Gelko Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 nem is vette komolyan csak látnotok kellet volna az arcát mikor meglátta a képet :( ;) és ahogy mondtam az első napján :) :( na mindegy legalább a beavatás megtörtént ;) ennél rosszabb nem lesz már :D egyébként van a fórumon vw topic is :D :D és ott sem fikázás megy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 .. és ott sem fikázás megy ;) Majd most... :( ;) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Majd most... :( ;) :) :( megszólalt a Vw konszernes ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 megszólalt a Vw konszernes ;) OOOO dehoooogy is... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Istvááááán, Elcseszték a tappancsot :( Ha a tömítés a felső sornál lyukon van, akkor lent 2 helyen nagyon nem ;) Amikor elhoztad, akkor nem nézted meg ugye ? Mert én sem mértem hozzá, amikor odaadtad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Vííízzel vágták? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
RIC Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 ennél rosszabb nem lesz már :( egyébként van a fórumon vw topic is ;) ;) és ott sem fikázás megy :D hol?akkor szolok neki mert sajna a corrado oldalon regizve van de ott nem ilyen arcok vannak mint itt :) orákon keresztül választ se kap kérdéseire és mivel itt mondták nekem,hogy nem csak opelesek vannak ezért csábitottam ide :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Vííízzel vágták? :( István azt mondta, hogy lánggal. El van átkozva az a tappancs ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 ... de ott nem ilyen arcok vannak mint itt Ja, itt ilyen jóóófej emberkék vannak: Na ki találja ki, hogy ez ki lehet??? :( ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Istvááááán, Elcseszték a tappancsot :( Ha a tömítés a felső sornál lyukon van, akkor lent 2 helyen nagyon nem ;) Amikor elhoztad, akkor nem nézted meg ugye ? Mert én sem mértem hozzá, amikor odaadtad. Tudom,este még kijöttek a Laliék a szigetre.Akkor mondta.Nem tudok vele mit csinálni....Nem értem hogy ha körbe rajzolnak valamit akkor hogy lehet elb@szni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Tudom,este még kijöttek a Laliék a szigetre.Akkor mondta.Nem tudok vele mit csinálni....Nem értem hogy ha körbe rajzolnak valamit akkor hogy lehet elb@szni. Nem tudtam, hogy már értesültél róla. Ha kettőt csináltattunk volna, akkor kettőt csesztek volna el ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Nem tudtam, hogy már értesültél róla. Ha kettőt csináltattunk volna, akkor kettőt csesztek volna el ? :( Akkor lehet nekik mondani, hogy ingyé lehet másikat készíteni... ;) Gondolom a jelenlegin nem lehet javítani... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Anti! Te meg így ünnepekre igazán rakhatnál be valami kevésbé gyomorforgató képsorozatot :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Hisz jogállamban élünk...vannak jogai mindenkinek... Gabi! Amiről beszéltünk tegnap neked okés? Csak Te vagy még valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Hisz jogállamban élünk...vannak jogai mindenkinek... Gabi! Amiről beszéltünk tegnap neked okés? Csak Te vagy még valaki? Az ám, fogyasztóvédelem rulez. ;) Meg az erős emberek, mint pl a Pici :) Persze, nekem megfelel a dolog, azt még nemtom hogy jönne-e velem valaki... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Anti! Te meg így ünnepekre igazán rakhatnál be valami kevésbé gyomorforgató képsorozatot :( Na hátha ettől visszajön az étvágyad... ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Na hátha ettől visszajön az étvágyad... :( :) http://www.funpic.hu/files/pics/00033/00033098.jpg Határozottan javul az ízlésed ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Akkor lehet nekik mondani, hogy ingyé lehet másikat készíteni... ;) Gondolom a jelenlegin nem lehet javítani... Ezzel csak az a baj hogy többe kerül a benzin,mint a cucc.Nincs értelme vissza vinni :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Gondolom a jelenlegin nem lehet javítani... Hát valami 3 hengereshez még át lehet alakítani... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Hát valami 3 hengereshez még át lehet alakítani... :( Jah, egy körömreszelő és 40-50 év alatt meg is lesz ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corrado-speed Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Na hátha ettől visszajön az étvágyad... :( :D http://www.funpic.hu/files/pics/00033/00033098.jpg Képpel nem idézünk... sziasztok uuuuuuuuuu szerelmes lettem. ;) :) :( ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Van még idő...írjál gyorsan a Jézuskának... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Nem citromsárga az a kocsi ? Citromsárga: gondolom ezért kérdezted :( Mondjuk ahogy az oldalamon is írtam: "Folytatás a Hajógyárin. A "pálya" kicsit nedves volt.. elég sokat számított,ki hogy indúlt el." de akkor is.. nagyon nem ment akkor ;) Amúgy nekem is tetszettek anno, amikor a gsi-t vettem.. csak amik relative fiatalak voltak azok drágák voltak...gsi-t azóta se bántam meg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corrado-speed Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Citromsárga: gondolom ezért kérdezted ;) Mondjuk ahogy az oldalamon is írtam: "Folytatás a Hajógyárin. A "pálya" kicsit nedves volt.. elég sokat számított,ki hogy indúlt el." de akkor is.. nagyon nem ment akkor :D Amúgy nekem is tetszettek anno, amikor a gsi-t vettem.. csak amik relative fiatalak voltak azok drágák voltak...gsi-t azóta se bántam meg! szegény biztos 1.8 8v volt :( ;) :) :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 A régi szép idők... :( Mára már kitúrhatatlanul birtokba vették a szigetet a Szusik... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts