coupe Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Kicsit? Sokkolta... ;) Azért ez túlzás.... :D :) , Pista testével védte a kocsim épségét :( :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
RIC Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 sogoromnak annyit magyaráztam mig végül meglett a hatása :( most regisztrál ő is az oldalra Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Azért ez túlzás.... :( :( Láttam az arcfelépítésed ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Azért ez túlzás.... :D :( , Pista testével védte a kocsim épségét :( ;) :D Láttam, hogy nem fog oda beférni, mert a csíkon túllógva álltam meg ;) Gondoltam, csak nem gyilkolja le a "megmentőjét", de azért így volt a biztos :D Amúgy ne tagadd, látszott a szemeden a rémület :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Túloztok ;) :( :( ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 estét :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Túloztok :D :( :( ;) :) Kezekbe temetett arc. Ez lenne a teljes nyugalom jele nálad ? ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 estét ;) Hasolóan jókat :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 mondjátok el a földi halandónak is mi történt - nekem . :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Kezekbe temetett arc. Ez lenne a teljes nyugalom jele nálad ? :( ;) :) Persze,mi más lenne...Én inkább a Te autódat az oszlopot és a szép cabriot féltettem :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 mondjátok el a földi halandónak is mi történt - nekem . :) Loretta kocsijának lemerült az aksija, István odaált a sárgával, be lett bikázva, István kinyilvánította szándékát, hogy indulna, a Cabrio gazdi olyan helyre próbált beállni, ahova nem volt túl sanszos, ezt érzékelte és elindult előre, de közben István is kifelé és a Cabrio elé álltam István elosont. Ma igazán örvendetes tény ekkora sokk után :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Hopp. Az lemaradt, hogy a István kocsija és a cabrio messze voltak egymástól, de a mozgásukat figyelve valahol találkoztak volna egymással és messze nem a végtelenben :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Persze,mi más lenne...Én inkább a Te autódat az oszlopot és a szép cabriot féltettem :( Oszlop és más kocsija ? Ez NAGYON MAGAS LABDA ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Persze,mi más lenne...Én inkább a Te autódat az oszlopot és a szép cabriot féltettem :( Persze, a motort sem tehetem le 100m-es körzetében az autódnak, nehogy véletlenül ledőljön a hátsó sztenderről ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Persze, a motort sem tehetem le 100m-es körzetében az autódnak, nehogy véletlenül ledőljön a hátsó sztenderről :( ;) Ha úgy motorozol, ahogy "autóversenyzel", akkor a válasz egyértelmű NEM :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Ha úgy motorozol, ahogy "autóversenyzel", akkor a válasz egyértelmű NEM ;) Ha sztenderen van a motor, akkor nem motorozok. :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Ha sztenderen van a motor, akkor nem motorozok. :( :( Ha motorod úgy állítod le, mint ahogy a kocsival meg szoktál állni - sem - : fatuskó, szemetes satöbbi, akkor továbbra is NEM a helyes válasz ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Ha motorod úgy állítod le, mint ahogy a kocsival meg szoktál állni - sem - : fatuskó, szemetes satöbbi, akkor továbbra is NEM a helyes válasz :( ;) Písta azért te sem panaszkodhatsz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Ha motorod úgy állítod le, mint ahogy a kocsival meg szoktál állni - sem - : fatuskó, szemetes satöbbi, akkor továbbra is NEM a helyes válasz ;) :D Beszólt a belvárosi (kis)demszky-oszlop döntögető... :D :( ;) Meg a béemvékiller... :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
corrado-speed Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 na szép jo estét kedves auto fanatikusok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RIC Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 üdvözlünk corrado-speed oldalunkon :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
corrado-speed Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 érdeklödnék hogy van e szerencsém itt találni 1 jo és fölleg ügyes autoszerelö szakit Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Beszólt a belvárosi (kis)demszky-oszlop döntögető... :D :( ;) Meg a béemvékiller... :) :( Egyrész a BMWnek nem lett semmi baja ;) Másrészt nekem eszembe sem jut a István kocsijának közelébe állni - mondjuk volt már rá példa -, de ha azt mondaná ne álljak olyan közel hozzá, akkor nem állnék oda, nem ágálnék kézzel lábbal, hogy ez a robogó már átélt 5 hurikánt és akkor sem rezzent :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Písta azért te sem panaszkodhatsz ;) Hazavitt nem ? :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Egyrész a BMWnek nem lett semmi baja :) A kukának és a fatuskónak sem :( :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts