mélykék76 Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 sziasztok :huh: Probléma nélkül hazajutotttál a verdával ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Köszönöm az aktivitást...már azoknak akik fizettek...akik meg nem voltak hajlandóak odatolni a képüket azoknak kevésbé... Akik kifizették eddig: Piiista 1 fő, Loretta 2 fő, Vosziék 4 fő... Na akkor most holnap hány emberke kajáját fizessem ki zsebből???? Viktorék 3 fő, Coupe-ék 2 fő, Lantiék 2 fő, Gelko 1 fő, Futó G. 1 fő, Balázska 2 fő, Krisztiánék 2 fő (2 + kérdéses) Szal velünk együtt 9 fő pénze nálam...hiányzik potom 13-15 X4.000 HUF... :huh: Mellesleg kéne még 5-10 fő, hogy teljes legyen a létszám... megkérdezhetem miröl is van szooo ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
RIC Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 szép jo napot mindenkinek :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Ma is megyünk hokizni naplásra kettő körül... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 megkérdezhetem miröl is van szooo ? Szilveszter...van kedved jönni? Nem azt mondtad, hogy dolgozol???? Hívj, ha tudol... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Szilveszter...van kedved jönni? Nem azt mondtad, hogy dolgozol???? Hívj, ha tudol... :huh: de dolgozom elsején reggel ...nagyon reggel:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 nekünk bejött igy elsőre(csak sajna én már elég fáradtan mentem ki),még ha csak a saját kocsinknál szerepeltünk is.Nyáron biztos fergetegesebb bulik vannak,de azért láttunk egy-két szép autot :huh: és persze a legfontosabb hogy veletek legalább találkoztunk(még ha rövid időre is)igy nekünk már megérte kimenni :lol: :D Bulik a nagyobb találkozókon vannak és együtt megyünk valahova az estébe :D Ilyet szerezz majd >>>> Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 mostmáámindegyúgyisbennevagyalistában... :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 de dolgozom elsején reggel ...nagyon reggel:) Hááá akkor le sem kell feküdnöd, egyből mehetsz melóhelyre :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Piiista 1 fő, Loretta 2 fő, Vosziék 4 fő...Detti+Anti ----> Fizetve, 9 emberke... Viktorék 3 fő,Ákosék 2fő, Coupe-ék 2 fő, Lantiék 2 fő, Gelko 1 fő, Futó G. 1 fő, Balázska 2 fő, Krisztiánék 2 fő, Sonique 1 fő ---> 16 emberke... A létszám amit leadtam, az 25 fő minimum...ennél már csak többen lehetünk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Piiista 1 fő, Loretta 2 fő, Vosziék 4 fő...Detti+Anti ----> Fizetve, 9 emberke... Viktorék 3 fő,Ákosék 2fő, Coupe-ék 2 fő, Lantiék 2 fő, Gelko 1 fő, Futó G. 1 fő, Balázska 2 fő, Krisztiánék 2 fő, Sonique 1 fő ---> 16 emberke... A létszám amit leadtam, az 25 fő minimum...ennél már csak többen lehetünk... miért ha 24 en mentek nem engednek be :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Nem...csak ki kell fizetnem... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Nem...csak ki kell fizetnem... :huh: de bazz aki jelezte hogy megy az már csak fizesse ki !! ha nem tud menni akkor is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
RIC Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Bulik a nagyobb találkozókon vannak és együtt megyünk valahova az estébe :huh: Ilyet szerezz majd >>>> http://kelomotor.hu/kenoanyag_elemei/wurth_150.jpg Képpel nem idézünk.Kérlek figyelj oda erre mert már legalább 3x ki lett utánad javítva.Köszi coupe ok.köszi.és protec-et is vegyek?érdemes kiprobálni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 ok.köszi.és protec-et is vegyek?érdemes kiprobálni? Háááát szerintem nem olyan drága, hogy egy próbát ne érne meg :huh: ui: eladó ótók közé berahatnád a kocsid hirdetését :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corrado-speed Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Probléma nélkül hazajutotttál a verdával ? na sziasztok.. problémamentesség az nem volt. valamiért a drágám nem szivesen mozgott :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 És azóta sikerült meglelni a hiba okát ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corrado-speed Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 remélem hogy csak a gyujtás elekronika körül van némi problém. azt még megoldom. nem igazán birta a folyamatos motor ritmust. ugy tünt mintha a 4 hengerböl hol 3 hol 2 hol 1 mozgolodott volna. remélem csak elösztofedél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corrado-speed Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 És azóta sikerült meglelni a hiba okát ? még sajna nem mert ma meloztam és most értem haza. holnap viszont megnézem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Geccijó volt a jég. Nem minden a műjég rendezői múlt. :huh: Hülyegyerek tudja a V-féket meg a sarokkal akkorát kanyarodunk hogy csak úgy veri a jeget, de jobbra fékezni nem tud :lol: Úgyhogy jól megszivattam 10-ből 9-szer :D Na holnap pedig Szilveszter rally, mai képek alapján elég jó lesz. Mi megyünk, kint megtalál aki akar (ha másnem a pálinka szag után menve :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Ápropó Üllői - Határ sarkán és feljebb 100m-el nemkis kress van. M3-on befelé meg a Nagylajos felüljáró előtt feje tetején áll egy suzuki alto. Ott sincs kis dugó már szerintem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Piiista 1 fő, Loretta 2 fő, Vosziék 4 fő...Detti+Anti ----> Fizetve, 9 emberke... Viktorék 3 fő,Ákosék 2fő, Coupe-ék 2 fő, Lantiék 2 fő, Gelko 1 fő, Futó G. 1 fő, Balázska 2 fő, Krisztiánék 2 fő, Sonique 1 fő ---> 16 emberke... A létszám amit leadtam, az 25 fő minimum...ennél már csak többen lehetünk... nem sok...:huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 nem sok...:huh: Hozzá még embert :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Hozzá még embert :D :D meglátjuk... :huh: de akkor te hozol csajokat mert ez így nem jó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Anti Szvsz ha nem zártkörü, és még máshol nincs leírva (még csak most kezdtem ma olvasni), akkor írd le bővebben ezt a partyt, hol mikor mi..stb, aztán hátha lesznek még jelentkezők.. Már ha még nincs meg a megfelelő létszámod Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts