Loretta Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Na mééééég egy :lol: Voszi képei amúgy. A Budapesti honlapon a "Lurdy minitalik" galériájában is láttam egy olyan képet, ahol ő pompázik :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 A nevem Lárika :D :huh: GZK Ez volt a másik kabrió rendszáma :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 De az a szomorú, hogy azóta találtam sokkal szebbet olcsóbban :lol: Annyi vígasztal, hogy azoknak nem volt fehér a számlapjuk... :huh: nekem a fekete jobban tecc.. de hát izlések és pofonok ... de ha lehet egyik sem és maradok az LCD nél :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Ilyenkor is fórumozik a nép hihetetlen. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 GZK Ez volt a másik kabrió rendszáma :huh: Így már világosssss köcike. Megint sikerült beégetnem magam, ehhez is tehetség kell. Csoda, hogy még nem fedeztek fel.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 nekem a fekete jobban tecc.. de hát izlések és pofonok ... de ha lehet egyik sem és maradok az LCD nél :huh: NE MÁÁÁÁÁÁÁÁRRRRRRR! AZT HITTEM, HOGY ILYEN NINCS ASTRA F-HEZ! Uhhh le kell ülnöm egy kicsit, pillanat Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Ohhh az a nyitott tető... egyszer volt neki nálam eddig leengedve.. egyetlenegyszer... El sem fogom hinni, ha jön a jó idő, hogy ilyet is tud :D :huh: Vajon sokan fognak rágót, csikket, szotyit dobálni a kocsiba??? Csak, hogy belerondítsak az ábrándozásba :lol: Mondjuk attól is függ, hogy hol hagyod ott nyitott tetővel, a Lurdynál nem hiszem, hogy ilyesmi megesne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 NE MÁÁÁÁÁÁÁÁRRRRRRR! AZT HITTEM, HOGY ILYEN NINCS ASTRA F-HEZ! Uhhh le kell ülnöm egy kicsit, pillanat És a Vectra digitjét még nem is láttad :huh: :lol: Zoli, Meló lesz :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Mondjuk attól is függ, hogy hol hagyod ott nyitott tetővel, a Lurdynál nem hiszem, hogy ilyesmi megesne :huh: Volt már rá példa, hogy a suzukival előztem egy buszt és a vezetőbácsi átköpte a rágóját a szélvédőmre :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Volt már rá példa, hogy a suzukival előztem egy buszt és a vezetőbácsi átköpte a rágóját a szélvédőmre :lol: Teljesen normális :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 És a Vectra digitjét még nem is láttad :huh: :lol: Zoli, Meló lesz :D :D :D De azt láttam.. mondd azt, hogy ugrattok és az a kép nem az aminek előszőr mondta! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Bázzeeee, majd nem átsiklottam felette. A kisasszony vigyázállásba netezik ? :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Bázzeeee, majd nem átsiklottam felette. A kisasszony vigyázállásba netezik ? :huh: :lol: Csak figyelj :D Figyelmed ne hagyd lankadni egy percre sem! 4 óra fele vagyok a maximumon! WÁÁÁÁÁááá :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Így már világosssss köcike. Megint sikerült beégetnem magam, ehhez is tehetség kell. Csoda, hogy még nem fedeztek fel.. Felfedezni mint mit ? Öngyújtó ? :huh: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Bázzeeee, majd nem átsiklottam felette. A kisasszony vigyázállásba netezik ? :huh: :lol: hát pedig nagyon ugy nez ki ha csak most ült le :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 hát pedig nagyon ugy nez ki ha csak most ült le :D Tudjátok.. szerintem a fiatalságom teszi ezt még nekem lehetővé :D :huh: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 De azt láttam.. mondd azt, hogy ugrattok és az a kép nem az aminek előszőr mondta! :huh: nem ugrattunk ez az én kocsim ez meg a haverom é .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Tudjátok.. szerintem a fiatalságom teszi ezt még nekem lehetővé :P :huh: :D :lol: Szerintem ülj le a földre és akkor nem tudsz leesni a székről :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Felfedezni mint mit ? Öngyújtó ? :huh: :lol: :D Hát az öngyulladás még nem megy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Szerintem ülj le a földre és akkor nem tudsz leesni a székről :huh: :lol: és szerinted onnan feléri az asztalt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 nem ugrattunk Legyek megint naív és higgyem el? Ilyet SEHOL nem találtam és nem is láttam idáig :lol: Azthiszem kadetthez is láttam de astrához nem.. Jajj a kislány mindjárt elkezd pityeregni :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 és szerinted onnan feléri az asztalt :lol: NEM brühühühü :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Legyek megint naív és higgyem el? Ilyet SEHOL nem találtam és nem is láttam idáig :lol: Azthiszem kadetthez is láttam de astrához nem.. Jajj a kislány mindjárt elkezd pityeregni :huh: :D Mindig csak a kapkodás. Megvan már a plazmád miiiii ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 NEM brühühühü :huh: És ha feltérdelsz ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Legyek megint naív és higgyem el? Ilyet SEHOL nem találtam és nem is láttam idáig :lol: Azthiszem kadetthez is láttam de astrához nem.. Jajj a kislány mindjárt elkezd pityeregni :huh: :D ne tessék pityeregni ... ilyen messziröl nem tudunk megvigasztalni :D :D azért nem lathattal mert én kreáltam a kmorát ... és gyárilag nem létezett f astrába Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts