Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Budapest és környéke -CHAT

forumadmin

Recommended Posts

nem is vette komolyan csak látnotok kellet volna az arcát mikor meglátta a képet :( ;) és ahogy mondtam az első napján :) :( na mindegy legalább a beavatás megtörtént ;)

ennél rosszabb nem lesz már :D

egyébként van a fórumon vw topic is :D :D

és ott sem fikázás megy :D

Megosztás:

• Hozzászólások 3,3k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

ennél rosszabb nem lesz már :(

egyébként van a fórumon vw topic is ;) ;)

és ott sem fikázás megy :D

hol?akkor szolok neki mert sajna a corrado oldalon regizve van de ott nem ilyen arcok vannak mint itt :) orákon keresztül választ se kap kérdéseire és mivel itt mondták nekem,hogy nem csak opelesek vannak ezért csábitottam ide :(

Megosztás:

Istvááááán,

Elcseszték a tappancsot :(

Ha a tömítés a felső sornál lyukon van, akkor lent 2 helyen nagyon nem ;)

Amikor elhoztad, akkor nem nézted meg ugye ? Mert én sem mértem hozzá, amikor odaadtad.

Tudom,este még kijöttek a Laliék a szigetre.Akkor mondta.Nem tudok vele mit csinálni....Nem értem hogy ha körbe rajzolnak valamit akkor hogy lehet elb@szni.

Megosztás:

Hisz jogállamban élünk...vannak jogai mindenkinek...

Gabi! Amiről beszéltünk tegnap neked okés? Csak Te vagy még valaki?

Az ám, fogyasztóvédelem rulez. ;) Meg az erős emberek, mint pl a Pici :)

Persze, nekem megfelel a dolog, azt még nemtom hogy jönne-e velem valaki... :(

Megosztás:

Nem citromsárga az a kocsi ?

Citromsárga: gondolom ezért kérdezted :(

Mondjuk ahogy az oldalamon is írtam: "Folytatás a Hajógyárin. A "pálya" kicsit nedves volt.. elég sokat számított,ki hogy indúlt el." de akkor is.. nagyon nem ment akkor ;)

Amúgy nekem is tetszettek anno, amikor a gsi-t vettem.. csak amik relative fiatalak voltak azok drágák voltak...gsi-t azóta se bántam meg!

Megosztás:

Citromsárga: gondolom ezért kérdezted ;)

Mondjuk ahogy az oldalamon is írtam: "Folytatás a Hajógyárin. A "pálya" kicsit nedves volt.. elég sokat számított,ki hogy indúlt el." de akkor is.. nagyon nem ment akkor :D

Amúgy nekem is tetszettek anno, amikor a gsi-t vettem.. csak amik relative fiatalak voltak azok drágák voltak...gsi-t azóta se bántam meg!

szegény biztos 1.8 8v volt :( ;) :) :( :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.