Loretta Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Megkaphatja Gabit ajcsiként... ;) Na de URAIM :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Na de URAIM ;) Tudom, hogy nem elég...de idén a megszorítások miatt csak erre tellette... :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Na de URAIM ;) Látod Anti, az urai vagyunk :( Te mit kérsz tőle ? ;) :D Tuuuuudom, menjen be kávézniiiiiiii :) Én asszem benézek hozzád később :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Látod Anti, az urai vagyunk :( Te mit kérsz tőle ? ;) :D Tuuuuudom, menjen be kávézniiiiiiii ;) Én asszem benézek hozzád később :( Gyereeeeee...van forralt bor is...meg most épp pezsgőzök... :D Urai és parancsolói...így teljes... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corrado-speed Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Véredet a Karácsonyért... ;) teljes siker áll a fa... :( ill. a fenyö :( jövöre hogy mégboldogabb legyen ez az ünnep rámegyek az ütöérre. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corrado-speed Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 forraltbor? az fincsi :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Hát annyira nem lett finom...kb mint a tablettás bor...tömegfelhasználásra készült... ;) Pinokkiónak vajon áll már a fa?? :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 ....Pinokkiónak vajon áll már a fa?? ;) :(.... Szerintem ne igyál többet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Megkaphatja Gabit ajcsiként... :( Atyaég mekkora gecci vagy ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Atyaég mekkora gecci vagy :( Na megszólalt a jótét lélek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Na megszólalt a jótét lélek :( Csak irííígy... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Szerintem ne igyál többet :( Hát a pezsi el is fogyott...de ha jössz nyithatunk egy újat... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Látom Anti az elmúl három napban halálra dolgoztad magad :( ;) ...Esküszöm sajnállak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Látom Anti az elmúl három napban halálra dolgoztad magad ;) :) ...Esküszöm sajnállak :( Igyexek...Na megszólalt a munka megszállotja...10-kor ha nincs karácsonyi buzdulat már otthon vakarod... :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Igyexek...Na megszólalt a munka megszállotja...10-kor ha nincs karácsonyi buzdulat már otthon vakarod... :( :) Azért olyan még nem volt hogy 10re haza érjek :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corrado-speed Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Hát annyira nem lett finom...kb mint a tablettás bor...tömegfelhasználásra készült... :D Pinokkiónak vajon áll már a fa?? :D :) pinokkio sajnos a multé. ;) bevitték a fafeldolgozoba és bedarálták ;) rászokott a fémre :( rájött hogy keményebb :( csak segény lebukott.(a biroság elitélte illegális fémfelhasználásért.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 pinokkio sajnos a multé. ;) bevitték a fafeldolgozoba és bedarálták :( rászokott a fémre :( rájött hogy keményebb :) csak segény lebukott.(a biroság elitélte illegális fémfelhasználásért.) Meg hallottam valami olyasmit is, hogy viszonya volt a bádogemberrel...ezért is kezdett utána kutakodni a rendőrség... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corrado-speed Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 az aljas :( akkor valoszinü hogy a határörség szintén körözte más mesébevalo részvételért :) de akkor a bádogembert szintén le kell tartoztattni és tartos kromofág kura alá kell vetni ;) vagy 1 jo nagy vizeslepedöbe csavarásos eljárás :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 az aljas :( akkor valoszinü hogy a határörség szintén körözte más mesébevalo részvételért :) de akkor a bádogembert szintén le kell tartoztattni és tartos kromofág kura alá kell vetni ;) vagy 1 jo nagy vizeslepedöbe csavarásos eljárás ;) Na és utána egy oxigénsátor... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Pinokkió nem a Madárijesztővel kavart? Mert én úgy hallottam, hogy gyertyafényes vacsi közben meggyulladt a szalmaember, és így halált okozó, gondatlanságból elkövetett emberölés miatt darálták be... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
corrado-speed Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Pinokkió nem a Madárijesztővel kavart? Mert én úgy hallottam, hogy gyertyafényes vacsi közben meggyulladt a szalmaember, és így halált okozó, gondatlanságból elkövetett emberölés miatt darálták be... :) igen :( és a szalmamuki mivel kicsiit örült, gyulladása során magához szoritotta fábol faragott mukit. ;) igy kettös haláleset miatt nyomoz a budapesti rendörség. a kérdés az ki gyujtotta a gyergyát :( ha a gyertya gyujtogato megvan megtaláljuk a bünöst ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 egyre jobb a sztori. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Legalább karácsonykor ne drogoznátok Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 ki drogozik? csak 1xűen én már feldíszítettem a fát, és most várjuk a Jézuskát. Közben a fiaim meg már tűkön ülnek. Kikészítőleg hatnak ránk. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
corrado-speed Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 1 számu gyanüsitott mackosajt :( ö volt az aki a gyertyát szobahozta ;) hol volt 2006 november13.-án este 12:38-kor???????????????? :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts