gabi mesélte vasárnap :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Na, a járműparkom Monza típusú tagja eltávozott :lol: Helyette egy félig OFF autót vettem. Nem Opel, de lagalább GM. Gyártmány: Chevrolet Típus: Blazer 4x4 S10 sport Motor: 4,3 V6 190 LE Hajtás: kapcsolható 4WD, felező további fotók: http://www.titan-computer.hu/~dugo/chevy/chevy3.jpg http://www.titan-computer.hu/~dugo/chevy/chevy4.jpg http://www.titan-computer.hu/~dugo/chevy/chevy5.jpg http://www.titan-computer.hu/~dugo/chevy/chevy_B1.jpg http://www.titan-computer.hu/~dugo/chevy/chevy_B2.jpg http://www.titan-computer.hu/~dugo/chevy/chevy_B4.jpg http://www.titan-computer.hu/~dugo/chevy/chevy_B5.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 ÚÚÚ micsoda műszerfal :lol: Mi a helyzet a biztosítással? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 :smt041 :smt038 én má láttam! Szép és jó autó!!!!!!!!! Gratulálok Dark az uj autódhoz!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Grat Dark. Még a rendszám is jó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Grat Dark. Még a rendszám is jó :lol: mer'? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 mert GM Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 ÚÚÚ micsoda műszerfal :lol: Mi a helyzet a biztosítással? Hát nem 1xű... Majd ha a leendő Astránknak tudjuk az alvázszámát, akkor arra és a blazerre egyszerre megkötjük a biztosítást mind a kettőre. Viszont van még egy kis bibi. A hobbi autó biztosítást csak egyedi autóra kötnek, és ezen majdnem elbukott a dolog. Később kiderült, hogy az autó limitált sorozatból származik. Ennek bizonyítéka a műszerfalon található "S10 Sport" felirat, és az ehhez társuló digit műszerfal, bőrülés stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 ....Majd ha a leendő Astránknak.... Ez a project hol tart ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Hát nem 1xű... Majd ha a leendő Astránknak tudjuk az alvázszámát, akkor arra és a blazerre egyszerre megkötjük a biztosítást mind a kettőre. Viszont van még egy kis bibi. A hobbi autó biztosítást csak egyedi autóra kötnek, és ezen majdnem elbukott a dolog. Később kiderült, hogy az autó limitált sorozatból származik. Ennek bizonyítéka a műszerfalon található "S10 Sport" felirat, és az ehhez társuló digit műszerfal, bőrülés stb. :oops: Ez az én hibám, hogy nem figyelmeztettelek, de már egy-két spoiler is egyedivé teszi a járművet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 A Hungáriánál próbáltad a Trabi klub-on keresztül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Ez a project hol tart ? Április 21.-én felmérték az Orsi Suzuki Swiftjét, és megrendeltük az Astrát (Classic II, 1.4 16V, sötét szürke metál, 4 ajtós stb). Sajnos (vagy hál' Istennek) nem volt raktáron, így rendelni kellett. Kb 2 hetet mondtak, de közben a gyár leállt, így 5-6 hétre módosult a határidő :lol: Nem baj, így legalább tutira 2005-ös évjáratú lesz (amik raktáron vannak, azok 2004-esek), és twinportos motorral szerelik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 A Hungáriánál próbáltad a Trabi klub-on keresztül? valami hasonlótcsinálunk, csak más klub segítségével. A 4.3-as Blazernek évi 39e lesz a kötelezője... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts