mélykék76 Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 ....Előbb végezzünk kutatást:D.... Hogyan ? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Hogyan ? :huh: Majd úgy csináljuk, hogy nehogy megzavarjunk a természetes élőhelyeden :lol: :D Észre sem fogod venni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Most tényleg bedobtátok a szunyát? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Majd úgy csináljuk, hogy nehogy megzavarjunk a természetes élőhelyeden :huh: :lol: Észre sem fogod venni :D Csináltál már ilyet korábban ? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Csináltál már ilyet korábban ? :huh: :lol: A csubakkás bigfoot filmet én csináltam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 A csubakkás bigfoot filmet én csináltam :lol: Mi-mi-mi-mi ? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Mi-mi-mi-mi ? :D Egyébként pont a héten láttam egy olyan filmet, ahol a párduc megöli a majmot és később vette észre a rajta csüngő kicsi bébi majmot. Miután megette anyát elkezdte pátyolgatni a kicsit :huh: :lol: Hihetetlen felvételek voltak azok!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Jó tudom, ez nem a csaj-chat :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Párducos természetfilm ? Mily meglepő :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Párducos természetfilm ? Mily meglepő :D :P Általában Az autokereskedők c. műsort nézzzüükkk, de éppen egy ilyen hülye párducos film ment még.... :D :huh: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 azta mik derültek ki ? :lol: Písta és Loretta tesók...közös pont az Icetea...Loretta ha neked is szakállad lesz becarok :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 ja de viszont ha ilyenkor kuplung kinyom pár rövid pöcc a gázra de tényleg finom rövid pöcc jo minden aztán kezdödik minden elörröl Benzinszűrőt kéne cserélni szerintem. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 És ha feltérdelsz ? :huh: Na de Pííísta... :D Tudom, de tudod, hogy nem szeretném mások idejét elvenni a hülyeségeim miatt. Hogyan tudnám én ezt viszonozni?? Én nem tudok autót szerelni :lol: Vannak jó ötletek, pl a palacsinta ugye... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 De itt a hamutáltól kezdve minden világító test alakot fog váltani, nem csak a sebbeségmérő. Szétszedni az egész műszerfalat úgy hallottam, hogy nem egyperces mutatvány. Sokkal több... Nem olyan vészes az :lol: Próbáld meg ugyanezt egy B Vectrában, vagy egy Zafirában :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Majd úgy csináljuk, hogy nehogy megzavarjunk a természetes élőhelyeden :D :D Észre sem fogod venni :P Tehát az óperenciás tengeren és az üvegvisszaváltón is túl, iceteás kupacok között? :huh: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Nem olyan vészes az :D Próbáld meg ugyanezt egy B Vectrában, vagy egy Zafirában :lol: nem is olyan vészes b vectrában. csak rutin kell hozzá. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Tudom, de tudod, hogy nem szeretném mások idejét elvenni a hülyeségeim miatt. Hogyan tudnám én ezt viszonozni?? Én nem tudok autót szerelni :D Ki így, ki úgy tud viszonozni...az autószerelést hagyd meg a srácoknak... :D :D :P Egyébként pont a héten láttam egy olyan filmet, ahol a párduc megöli a majmot és később vette észre a rajta csüngő kicsi bébi majmot. Miután megette anyát elkezdte pátyolgatni a kicsit :huh: :lol: Hihetetlen felvételek voltak azok!! Várja, hogy nagyobb legyen, aztán majd ha már kifejlett, hamm bekapja azt is... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Várja, hogy nagyobb legyen, aztán majd ha már kifejlett, hamm bekapja azt is... :huh: Ne légy már ilyen gonosz, nehogy elsírja magát Loretta kartársnő, hátha érzékeny a lelke :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Ne légy már ilyen gonosz, nehogy elsírja magát Loretta kartársnő, hátha érzékeny a lelke :D Szerintem nem kell félteni :lol: Viszont az ilyen jellegű hozzászólásokkal biztos be fogtok vágódni nála :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Szerintem nem kell félteni :lol: Viszont az ilyen jellegű hozzászólásokkal biztos be fogtok vágódni nála :huh: :D Te már csak tudod... :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Na ami a holnapot illeti... Sokan felvetették, hogy elötte legyen valahol iszogatás...Na idén nálunk bizti nem lesz...elég volt a tavalyi... :huh: Vosziék meg Mi fél 10-től ott leszünk a mókahelyen...jó lenne ha 10-re megérkezne mindenki, hogy belecsaphassunk, és éjfélre azért már legyen némi hangulat... A cím, Nagymező u. 34, vagy Klikkkatt... Italt behozni sajnos nem lehet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Csináljátok nem mondhatjátok, hogy nem szóltam :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Csináljátok nem mondhatjátok, hogy nem szóltam :huh: Na azt hiszem, ez nem az én ingem... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Na ami a holnapot illeti... Sokan felvetették, hogy elötte legyen valahol iszogatás...Na idén nálunk bizti nem lesz...elég volt a tavalyi... :lol: Vosziék meg Mi fél 10-től ott leszünk a mókahelyen...jó lenne ha 10-re megérkezne mindenki, hogy belecsaphassunk, és éjfélre azért már legyen némi hangulat... A cím, Nagymező u. 34, vagy Klikkkatt... Italt behozni sajnos nem lehet... Én még megyek előtte pókerezni :huh: De budán leszek nemmessze, reális esélyt látok az éjfél előtti megérkezésemre :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Most ugye ezt nem mondod komolyan???? :huh: Azt hittem, hogy legalább 1 évben egyszer sikerül erőt venned magadon, és sikerül odaérned valahova időben... ...lehet én meg majd csak 4 körül megyek, de addig nem adom le a neveket sem, szal nem fogtok tudni bemenni, de azért jó szórakozást, majd valamikor érkezek... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts