Atommanó Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 És ha nem azt találják ott amire számítottak? :( :) ;) Akkó kell... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Loretta figyelmébe ajánlanám az alábbi topikot. ;) (ha már a többiek nem tették) Ja, és bocsi, hogy a nyitó oldalt linkeltem. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Loretta figyelmébe ajánlanám az alábbi topikot. ;) (ha már a többiek nem tették) Ja, és bocsi, hogy a nyitó oldalt linkeltem. :( Köszi, nagyon boldoggá tettél :( ;) Megyek is ez nagyon izgi! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Na mivaaaa, senki nem tud aludni??? Nálam itt meg a hó helyett az öreglányok szállingóznak...reggelizni... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Köszi, nagyon boldoggá tettél :( ;) Az nem egy rossz dolog, ha ez nálad ilyen könnyen megy... :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Na mivaaaa, senki nem tud aludni??? Nálam itt meg a hó helyett az öreglányok szállingóznak...reggelizni... :( én nem ;) ledaráltad már nekik a reggelit ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Tegnap este volt a múmia című film...azóta azon röhögünk, hogy ezek reggel úgy kelnek, hogy kitekerik magukat a fáslibóóóó... :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Tegnap este volt a múmia című film...azóta azon röhögünk, hogy ezek reggel úgy kelnek, hogy kitekerik magukat a fáslibóóóó... :( ;) vagy térdig be :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 vagy térdig be :) :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 ;) :) bár ha jobban belegondolok én is azt csináltam egy hónapig minden nap ;) miután Tas áthúzta rajtam a suzukit :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Köszi, nagyon boldoggá tettél ;) :) Megyek is ez nagyon izgi! :( Ennyire azért nincs messze az a téma, hogyhogy nem értél még oda ? Megint lemerült a kabrió aksija ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Hát nem tom...lehet, hogy inkább eltévedt...mert azóta vissza sem talált... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
corrado-speed Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 jobb reggelt mindenkinek. :) nekem jol kezdödik a napom mint tapasztalt farago ill favágo :D engem ért az a megtiszteltetés hogy a fát én helyezem a tartoszerkezetbe ;) ill az álloszerkezetbe. a második faragásnál sikerült a komoly e.u. szabványnak megfelelö konyhai kést hegyével beleszurni a kezembe ;) :( szeretem a 24.-ét :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Hát nem tom...lehet, hogy inkább eltévedt...mert azóta vissza sem talált... :( ;) Karácsonyra veszünk majd neki egy összevont fórum és Budapest térképet :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Véredet a Karácsonyért... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 :( Karácsonyra veszünk majd neki egy összevont fórum és Budapest térképet ;) :) Vagy ájgóra felszúrjuk neki a fórumtérképet is... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 De kis gonoszak vagytok Piista! Én már arra is gondoltam, hogy mivel a kezdőoldalt linkeltem, lehet végig elolvassa, hogy tájékozott legyen. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Lantos Úr, Jól látom, hogy ugyanazon karácsonyi smst küldte tovább, amit Virágh úrtól kapott, csak az aláírást írta át ? :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 végszóra Loretta pont írt abba a topikba. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Lantos Úr, Jól látom, hogy ugyanazon karácsonyi smst küldte tovább, amit Virágh úrtól kapott, csak az aláírást írta át ? :( ;) Kopiráájt... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 De kis gonoszak vagytok Piista! Én már arra is gondoltam, hogy mivel a kezdőoldalt linkeltem, lehet végig elolvassa, hogy tájékozott legyen. :( Nem kell félteni újdonsült klubtagunkat. Hipp-hopp felveszi majd a fórum ritmusát ;) :) ui: tudja jól, hogy nem bántani akarjuk :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 ui: tudja jól, hogy nem bántani akarjuk :( És tudja azt is hogy mi lesz a sorsa??? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Akkó' jóvan! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 És tudja azt is hogy mi lesz a sorsa??? ;) Mit szánsz neki így karácson közeledtével ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Megkaphatja Gabit ajcsiként... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts