Loretta Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Ajjaj.. Lehet hogy Soniqe túl bátor volt? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 ééén nem azt sem tom hogy néz ki ;) csak nem azt akar ?? az hosszumenet lesz :( Még nem is látta szerintem, de ha majd meglátja, akkkor tuti olyat akar majd a kocsijába :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 piiista ne csinald ezt velem :( ki akarsz késziteni ... antinak is egész estés mozi volt mire minden muködött ... és van an(n)ál szebb is ;) nem rég rendeltem egy haveromnak ilyet elég korekt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Még nem is látta szerintem, de ha majd meglátja, akkkor tuti olyat akar majd a kocsijába ;) :) Megmutatjuk neki :( De legyünk rá büszkék! Ez a mi alkotásunk, ilyet még biztosan nem látott senki! Írok is a Tunning-Stereoba pár sort...... Igaz előbb le kéne védettni, mert lekoppintják a keselyűk! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 piiista ne csinald ezt velem :( ki akarsz késziteni ... antinak is egész estés mozi volt mire minden muködött ... és van an(n)ál szebb is ;) nem rég rendeltem egy haveromnak ilyet elég korekt http://img257.imageshack.us/img257/7687/op...asmatachgp6.jpg Most bűnhődni fogsz :( ;) Ezt nézegettem én is, cép :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Megmutatjuk neki ;) De legyünk rá büszkék! Ez a mi alkotásunk, ilyet még biztosan nem látott senki! Írok is a Tunning-Stereoba pár sort...... Igaz előbb le kéne védettni, mert lekoppintják a keselyűk! :) Őőőőőőőőőő Úgy értettem, hogy még te nem láttál Vectra digitet :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Most bűnhődni fogsz :( ;) Ezt nézegettem én is, cép :) nem csak szép de nagyon komolyan meg van csinalva .. allitható fényerő és szinárnyalat ... .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Őőőőőőőőőő Úgy értettem, hogy még te nem láttál Vectra digitet ;) :( ZZZzzzzZZZ lehet h itt az ideje a szunyókának Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 hat akkor jo8 .. aludj jol ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 nem csak szép de nagyon komolyan meg van csinalva .. allitható fényerő és szinárnyalat ... .... Lalinak lesz amúgy ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Jó reggelt mindenkinek! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Lalinak lesz amúgy ? nem egy masik haveromnak de már be is van szerelve ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Jó reggelt mindenkinek! :) Már fel is keltél ? :( Báááááááááááááááááá, akkor én megyek aludni :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Jó reggelt mindenkinek! :( kicsit lökött ez a leány de ezért szeretjük ;) :) gyorsan aludtál Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 nem egy masik haveromnak de már be is van szerelve ... Fotód mánn le, ha van rá leghetőséged pls Mennyire jött ki ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 kicsit lökött ez a leány de ezért szeretjük :) :( gyorsan aludtál :( ez igazán jól esett ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Fotód mánn le, ha van rá leghetőséged pls Mennyire jött ki ? holnap lekapom neked ... 100euro ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 :( ez igazán jól esett ;) remélem is mivel a lehetö legjobb értelemben gondoltam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 holnap lekapom neked ... 100euro ... Kösziiiiii Na én asszem lépek :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Nahát, ott Budapesten micsoda éjszakai élet folyik...! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Ja, éjszaka mindenki netezik...nappal meg biztos ..fél... :( ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Ja, éjszaka mindenki netezik...nappal meg biztos ..fél... ;) :) :( Jahhh, biztos így van :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Ja, éjszaka mindenki netezik...nappal meg biztos ..fél... ;) :) :( Meg éjszakai misére jár vidékre! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Meg éjszakai misére jár vidékre! :( Valamivel csak el kell ütni a hajnalokat, hol így, hol úgy ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Valamivel csak el kell ütni a hajnalokat, hol így, hol úgy ;) :) Na jah,kommandósokat nézni templomi akció közben! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts