Loretta Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Mindig csak a kapkodás. Megvan már a plazmád miiiii ? Jah.. meg.. durva az az LCD.. nem vagyok féltékeny.. nem.. nem is tetszik.. plaasmaa.. kék plasmaaa... :huh: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 És ha feltérdelsz ? :huh: Piiista az ugy már más szituácio és asztal sem kell hozzá :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Jah.. meg.. durva az az LCD.. nem vagyok féltékeny.. nem.. nem is tetszik.. plaasmaa.. kék plasmaaa... :huh: :D :lol: akkor legközelebb meg sem mutatom hogy nez ki a kocsimban :D élöben :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 ne tessék pityeregni ... ilyen messziröl nem tudunk megvigasztalni azért nem lathattal mert én kreáltam a kmorát ... és gyárilag nem létezett f astrába Azta.. Hát gratulálok, szép munka volt :D A tunning fórum első lapjain szerepel egy olyan, hogy valaki azt kérdezi, hogyan lehet plazma kijelzőt otthon házilag elkészíteni :P :huh: :P Erre Gabi: "Hát plasmából :D". Fél napig sírtam a röhögéstől :lol: :P :D Ezek szerint egyszerűbb LCD-t, amivel még soha senkisem foglalkozott :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Jah.. meg.. durva az az LCD.. nem vagyok féltékeny.. nem.. nem is tetszik.. plaasmaa.. kék plasmaaa... :huh: :D :lol: Plazmát el lehet adni tááán :D Még olcsóbban meglehet az LCD, ha a fenti összejön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Piiista az ugy már más szituácio és asztal sem kell hozzá :D :P :D :P Biztos vagyok benne, hogy az imátkozásra gondoltál!!! (emlékezz az ökleimre :D) :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Biztos vagyok benne, hogy az imátkozásra gondoltál!!! (emlékezz az ökleimre :P ) :D :D ööööööööö :P :huh: :lol: :D nem egészen :P :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 akkor legközelebb meg sem mutatom hogy nez ki a kocsimban :lol: élöben :D Nem fogom bántani :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Plazmát el lehet adni tááán :huh: Még olcsóbban meglehet az LCD, ha a fenti összejön. pista annyira nem olcso mulatság 2 donor kmora kell hozza és ragszto festék alapozo .. meg ilyenek szoval 15+10e + 5-10e anyag költség cirka ... na huzzuk még a kislányt egy picikét :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Nem fogom bántani :lol: De ha öngyulladok a kocsiban arról nem tehetek! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 pista annyira nem olcso mulatság 2 donor kmora kell hozza és ragszto festék alapozo .. meg ilyenek szoval 15+10e + 5-10e anyag költség cirka ... na huzzuk még a kislányt egy picikét :lol: Ennyiből jött be a kijelző az összes világító kék leddel, hogy minden kék lehessen :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 De ha öngyulladok a kocsiban arról nem tehetek! :huh: no-no :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Hát ez van. Legalább egyel kevesebb elektronika, ami tönkre tud menni az autóban :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Ennyiből jött be a kijelző az összes világító kék leddel, hogy minden kék lehessen :lol: meg cirka 1,5 hét mire összeraktam és a kmora hatuljat meg nem lattad :huh: bar az nem látszik beszerelve de.. azért nem volt egyszerü bekötni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Hát ez van. Legalább egyel kevesebb elektronika, ami tönkre tud menni az autóban :huh: ez nem menni tönke én rakni össze :lol: viccet félre téve ..megbizhato... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 ....pista annyira nem olcso mulatság 2 donor kmora kell hozza és ragszto festék alapozo .. meg ilyenek szoval 15+10e + 5-10e anyag költség cirka.... Mármint két lcd kell hozzá ? Mééén ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 meg cirka 1,5 hét mire összeraktam és a kmora hatuljat meg nem lattad :huh: bar az nem látszik beszerelve de.. azért nem volt egyszerü bekötni Az enyém meg már egy hónapja a dobozából ki sem lett véve :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Mármint két lcd kell hozzá ? Mééén ? nem egy analog és egy lcd ... és mind2öt szét kell vágni mostmar egyszerübben összetudnam rakni de hat az elsö a legnehezebb Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Az enyém meg már egy hónapja a dobozából ki sem lett véve :huh: és miért ? ha szabad tudnom !!4 miert nem ékesiti már az autod ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 nem egy analog és egy lcd ... és mind2öt szét kell vágni mostmar egyszerübben összetudnam rakni de hat az elsö a legnehezebb Foglalkozz ezzel :lol: Nagy sikere lenne:) Ebay-en is.. És csak forintban utalhatnak a kis piszok germánok :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 nem egy analog és egy lcd ... és mind2öt szét kell vágni mostmar egyszerübben összetudnam rakni de hat az elsö a legnehezebb Na várjáá. Egy analógja mindenkinek van nem ? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 és miért ? ha szabad tudnom !!4 miert nem ékesiti már az autod ? Hát mert még nem álltam neki, hogy beleszereljem, forrasztgassak :lol: Annyi dolgom van pfff :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Na várjáá. Egy analógja mindenkinek van nem ? :huh: egy tartalék minden képp kell szoval azt nem vágtam szét darabokra Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Hát mert még nem álltam neki, hogy beleszereljem, forrasztgassak :lol: Annyi dolgom van pfff :huh: azért annyira nem bonyesz de gondolom csak nem allsz neki te ..? szolj ha kell segitség !! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 és miért ? ha szabad tudnom !!4 miert nem ékesiti már az autod ? Helyzetfelismerésből 1es. Leülhetsz Zoltán fiam :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts