Sonique Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Lábaid csak vannak, hogy elmenj a kútra :( ;) :) :( na pista ne keverd a szezont a ...... mal ... ;) nem a lábamra gondoltam hanem nincs mivel koccintani teeee... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 na pista ne keverd a szezont a ...... mal ... :) nem a lábamra gondoltam hanem nincs mivel koccintani teeee... Na már vissza is értél? :( :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 na pista ne keverd a szezont a ...... mal ... ;) nem a lábamra gondoltam hanem nincs mivel koccintani teeee... Úgy gondoltam, hogy hozol a kisasszonynak is itókát :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Úgy gondoltam, hogy hozol a kisasszonynak is itókát :( lehet rola szo ha kibirja csütörtökig ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Na már vissza is értél? :) :( ;) ugy ahogy teccik mondani .. igen közel van a benzinkut ... pista tanusithatja !! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Addig gyakorolni fogok valami magas oszloppal :( :( Teeeeee ezért nem kell ám kidöntened egy oszlopot :) Vagy nálatok csak úgy hevernek az utcán a ringatás gyakorlására szánt oszlopok ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 ugy ahogy teccik mondani .. igen közel van a benzinkut ... pista tanusithatja !! Naa érlelődik az a bünti a másik oldalon is! Azt is nekem kell kitalálni? :( Csütörtökig kitart a melegtartalékom itthon szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Teeeeee ezért nem kell ám kidöntened egy oszlopot :) Vagy nálatok csak úgy hevernek az utcán a ringatás gyakorlására szánt oszlopok ? :( Hát én nem tudom, hogy eddig a ringatásod hányszor fordúlt elő, de gyanúsan sok az utcán a kidőlt oszlop :( Vagy már csak én látom a fáradságtól a függőlegest vízszintesnek? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 ugy ahogy teccik mondani .. igen közel van a benzinkut ... pista tanusithatja !! Ühüm :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Naa érlelődik az a bünti a másik oldalon is! Azt is nekem kell kitalálni? :(háát .. az attol függ mit is találsz ki ... de nem kell engem félteni megoldom ;) hacsak nem jobb a tied :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 háát .. az attol függ mit is találsz ki ... de nem kell engem félteni megoldom :) hacsak nem jobb a tied ;) :D De akkor készülj fel: itt nem lesz ÁM DEMOKRÁCIA hehehe :( ;) :( (jajj elnézést Pista, de nem bírtam ezt kihagyni) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Hát én nem tudom, hogy eddig a ringatásod hányszor fordúlt elő, de gyanúsan sok az utcán a kidőlt oszlop ;) Vagy már csak én látom a fáradságtól a függőlegest vízszintesnek? :( Esnek le az égből az oszlopok melett autók vagy sem ? Ha nem, akkor nincsenek koordinációs problémáid :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 háát .. az attol függ mit is találsz ki ... de nem kell engem félteni megoldom ;) hacsak nem jobb a tied :( ;) Szerintem szeretne menni egy kört a Gsivel, de ő vezeti és kiokítjuk előtte, hogy mi az amit feltétlenül ne tegyen, ezt nem hiszi el nekük és megcselekszi :) És akkkor pápá Gsi :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Szerintem szeretne menni egy kört a Gsivel, de ő vezeti és kiokítjuk előtte, hogy mi az amit feltétlenül ne tegyen, ezt nem hiszi el nekük és megcselekszi :) És akkkor pápá Gsi ;) Hmmm micsoda ötleteid vannak! De tuti, hogy gyalog fogok mostantól a talikra jönni :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Hmmm micsoda ötleteid vannak! De tuti, hogy gyalog fogok mostantól a talikra jönni :( Csak nem félted a kabrijóóóóóóóóót ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Szerintem szeretne menni egy kört a Gsivel, de ő vezeti és kiokítjuk előtte, hogy mi az amit feltétlenül ne tegyen, ezt nem hiszi el nekük és megcselekszi :) És akkkor pápá Gsi :( na deee piiiista Mit artott neked az a szegény Gsi ... :( max én viszem vele egy kört de ugyis sirás lessz a vége ;) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Csak nem félted a kabrijóóóóóóóóót ? :( Az ördögi elmédtől? IGEN ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 na deee piiiista Mit artott neked az a szegény Gsi ... :) max én viszem vele egy kört de ugyis sirás lessz a vége :( :D ;) Te fogsz sírni? ;) Nem véletlenül a becenevem "SOLO LÁRIKA".. Na erre varj gombot :( vigyázzzzz Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Az ördögi elmédtől? IGEN :( ;) :( ;) Amíg nem szerelem, addig nem lesz komoly baja :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 :) :( Amíg nem szerelem, addig nem lesz komoly baja :( Ami késik nem múlik, egyszer úgyis le fognak állni a hajtóművek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Te fogsz sírni? ;) Nem véletlenül a becenevem "SOLO LÁRIKA".. Na erre varj gombot :( vigyázzzzz énn... biza nem de ... esetleg te :D :D :( ajjaj Loretta magyar - magyar Loretta szotár nincs :D mi az a "SOLO LÁRIKA" ... ;) :) aztec itt lenne biztos tudná :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Te fogsz sírni? :) Nem véletlenül a becenevem "SOLO LÁRIKA".. Na erre varj gombot ;) vigyázzzzz SOLO LÁRIKA ? :( Mi-mi-mi-mi ? Szerintem addg tart majd a leki békéd, amíg nem ülsz Zoli mellett amikor vezet :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 énn... biza nem de ... esetleg te :( ;) :) ajjaj Loretta magyar - magyar Loretta szotár nincs :D mi az a "SOLO LÁRIKA" ... :( ;) aztec itt lenne biztos tudná :D Súgok egy kicsit: SOLO a sziréna neve, ami minden második ház falán lóg és jóóóóó hangosan riaszt, ha valami baj van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Ami késik nem múlik, egyszer úgyis le fognak állni a hajtóművek :( Áhhhhh tehát hajtóművek vannak benne. Akkkóóó mér akarod tunjingolni ? ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Áhhhhh tehát hajtóművek vannak benne. Akkkóóó mér akarod tunjingolni ? :) :( dehát én csak kék ledeket akartam belee.... :( ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts