Sonique Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 elég bünti az ha a pistát kell ringatni :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 elég bünti az ha a pistát kell ringatni :) :( :( Ringatni? Valóban az lenne, biztos nem ezt fogom választani ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 piros karikára lenne egy két tippem :( de a topicon nincs kinn igy nem fejteném ki ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Próbáld meg, majd kifüttyözöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Naívságod több, mint izgalmas. Azt áruld el, hogy az a 18-as karika hol látszik rajtad! :) Ez különösen izgalmas. Ja, nem árulom el senkinek a titkos énedet...rögtön. Hogy mitévő légy, rád bízom. Talán a homlokom közepére van nyomva, legközelebb jobban nézd meg :( De mi ez az éjjel baglyoskodás karácsony este? Ja nem is mondtam, hogy szüleimtől megint egy üveg vodkát kaptam.. Hmm ez már elgondolkodtató ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Próbáld meg, majd kifüttyözöm. meghagynám az illetékesnek hátha valmi frappáns dologgal áll elö ... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 ....Szóval ÉN kitalálhatom a büntit?!?! EZ naggyon király :( ;).... Természetesen :) Amit a helyszínen megvizsgálunk, megszavazzuk, hogy megfelelőnek tartjuk-e, ha nem így lenne, aakor 5 másodperc alatt felülírjuk a büntit :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Talán a homlokom közepére van nyomva, legközelebb jobban nézd meg :( De mi ez az éjjel baglyoskodás karácsony este? Ja nem is mondtam, hogy szüleimtől megint egy üveg vodkát kaptam.. Hmm ez már elgondolkodtató ;) no én nem erre tippeltem volna de háát ... ;) :( vodkat nagyon jo hova is kell menni ... mert a tescoban vasárnap már elfogyott a Smirnoff Ice igy már csak Bacardit kaptam .. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 elég bünti az ha a pistát kell ringatni ;) :( Meglepően aktív az úr, pedig se gsi, se turbó a témakör :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 :( Meglepően aktív az úr, pedig se gsi, se turbó a témakör :( ;) cserébe qrva unlamas ez a karácsony ;) se melo ... és még a kocsit sem kell szerelni .. ráadásul ho sem esett annyi hogy valamerre lehesenn csuszkálni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Természetesen :) Amit a helyszínen megvizsgálunk, megszavazzuk, hogy megfelelőnek tartjuk-e, ha nem így lenne, aakor 5 másodperc alatt felülírjuk a büntit :( ;) Ez maga a demokrácia :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 :( :) Ringatni? Valóban az lenne, biztos nem ezt fogom választani ;) :D :D Megdumálom a srácokkal, hogy csütörtökön legyen szétszedve a kocsid, de összerakás most elmarad :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 no én nem erre tippeltem volna de háát ... ;) :) vodkat nagyon jo hova is kell menni ... mert a tescoban vasárnap már elfogyott a Smirnoff Ice igy már csak Bacardit kaptam .. ;) Hát ide már ne, már nincs csak vót :( Várnod kell egészen csütörtökig vele, hacsak nincs valami éjjel-nappali.. BACARDI a legjobb ital! Mi bajod van vele, az is jó, főleg ha bús a karácsony :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 ;) :D Megdumálom a srácokkal, hogy csütörtökön legyen szétszedve a kocsid, de összerakás most elmarad ;) :) Szóval hogy is volt az elején? Lehet ringatni a Pistát :( Te jó ég hogyan is fokok egyensúlyozni :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Hát ide már ne, már nincs csak vót :) Várnod kell egészen csütörtökig vele, hacsak nincs valami éjjel-nappali.. BACARDI a legjobb ital! Mi bajod van vele, az is jó, főleg ha bús a karácsony :( Smirnoff Ice jobban be jön ... vagy a Vodka Gorbatschow lemon de ez nagyon ritka itthon pont egy benzinkut van az utca végén ott minden van de hideg van nagyon ;) :( nem bus a karácsony csak uncsi ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Smirnoff Ice jobban be jön ... vagy a Vodka Gorbatschow lemon de ez nagyon ritka itthon pont egy benzinkut van az utca végén ott minden van de hideg van nagyon :( ;) nem bus a karácsony csak uncsi ... Hát igen, áldozatokat néha meg kell hozni. Nemes cél vezérel Téged ;) Kb. 15 perc alatt megjárnád, nem? :) Ezt a lustaságot :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 :( ;) Megdumálom a srácokkal, hogy csütörtökön legyen szétszedve a kocsid, de összerakás most elmarad ;) :) ajjaj Pista mit tervezel .... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Hát igen, áldozatokat néha meg kell hozni. Nemes cél vezérel Téged ;) Kb. 15 perc alatt megjárnád, nem? :) Ezt a lustaságot ;) 15 perc azért nem lenne .. max 5 :( de akkor is hideg van ... de most hogy igy rábeszéltél lehet le kéne ugrani ... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 15 perc azért nem lenne .. max 5 ;) de akkor is hideg van ... de most hogy igy rábeszéltél lehet le kéne ugrani ... :( Ugorjál, én megvárlak aztán koccinthatunk is az egészségünkre :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Szóval hogy is volt az elején? Lehet ringatni a Pistát ;) Te jó ég hogyan is fokok egyensúlyozni :( 1 dolgot ne feledj : fő a határozottság és csak semmi viszakozás :) :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 na varjal csak nem azt mondtad hogy már nincs mivel !!! na most rajtakaptalak .... érik a masodik Bünti :( ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 ....BACARDI a legjobb ital!.... Ez túlzás, de narisat már ledöntöttem :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 1 dolgot ne feledj : fő a határozottság és csak semmi viszakozás ;) :) :( Addig gyakorolni fogok valami magas oszloppal :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 na varjal csak nem azt mondtad hogy már nincs mivel !!! na most rajtakaptalak .... érik a masodik Bünti :( :) :( Neeeem tényleg nincs, de van itthon még bor! Laci bácsi szőlőséből kaptuk ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 na varjal csak nem azt mondtad hogy már nincs mivel !!! na most rajtakaptalak .... érik a masodik Bünti :( :D :D Lábaid csak vannak, hogy elmenj a kútra ;) :) :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts