mélykék76 Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 egy tartalék minden képp kell szoval azt nem vágtam szét darabokra De hát ez nem menni tönke te rakni össze :huh: Akkó minek ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Foglalkozz ezzel :lol: Nagy sikere lenne:) Ebay-en is.. És csak forintban utalhatnak a kis piszok germánok :D :huh: van az ebay en már Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Helyzetfelismerésből 1es. Leülhetsz Zoltán fiam :D :D A női praktikák :lol: Te meg Pista legközelebb ne leplezz mán le ha lehet ijjjen kérésem hisz tesóóók vagyunk vagy mi :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 De hát ez nem menni tönke te rakni össze :huh: Akkó minek ? helyzetfelismerésböl 1es felmehetsz egy patkára :lol: szerinted 2hétig kmora nélkül járkáltam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 azért annyira nem bonyesz de gondolom csak nem allsz neki te ..? szolj ha kell segitség !! Nagyon szépen köszöm a kedvességed, jól esett :huh: Elvileg majd HIC munka közben megcsinálja, ha lesz egy kis ideje.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 A női praktikák :D Te meg Pista legközelebb ne leplezz mán le ha lehet ijjjen kérésem hisz tesóóók vagyunk vagy mi :huh: :D te is sokáig alszol és sehova sem érsz oda idöben ?!?! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 te is sokáig alszol és sehova sem érsz oda idöben ?!?! :lol: Na ez nem egészen így van :D Tudod vannak olyan testvérpárok, ahol az egyikben a jó a másikban a rossz dominál :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 A női praktikák :D Te meg Pista legközelebb ne leplezz mán le ha lehet ijjjen kérésem hisz tesóóók vagyunk vagy mi :huh: :D Nehezen kérsz ugye hugica ? :lol: Illetve nem szívesen kérsz. Megmondtam, hogy van olyan ember, aki segít beaplikálni ezt is a kocsidba. Gabi és Zoli gondoltam. De azt is megmondtam, hogy e-bayes cuccok kapcsán nyugodtan fordulj Zolihoz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Nehezen kérsz ugye hugica ? :huh: Illetve nem szívesen kérsz. Megmondtam, hogy van olyan ember, aki segít beaplikálni ezt is a kocsidba. Gabi és Zoli gondoltam. De azt is megmondtam, hogy e-bayes cuccok kapcsán nyugodtan fordulj Zolihoz :lol: Tudom, de tudod, hogy nem szeretném mások idejét elvenni a hülyeségeim miatt. Hogyan tudnám én ezt viszonozni?? Én nem tudok autót szerelni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Na ez nem egészen így van :D Tudod vannak olyan testvérpárok, ahol az egyikben a jó a másikban a rossz dominál :lol: :D na már megint csunya dolgot akartam irni de nem teszem .. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Tudom, de tudod, hogy nem szeretném mások idejét elvenni a hülyeségeim miatt. Hogyan tudnám én ezt viszonozni?? Én nem tudok autót szerelni :lol: ismét sok csunya dolgot akartam irni .. ne tedd ezt velem :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 na már megint csuny dolgot akartam irni de nem teszem .. :huh: Fejlődőképes!!!!! Hurrrrrááááááááá egy óriási felfedezésnek lehettünk szemtanúi!!!!!!!!!! Hívom a NASA-t és a világsajtót :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 szoval hidd el ha nem érek rá nem fogok segiteni ... de pár dolgot már elintéztem ..szal ne fogd vissza magad Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Fejlődőképes!!!!! Hurrrrrááááááááá egy óriási felfedezésnek lehettünk szemtanúi!!!!!!!!!! Hívom a NASA-t és a világsajtót :huh: :lol: Értelmes, és segítőkész csak általában kissé nyers :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Értelmes, és segítőkész csak általában kissé nyers :huh: nyers az egy zenekar te nagyon müveletlen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 szoval hidd el ha nem érek rá nem fogok segiteni ... de pár dolgot már elintéztem ..szal ne fog vissza magad Persze, hogy -5 fokban ilyen dolgot csinálj! Áhh ezt Te sem gondoltad végig. Ha szép idő lesz fagypont felett és még nem lesz benne és még áll az ajánlat akkor elfogadom és a szándékod nagyon nemes volt, köszönöm mégegyszer :lol: :huh: Franc akarja, hogy üszkös mancsokkal térj haza.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Értelmes, és segítőkész csak általában kissé nyers :D Hát paiból van ő is.. kutyából nem lesz szalonna :D Nem tehet róla, ezért ne bántsuk :huh: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Persze, hogy -5 fokban ilyen dolgot csinálj! Áhh ezt Te sem gondoltad végig. Ha szép idő lesz fagypont felett és még nem lesz benne és még áll az ajánlat akkor elfogadom és a szándékod nagyon nemes volt, köszönöm mégegyszer :lol: :huh: Franc akarja, hogy üszkös mancsokkal térj haza.. :D én ugy gondoltam hogy kivenném a kmorát és a jo meleg szobában egy forró tea mellet összeraknám ... aztan csak vissza kell rakni .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Hát paiból van ő is.. kutyából nem lesz szalonna :D Nem tehet róla, ezért ne bántsuk :huh: :lol: :D mélykék meg pistábol van és az egy külön állatfaj ... lehet szolni kéne a discovery channel nek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 én ugy gondoltam hogy kivenném a kmorát és a jo meleg szobában egy forró tea mellet összeraknám ... aztan csak vissza kell rakni .. De itt a hamutáltól kezdve minden világító test alakot fog váltani, nem csak a sebbeségmérő. Szétszedni az egész műszerfalat úgy hallottam, hogy nem egyperces mutatvány. Sokkal több... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 mélykék meg pistábol van és az egy külön állatfaj ... lehet szolni kéne a discovery channel nek :D Előbb végezzünk kutatást:D Majd a kész anyaggal pályázhatunk :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 De itt a hamutáltól kezdve minden világító test alakot fog váltani, nem csak a sebbeségmérő. Szétszedni az egész műszerfalat úgy hallottam, hogy nem egyperces mutatvány. Sokkal több... hat a kmora kiszedése cirka 5perc.. a többi meg a masik 1 ora és visszszerelni még 8 perc de csak azért több mert nehez visszadugni a kmora spirált Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 hat a kmora kiszedése cirka 5perc.. a többi meg a masik 1 ora és visszszerelni még 8 perc de csak azért több mert nehez visszadugni a kmora spirált utána pedig csak az izzokat kell kicserélgeti .. a kmora ettöl tök független .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 na asszem tépek aludni mert lassan kelni kell 2re megyek melozni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 na asszem tépek alukálni mert lassan kelni kell 2re megyek melozni Óóóó hát jó pihenést kívánok és köszönöm a megtisztelő társaságodat ismét :huh: Kitartást a munkához! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts