redline Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Komoly kérdésem lenne fikázás nélkül:opel astra gsi 2.0 16v és vectra( A )2.0 16v(szintén 150 le) miért van akkora árkülömbség köztük hisz ugy tudom ugyanaz a motor van benne csak az astra kicsit könnyebb kasztnira? a fő különbség, hogy az egyik egy szedán a másik egy túlmisztifikált, kissé kopott fényű wannabe kultautó :( ;) viccet félretéve, a gsi-nél azért kérnek sokkal többet mert meg kell fizetned a spoilert, a 3 ajtós kasztnit meg hasonlókat :) kicsit értelmetlen de ezvan :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
RIC Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 a fő különbség, hogy az egyik egy szedán a másik egy túlmisztifikált, kissé kopott fényű wannabe kultautó ;) :) viccet félretéve, a gsi-nél azért kérnek sokkal többet mert meg kell fizetned a spoilert, a 3 ajtós kasztnit meg hasonlókat :( kicsit értelmetlen de ezvan ;) ok de hát a vectrán is van spoiler és ráadásul a 4ajto kényelmesebb(ki és be szállás) :( müszakilag is hasonlo a 2 auto? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 az idő az összes vasfogával ezen dolgozik :( Ez így igaz!! Szó szerint.. az elmúlt kb. 3hónap alatt, szemmel láthatóan növekszik a rozsda dudor a tankbetöltőnél.. néha még mintha a csámcsogását is hallanám... Ma meg 2napi állás után az egyik hidrotőkém nem akart elhalgatni a szokásos 3-4 sec után se.. kellett neki vagy 1perc mire elkussolt.. ilyen még nem volt mióta meg van a vas... ;) hiába.. ez se lesz fiatalabb.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 ok de hát a vectrán is van spoiler és ráadásul a 4ajto kényelmesebb(ki és be szállás) ;) müszakilag is hasonlo a 2 auto? No meg meg kell fizetni, hogy GSI...és a GSI az a kirááááááááááááálysáááááááág.... :) hátha még turbós is... :( Műszakilag úgy lehetne összehasonlítani, mint egy elegáns drága francia szappant, egy darab téglával... :( ;) (A félreértések elkerülése végett az elöbbi a GSI... :D ) Szóljatok, ha nagyon elfogult vagyok... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 de pont egy francia szappannal hasonlítod? Mi köze van a GSi-nek a franciához? (Redi BC-jén kívül) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 No meg meg kell fizetni, hogy GSI...és a GSI az a kirááááááááááááálysáááááááág.... ;) hátha még turbós is... :( Műszakilag úgy lehetne összehasonlítani, mint egy elegáns drága francia szappant, egy darab téglával... :) :( (A félreértések elkerülése végett az elöbbi a GSI... :D ) Szóljatok, ha nagyon elfogult vagyok... ;) Elfogult vagy :D Veki egy másik kategória, kicsit több turbós van tán belőle :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 de pont egy francia szappannal hasonlítod? Mi köze van a GSi-nek a franciához? (Redi BC-jén kívül) Próbált nagyon kifejező lenni, de nem jött össze :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Próbált nagyon kifejező lenni, de nem jött össze :( Hát azért lett franczoááá, mert pl szappanból az a drága és jó minőséget képviseli... :( hogy több turbós van Vekiből??? Ez így van...de trabiból is több van mint turbós GSI-ből, mégsem jobb... ;) :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 40ért ? Ha szépen megkérlek, akkor elugrasz az RS-be és hozol 100 párat ? Majd egy Lurdy tali alkalmával odaadom a 4000 Forintot oks ? ;) Nana ezek már a fáradság jelei! Vagy mégis harapós vagy? :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Nana ezek már a fáradság jelei! Vagy mégis harapós vagy? ;) :( Hát vigyázni kell vele...csajokat szokott reggelizni, ha épp rossz kedve van... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Hát vigyázni kell vele...csajokat szokott reggelizni, ha épp rossz kedve van... ;) Ehhez már hozzá sem merek szólni mert OFF (na de azért ZÁRÓJELBEN, hogy néha ha olyan a reggeli, az is harap :( ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Hát azért lett franczoááá, mert pl szappanból az a drága és jó minőséget képviseli... ;) hogy több turbós van Vekiből??? Ez így van...de trabiból is több van mint turbós GSI-ből, mégsem jobb... ;) :) :D mondjuk még szerencse, hogy csak a szappannal hoztad összefüggésbe, és nem a járműipari termékeikkel. :( Amúgy suzukiból is több van, mint turbós GSi-ből(vagy akár szívóból), mégsem jobb :( (max. szervíz költségek terén) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corrado-speed Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 sziasztok de viszont a turbos-szapppant nem szabad kihagyni a sorbol. 1 igazi francia turbos-szapppan :( ;) az az igazi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corrado-speed Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 mert ugye vannak a fékezett habzásuak azokat 1 kicsit lefolytották azoknak a tisztito nyomatéka sokkal kevesebb volt mint a turbosé :) igy a tisztálkodási ut sokkal tovább tartott :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Na felébredtek a srácok... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
corrado-speed Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 ;) Na felébredtek a srácok... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
corrado-speed Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 szeretnék infot kapni hogy mikor tudok a képgalériába képeket felrakni? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Ha jól tom, azt csak klubtagok tudnak...de majd jön valami okosabb régebbi klubtag mint én...oszt megmondja... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
corrado-speed Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 no az peh akkor. no kép. és te folyamatosan ugrálsz a témakörök között és felügyelsz :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 no az peh akkor. no kép. és te folyamatosan ugrálsz a témakörök között és felügyelsz :( ;) Dehogy ugrálok... :) Itt ülök a székecskémen... ;) Vagyunk páran modik, és valaki szinte mindig jelen van...Felügyelni meg szintén nem felügyelek..max majd ha adnak érte pííízt...addig meg csak segítek normális keretek között tartani a fórumot...már ha épp nem offolom szét... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
RIC Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Kérdésem lenne:ha jol tudom van itt valami olyan oldal ahol a forumozok kocsiait találom egy kettőnél még leirás is van az auto történetéről.NEM tudom hol van segitsetek szeretném megnézni: én multkor ugy néztem meg hogy az egyik oldalon irta valaki hogy ÉN MIÉRT NEM VAGYOK ITTEN (aláhuzva )és ott néztem meg de most nem találom. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
corrado-speed Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 szürün elöfordul hogy bemelegednek a srácok azt megindul a szocsata? figyeltem hogy sok olyan témakör van amibe már 2 éve nem irtak. és amugy karácsonyi örömérzet? ugye én várom a felhöseggüt. nállam van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Több kis társaság is van... Ilyen pl a milyen a GSI Club Hungary: www.gsiklub.hu itt meg tudsz nézni pár ótót... és ilyenek a G astra klub, a Budapest, a Kecskeméti szekció, a Debreceni...lehet kihagytam valamit...(nem direkt...) Klikk ide...itt megvan az összes... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 szürün elöfordul hogy bemelegednek a srácok azt megindul a szocsata? figyeltem hogy sok olyan témakör van amibe már 2 éve nem irtak. és amugy karácsonyi örömérzet? ugye én várom a felhöseggüt. nállam van. Hát elharapózni azért nem szokott a dolog, akkor azért közbelépünk... :( . De ilyen nagyon ritkán fordul elő...offolás az megy, képpel idézés meg ilyesmi...ezeket kijavítjuk pl, vagy ha valaki rossz témába írt, akkor áthelyezésre kelül...és értesítjük a usert, hogy mit bakterolt el... Igen, vannak olyan topicok, ahova valóban régebben, vagy ritkábban került beírás, hozzászólás...törölni nem akarjuk, a lehetőség meg adott, hogy ha valaki azzal a témával kapcsolatosan szeretne valamit kérdezni, közölni, akkor nosza... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
RIC Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Több kis társaság is van... Ilyen pl a milyen a GSI Club Hungary: www.gsiklub.hu itt meg tudsz nézni pár ótót... és ilyenek a G astra klub, a Budapest, a Kecskeméti szekció, a Debreceni...lehet kihagytam valamit...(nem direkt...) Klikk ide...itt megvan az összes... ez nem az az oldal mert ott függölegesen volt talán 10-12 auto és mellete BÖVEBBEN felirat valaki irt az autojárol valaki nem. ;) DE AZÉRT KÖCCI A SEGITSÉGET :( majd megnézegetem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts