Atommanó Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Skacok írtam a GSI-be... Valamelyikötök beszedi a lóvét??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Skacok írtam a GSI-be... Valamelyikötök beszedi a lóvét??? Természetesen NEM :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Természetesen NEM :huh: :lol: a csillagok jelenlegi állása szerint ma sem megyek lurdyhoz Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 a csillagok jelenlegi állása szerint ma sem megyek lurdyhoz Most éppen miért ? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Természetesen NEM :huh: :lol: Akkor kezdjétek el kitalálni, hogy ki mit csinál szilveszterkor... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Akkor kezdjétek el kitalálni, hogy ki mit csinál szilveszterkor... :huh: :D Áááááááááááááá ráérek majd 31én :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Most éppen miért ? :huh: egy kis kirándulás lehet közbejön Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 egy kis kirándulás lehet közbejön Este hatkor egy kis kirándulás ? :lol: Nincs is annál jobb, mint -4 fokban kirándulni egyet a sötétben :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Este hatkor egy kis kirándulás ? :D Nincs is annál jobb, mint -4 fokban kirándulni egyet a sötétben :huh: ahha...nappal elég szarul látszik az ünnepi kivilágítás :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Én se hiszem hogy kimegyek ma :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 ahha...nappal elég szarul látszik az ünnepi kivilágítás :huh: Délután négykor volt napnyugta :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Én se hiszem hogy kimegyek ma :lol: Pudingkutya vagy :huh: :D Ki fogja így elmesélni, hogy mit művelt Lantos Úr ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Én se hiszem hogy kimegyek ma :huh: akkor nem gáz ha marad a DVd ? mert főleg miattad mentem volna... kéne másik hely a mélygarázs helyett :lol: Délután négykor volt napnyugta :D :D tudom hogy velem kapcsolatban hihetetlenül hangzik de nem értem rá :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 ....tudom hogy velem kapcsolatban hihetetlenül hangzik de nem értem rá :lol:.... Diszkivilágítás év végéig él szerintem :huh: Anti milyen boldog lesz, hogy ilyen soikan hozzzzzzzzzzzzzzzzzák neki a pénzt :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Diszkivilágítás év végéig él szerintem :huh: Anti milyen boldog lesz, hogy ilyen soikan hozzzzzzzzzzzzzzzzzák neki a pénzt :D :D ő úgyis Aidázik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Pudingkutya vagy :huh: :P Ki fogja így elmesélni, hogy mit művelt Lantos Úr ? Az vagyok :P :P Aműgy meg tényleg nem emlékszem mivel égette ma magát.....volt pár biztos azért nem :lol: :D :D Gelko nyugodtam maradhat a DVD..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 ő úgyis Aidázik :huh: Gondolom, ezt is csak poénból írta : Coupe, Gelko, Piiista, Gabii! Valamelyikötök legyen szíves este beszedni a zsetont este, meg felírni a neveket, hogy ki hány főt fizetett, mert én csak 10 körül tok kinézni... 4000/fő... Köszi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Gondolom, ezt is csak poénból írta : elég hülye humor :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Természetesen NEM :D :D Illetve szedném, ha lenne kitől :huh: Ilyen aktivítás mellett majd máskor is érdemes ilyen bulikat leszervezned :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Illetve szedném, ha lenne kitől :huh: Ilyen aktivítás mellett majd máskor is érdemes ilyen bulikat leszervezned :lol: Pista :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Pista :lol: Nem én kértem, miért nekem kellene lazulnom ? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Nem én kértem, miért nekem kellene lazulnom ? :lol: akkor ne lazulj :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corrado-speed Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 lazuljunk mind :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corrado-speed Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 sziasztok :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Köszönöm az aktivitást...már azoknak akik fizettek...akik meg nem voltak hajlandóak odatolni a képüket azoknak kevésbé... Akik kifizették eddig: Piiista 1 fő, Loretta 2 fő, Vosziék 4 fő... Na akkor most holnap hány emberke kajáját fizessem ki zsebből???? Viktorék 3 fő,Ákosék 2fő, Coupe-ék 2 fő, Lantiék 2 fő, Gelko 1 fő, Futó G. 1 fő, Balázska 2 fő, Krisztiánék 2 fő Szal velünk együtt 9 fő pénze nálam...hiányzik potom 13-15 X4.000 HUF... :huh: Mellesleg kéne még 5-10 fő, hogy teljes legyen a létszám... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts