mélykék76 Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Most ugye ezt nem mondod komolyan???? :huh: Azt hittem, hogy legalább 1 évben egyszer sikerül erőt venned magadon, és sikerül odaérned valahova időben... ...lehet én meg majd csak 4 körül megyek, de addig nem adom le a neveket sem, szal nem fogtok tudni bemenni, de azért jó szórakozást, majd valamikor érkezek... :lol: Mint a karácsony, kicsit itt, kicsitt ott. De alapvetően vicceltem :D Másrészt 1 ember jelenlétén áll vagy bukik a buli hagulata ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Ha nem érzed a dolog súlyát, akkor felesleges bármiről is beszélni... :huh: Jó pókerezést... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Hát akkor magyarázd el a dolog súlyát :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Vazz, mint két kisgyerek! :huh: Én ott leszek minél előbb ahogy csak lehet, mert éjfélre már máshogy akarom látni a világot :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 ....mert éjfélre már máshogy akarom látni a világot :huh: :lol:.... 2 sör és meglesz :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 2 sör és meglesz :huh: :lol: Naaa, legalább 4 kell ahhoz :D :D És az bezony legalább 2 óra, pici a pocim :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Naaa, legalább 4 kell ahhoz :huh: :lol: És az bezony legalább 2 óra, pici a pocim :D Opel16v economy :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 az igazi ecotec :huh: kevés fogyasztás, jó hatásfok, és a környezetem sem szennyezem :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 ....jó hatásfok, és a környezetem sem szennyezem :D :D :D.... Ezt cáfolnám. Minnél többet iszol, annál rosszabb a hatásfokod és ez abban nyilvánul meg, hogy a környezetedből elriasztod nőnemű fajtársaidat :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Ezt cáfolnám. Minnél többet iszol, annál rosszabb a hatásfokod és ez abban nyilvánul meg, hogy a környezetedből elriasztod nőnemű fajtársaidat :huh: :lol: Azok debilek voltak, nem tudták tartani a lépést az egyéniségemmel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Én ott leszek minél előbb ahogy csak lehet, mert éjfélre már máshogy akarom látni a világot :huh: :lol: megoldható hogy megint fejjel lefele tartunk és öntjük beléd a sört mint vmelyik BWen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 megoldható hogy megint fejjel lefele tartunk és öntjük beléd a sört mint vmelyik BWen :huh: Én abban már profi vagyok, most nektek kéne megtanulni :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Én abban már profi vagyok, most nektek kéne megtanulni :lol: :D sztem elég hülyén néznénk ki ha bróbálgatnál emelgetni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 sztem elég hülyén néznénk ki ha bróbálgatnál emelgetni :huh: semmi gond, áthívjuk Picit a morrisonsból, ő egyedül is megoldja ezt :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Azok debilek voltak, nem tudták tartani a lépést az egyéniségemmel :huh: Akinek nem tetszik az, hogy állsz mellette kezedbe egy sörrel és meredten nézel rá az már debil ? :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Akinek nem tetszik az, hogy állsz mellette kezedbe egy sörrel és meredten nézel rá az már debil ? :D :huh: :lol: Láccik hogy te is öregszel, mert azt elfelejted, hogy táncoltam is neki :D :P Bámulni tudom messziről is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Láccik hogy te is öregszel, mert azt elfelejted, hogy táncoltam is neki :huh: :D Bámulni tudom messziről is :lol: Gabi holnap nem kapsz piát :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 ....A létszám amit leadtam, az 25 fő minimum...ennél már csak többen lehetünk.... Tegnap hívott Peti, ma hívtam vissza érdeklődött a holnap kapcsán :huh: Most pedig hívott a kKrisztián, hogy mi merre mettől meddig mert téged nem tudod elérni :lol: Lehetséges, hogy ők is csatlakoznak, az elvileg 10 fő :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Gabi holnap nem kapsz piát :huh: Nyugi, holnap csak olyan csajok lesznek, akik ismernek már... :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Nyugi, holnap csak olyan csajok lesznek, akik ismernek már... :lol: :D :D ergo nem táncolsz vagy nem bámulsz ? vagy nyugodtabban engeded el magad és oldódnak a gátlások :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 ergo nem táncolsz vagy nem bámulsz ? vagy nyugodtabban engeded el magad és oldódnak a gátlások :lol: :huh: az ismerős csajok nem néznek hülyének, ha táncolok nekik :D már megszokhatták a törődést :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Itt a haver videoja megtalálta a telcsijén. Lehet tunkolni a vérben Nokia szoftver játsza le normálisan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Láccik hogy te is öregszel, mert azt elfelejted, hogy táncoltam is neki :huh: :D Bámulni tudom messziről is :D Lehet, hogy bámulni tudsz messziről is, de te nem így szoktál ismerkedni :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Lehet, hogy bámulni tudsz messziről is, de te nem így szoktál ismerkedni :huh: :lol: Nyugi tudok ennél normálisabban is, de oda nem párválasztás miatt mentem, hanem egy jót bulizni. :D Ennnyiiiiiii, témalezárvaaa :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Nyugi tudok ennél normálisabban is, de oda nem párválasztás miatt mentem, hanem egy jót bulizni. :lol: Ennnyiiiiiii, témalezárvaaa :D hihi :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts