Sonique Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Súgok egy kicsit: SOLO a sziréna neve, ami minden második ház falán lóg és jóóóóó hangosan riaszt, ha valami baj van :) uhh ezt a labdát nagyon csunyán le lehetne csapni ... szoval akkor te is igen hangosan tudod müvelni .. :( majd valamivel betömjük hogy semmi hang ne jöjjön ki rajta ;) huh sikerült finoman fogalmazni :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 uhh ezt a labdát nagyon csunyán le lehetne csapni ... szoval akkor te is igen hangosan tudod müvelni .. :( majd valamivel betömjük hogy semmi hang ne jöjjön ki rajta :) huh sikerült finoman fogalmazni :( Tudod a 18-as a homlokomon ;) Tényleg sikerült, ügyes vagy ;) Hát a lecsapott labdákkal már nem lehet mit kezdeni.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Tudod a 18-as a homlokomon :( Tényleg sikerült, ügyes vagy :) Hát a lecsapott labdákkal már nem lehet mit kezdeni.. :( nem nem a homlokodon ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 dehát én csak kék ledeket akartam belee.... :( ;) ;) Kék leszállófények ? :) :( NO LIMITS miiiiiiiii ? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Kék leszállófények ? :( ;) NO LIMITS miiiiiiiii ? :) :( Na ne fikázd a kisebbet jóóóóóóó????? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 :D nem nem a homlokodon ;) Akkor talán az öklömön? :( ;) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Akkor talán az öklömön? :( ;) :) ;) no... bántottalak én téged :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Kék leszállófények ? :( ;) NO LIMITS miiiiiiiii ? :) :( hova kellenek a kék leszállofények ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 hova kellenek a kék leszállofények ? Pista agyába :) Dehogy bántottál! Csak ezek a magas labdák már csak ilyenek :( :( ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 hova kellenek a kék leszállofények ? Várjááámán, kabrióm van szerinted ? :( Amúgy a motortérben már most vannak ilyen leszállófények ugyebár ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Várjááámán, kabrióm van szerinted ? ;) Amúgy a motortérben már most vannak ilyen leszállófények ugyebár :) :( Látom mindent kitálalsz ;) Hát ne kímélj! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Na ne fikázd a kisebbet jóóóóóóó????? ;) Ménnnn mi lesz a megtorlás ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Pista agyába :( Dehogy bántottál! Csak ezek a magas labdák már csak ilyenek ;) :( :D ;) pista ágyába cabriostul ... :) ahham igy már értem hogy is jön ide a ringatás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 pista ágyába cabriostul ... :D ahham igy már értem hogy is jön ide a ringatás :D Hát speciel ez a két dolog nem függ össze :( És Te találtad ki a ringatást jóember ;) :D Itt a megtorlások már egymás hátán sórakoznak, hát milyen klubb ez kérem szépen :) :( :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Hát speciel ez a két dolog nem függ össze :) És Te találtad ki a ringatást jóember :( :D Itt a megtorlások már egymás hátán sórakoznak, hát milyen klubb ez kérem szépen ;) :D :D :D te ringattál valami orát én csak hozza kombináltam a pistát innen pedig már nem volt megállás ..... ;) :D :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 te ringattál valami orát én csak hozza kombináltam a pistát innen pedig már nem volt megállás ..... :) :( :( ZZZzzzzzzZZZZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzz ;) ZzzzzzzzzzzzzzzzzzzZZZZZZZZZZzzzzzzzzzz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 na ugylátom marhaságbol jol álunk ;) elüldöztem aludni :( aludj jol :) mondjuk ezek után nehét lesz sorry :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 na ugylátom marhaságbol jol álunk ;) elüldöztem eludni :( Még nem alszok, csak úgy tűnik néha megborulok kicsit :) Marhaság???? Majd olvasd vissza ezt az egészet akkor, amikor jól kiszunyókáltad magad :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 ....kombináltam.... Mi vagyok én fogó ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Mi vagyok én fogó ? ;) piiiiiiiiiiist a ne csinald mert leesek a székröl :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Még nem alszok, csak úgy tűnik néha megborulok kicsit ;) Marhaság???? Majd olvasd vissza ezt az egészet akkor, amikor jól kiszunyókáltad magad :) olyat nem teszek ... még azt gondolnám magamrol hogy nem vagyok normális :( szoval hova is lesznek a kék ledek ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 olyat nem teszek ... még azt gondolnám magamrol hogy nem vagyok normális :( szoval hova is lesznek a kék ledek ? Inkább ne akard tudni.. De ha nagyon bátor vagy akkor nézd végig 3 lappal a csevegést ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 ....olyat nem teszek ... még azt gondolnám magamrol hogy nem vagyok normális :(.... Áááááááááá, hát hogy jutna eszébe bárkinek is ilyesmi ? ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 ....Inkább ne akard tudni.... Na akkor asszem ezt Zoli fogja megcsinálni ;) :) :( Láttál már Vectra digit műszerfalat ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Na akkor asszem ezt Zoli fogja megcsinálni :) :( ;) Láttál már Vectra digit műszerfalat ? ;) ééén nem azt sem tom hogy néz ki :D csak nem azt akar ?? az hosszumenet lesz :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts