mélykék76 Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 ....Pista ! délutánra azt sem fogod tudni hol parkotál :huh:.... Túl nagy megleépetés nem érhet, mert már most tudom hol fogom hagyni az autót, ha azzal megyek be :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Túl nagy megleépetés nem érhet, mert már most tudom hol fogom hagyni az autót, ha azzal megyek be :huh: És holnap tudni fogod amit ma tudsz? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 az biztos hogy Pesten kéne parkolnia mert Budán megint elgurul :huh: Nem foroghat mindenki a sárba lehúzott ablakkal :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Nem foroghat mindenki a sárba lehúzott ablakkal :huh: :lol: nem is volt a sárig lehúzva az ablak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 nem is volt a sárig lehúzva az ablak :D Naaaaaaaaaaaaaaa ez sem rajtad múlt :huh: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Naaaaaaaaaaaaaaa ez sem rajtad múlt :huh: :lol: :D a tetőt sajnos nem lehetett lehajtani :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 a tetőt sajnos nem lehetett lehajtani :huh: :lol: :D Mindent megoldunk, kérésed számunkra parancs! :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Mindent megoldunk, kérésed számunkra parancs! :huh: :lol: :D király ! mindig is akartam egy Keinath KC5öst :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 király ! mindig is akartam egy Keinath KC5öst :huh: mi nem dizájnolunk, hiszen akkor sokáig kéne nélkülöznöd a masinát... 5 perc alatt megoldjuk, és csak egy flex korongba kell befektetni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 mi nem dizájnolunk, hiszen akkor sokáig kéne nélkülöznöd a masinát... 5 perc alatt megoldjuk, és csak egy flex korongba kell befektetni :lol: este azzal megyek és mire kijózanodunk kész is lesz :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 mi nem dizájnolunk, hiszen akkor sokáig kéne nélkülöznöd a masinát... 5 perc alatt megoldjuk, és csak egy flex korongba kell befektetni :lol: Báááááz, kölcsönzőtök van nemmm ? Te hozol flexet én meg egy baltát, áramszünet esetére :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Akkó még pár: :D http://www.youtube.com/watch?v=VBnkJQWe0JQ http://www.youtube.com/watch?v=hGRxeBEAbOg...feature=related http://www.youtube.com/watch?v=EMzoBkaFxh4 http://www.youtube.com/watch?v=MxN_pbMOFk0 http://www.youtube.com/watch?v=Sm3OjEzcE1k egy mix: http://www.youtube.com/watch?v=IDnYurYTeQM :D Bááz.. középsuli iskolarádió feeling.. hogy nyomattuk a jóó öreg aiwa deckekrőőő... de még a "kalózrádiózás" korszakba is át átnyúlt némelyik száám.. ejj.. esk. kicsit hiányzik az a korszak :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 este azzal megyek és mire kijózanodunk kész is lesz :huh: addigra meglesz már a tekknokolos alufólia a műszerfaladra is :lol: :D :D ( http://www.opel16v.hu/arpi_tortenete.doc ) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Bááz.. középsuli iskolarádió feeling.. hogy nyomattuk a jóó öreg aiwa deckekrőőő... de még a "kalózrádiózás" korszakba is át átnyúlt némelyik száám.. ejj.. esk. kicsit hiányzik az a korszak :lol: :huh: Nekem mondod? :D Miután elült a kalózrádiós botrány, amit ugye én csináltam, a sors fintoraként én lettem a stúdiós az új iskolarádióban :D Persze akkoriban Dj-ként is futottam, sulibulikat nyomattam bérelt cuccal, jól ment a bíznisz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 addigra meglesz már a tekknokolos alufólia a műszerfaladra is :huh: :lol: :D ( http://www.opel16v.hu/arpi_tortenete.doc ) :D ÁÁÁÁÁÁrpi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Nekem mondod? :lol: Miután elült a kalózrádiós botrány, amit ugye én csináltam, a sors fintoraként én lettem a stúdiós az új iskolarádióban :huh: Persze akkoriban Dj-ként is futottam, sulibulikat nyomattam bérelt cuccal, jól ment a bíznisz :D Kicsi a világ?! Te is kalózkodtál? Én is, bár csak kicsiben(kis teljesitmény 2-3 watt, parasztdipol :D, és rendszertelen időközökben) talán ezért nem is lettem lefülelve.. De sok embert akkor ismertem meg.. A Laci4 is onnan ered.. még olyan '96 magasságából.. Páran még a mai napig nyomják.. bár már nem nagyon tartom velük a kapcsolatot.. Amúgy mire gondolsz a "kalózrádiós botrány" alatt pontosan.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 ....Persze akkoriban Dj-ként is futottam, sulibulikat nyomattam bérelt cuccal, jól ment a bíznisz :D.... Annyira vártam már ezt a sztorit :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Annyira vártam már ezt a sztorit :huh: :lol: Én is.. de lehet már majd csak jövöre.. mert most elteszem magam.. jövőre :D Jo8 all :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Én is.. de lehet már majd csak jövöre.. mert most elteszem magam.. jövőre :huh: hibernáció :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Sport2ön vmi fáljntébül megy pont. Korda Gyuri : Klárikáááám, engedj be engem is a képbe :huh: :lol: Lídernek nyolcasa és hetese van. Csóka, aki az utcsó helyen áll kap két királyt, egyből allin, nyolcas hetes beszáll és a végén nyer. Kiesettcsóka elkezd sírni : "90 leosztások keresztül nem kaptam semmi normális lapot, amikor jön végre egy király pár, akkor azt egy 8as 7essel meg kell adni ????? Ez az ember nem érti a póker lényegét !!!!" :D :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Tegnap hívott Peti, ma hívtam vissza érdeklődött a holnap kapcsán :huh: Most pedig hívott a kKrisztián, hogy mi merre mettől meddig mert téged nem tudod elérni :lol: Lehetséges, hogy ők is csatlakoznak, az elvileg 10 fő :D Tudom, én még pénteken beszéltem velük...Csak még akkor sem tudták, hogy mi lesz...aztán mivel ma moziban voltam nem ért el, de aztán hívtam...ugyan nem tom miért hívott...hiszen még most sem tudják, hogy jönnek e... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Lídernek nyolcasa és hetese van. Csóka, aki az utcsó helyen áll kap két királyt, egyből allin, nyolcas hetes beszáll és a végén nyer. Kiesettcsóka elkezd sírni : "90 leosztások keresztül nem kaptam semmi normális lapot, amikor jön végre egy király pár, akkor azt egy 8as 7essel meg kell adni ????? Ez az ember nem érti a póker lényegét !!!!" :huh: :lol: :D :D Ezt már tegnapelött leadták, sött tegnap délelött is... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Tudom, én még pénteken beszéltem velük...Csak még akkor sem tudták, hogy mi lesz...aztán mivel ma moziban voltam nem ért el, de aztán hívtam...ugyan nem tom miért hívott...hiszen még most sem tudják, hogy jönnek e... Anti azért fogod élvezni a szilvesztert ? nem őt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Mivel fél 10-től ott leszek valószínűleg már 10-kor élvezni fogom... :huh: Piiista meg könnyen jártatja a száját, hogy ő bírja legtovább...mindig akkor jön már amikor matt a banda... :lol: Az igazik versenyt nem merti bevállalni, mert nem bírná az elejétől a végéig... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Gelko!!! Viva-ra kapcs most... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts