mélykék76 Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 meglátjuk... :huh: de akkor te hozol csajokat mert ez így nem jó :D Csajok nem emberek vagy mi van ? :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Csajok nem emberek vagy mi van ? :huh: :D :D gyenge poén volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 gyenge poén volt :huh: Alapvetően te írtál hüleséget :lol: Egyetemista vagy bázz, hol van a sok szabad női vegyérték ? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 nem sok...:lol: Ahogy Piiista is írta, a lehetőség adott...nehogy mááá még a csajokat is én hozzam nektek... :huh: Legyetek kicsit aktívabbak... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Hehh, ennyi unatkozó embert karácsonykor... :D Mélykék Pííístától szerintem nem kell félteni azt a kabrijót, mert nem fér el benne tíz tucat iceteás palack, meg 20kg vegyes házi hulladék :D :P :P Engem meg nem lehet ajándékozni egy embernek, mert én közkincs vagyok, mindenki ajándéka :huh: :lol: :D Jah, és itt Somogyban karácsony reggeli ónoseső után két napig havazott, így a tükörjégen fél méteres hóban lehetett jókat autózni :P 300km-t autóztam itt a környéken a napokban, a kormány nem sokat kopott, a gázpedál annál inkább :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corrado-speed Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 sziasztok van itt autoszerelö? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Mélykék Pííístától szerintem nem kell félteni azt a kabrijót, mert nem fér el benne tíz tucat iceteás palack, meg 20kg vegyes házi hulladék :huh: :lol: :D Erről a palackos históriáról már én is hallottam máshonnan :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Hát nem igazán, de vésd be mi a problem, aztán majd együtt felhívunk egy szerelőt... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Erről a palackos históriáról már én is hallottam máshonnan :huh: Piiista védjegye... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Piiista védjegye... :lol: Oh ezek szerint nekem már nem lehet :huh: uhh pedig a suzukiban is mi minden vót! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corrado-speed Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 vagy olyan aki tudna nekem abba segiteni hogy mitöl ugrándozhat a fordulatom. nem folyamatos hol jo hol nem. :D :D :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Oh ezek szerint nekem már nem lehet :lol: uhh pedig a suzukiban is mi minden vót! :D Akkor ti rokonlelkek vagytok... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 vagy olyan aki tudna nekem abba segiteni hogy mitöl ugrándozhat a fordulatom. nem folyamatos hol jo hol nem. :D :D :huh: :lol: Nálunk a verdák hajlamosak arra, hogy a pillangószelep lekoszolódik, és néha nem zár vissza rendesen, de lehet akár az alapjárati mociban levő dzsuva is az alapjárat "dobálásának" oka... Mindkettőt ki lehet pucerálni pl féktisztítóval, de azt ne kérdezd, hogy a tiedban hol az alapjárati moci... :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corrado-speed Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 lényege az hogy hidegen jo semmi gond. bemelegszik és vége. 2000pörgésnél zuhan 1000-re ha meg guritom az autot akkor megy megy 1picit aztán kész hiba nyomom akár tövig a pedált semmi olyan mintha lezárták volna a benzinpumpát. utánna rendbejön és kezdi ujra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corrado-speed Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Nálunk a verdák hajlamosak arra, hogy a pillangószelep lekoszolódik, és néha nem zár vissza rendesen, de lehet akár az alapjárati mociban levő dzsuva is az alapjárat "dobálásának" oka... Mindkettőt ki lehet pucerálni pl féktisztítóval, de azt ne kérdezd, hogy a tiedban hol az alapjárati moci... :lol: :huh: elméletileg ott ahol az opel.a szivo és a befecskendezö ill a szelepdekni fölött. 1 kis hengeralaku forma. nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 elméletileg ott ahol az opel.a szivo és a befecskendezö ill a szelepdekni fölött. 1 kis hengeralaku forma. nem? Corrado-hoz nincs "így csináld" könyv ? Kérdéses, hogy meddig fog működni az Opel sémájára szerelünk VW-t, ha nem így néz ki a motortered :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corrado-speed Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 gondolom motor motor. müködési elv u.a. kicsit elvagyok keseredve mert a corrado forumon gyér mindig a forgalom. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corrado-speed Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 ugye szerelni meg addig nem tudok............... szerelni ez 1 kicsit nagyképüen......................... mig nincs meg a hiba. no remélem hamar fényderül erre a gondra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 hmmmm...érdekes...tövig nyomod a gázt, és nem történik semmi??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corrado-speed Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 hmmmm...érdekes...tövig nyomod a gázt, és nem történik semmi??? pontosan de csak 1- 5 másodperc utánna 1 darabig minden ok . és akkor kezdödik elörröl. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corrado-speed Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 ja de viszont ha ilyenkor kuplung kinyom pár rövid pöcc a gázra de tényleg finom rövid pöcc jo minden aztán kezdödik minden elörröl Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 hmmmm...érdekes...tövig nyomod a gázt, és nem történik semmi??? ilyen néha nálam is van, de eddig csak jéghideg motornál csinálta és csak az indulás utáni pár percben.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Na holnap pedig Szilveszter rally, mai képek alapján elég jó lesz. Mi megyünk, kint megtalál aki akar (ha másnem a pálinka szag után menve :huh: ) Király volt, úgy indult hogy leszedtünk egy Ladát mert felakadt a lassító traktorgumijára. Aztán egyet be kellett tolni mer' elvitte a lassítót és miután keresztbeállt lefulladt, majd hiába nyiginyigizett, nem indult. Rükiben toltuk be :lol: Aztán felmentünk a harmadik körre ahol sok néző volt, és nem tudják hogy egy rallin el szoktak esni a kocsik. Nagy tempó, nagy fék de hiába, nagy kereszt, nagyon sok http://farm3.static.flickr.com/2301/214662...8f4e064.jpg?v=0 http://farm3.static.flickr.com/2157/214662...3dcb38d.jpg?v=0 Mindenki menekül a bukótérből, de hiába. http://farm3.static.flickr.com/2257/214583...3f7cf46.jpg?v=0 Pár srácot elvitt a kocsi, de egyiket nagyon, és felpréselte a kerítésre aminek a teteje szöges... http://farm3.static.flickr.com/2018/214583...7af666d.jpg?v=0 Arrébbment, aztán kiszálltak, rendőr, mentő, minden. Végülis "csak" a lába tört el szerintem, de iszonyat hülyék hogy a szalag ellenére beállnak a bukóba, és a sportbíró meg főleg idióta hogy nem küldi ki onnan az embereket. El is jöttünk utána mert helyszínelés stbstb, nem tudtuk hogy mikor folytatódik, de Duenen már fent vannak a képek (a balesetről nincs) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Ja és ez volt a legcsúnyább az egészben :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts