RIC Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Szerintem az a bajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, hogy kocsiban gondolkodtok, pedig mindig a gazdikon van a lényeg ;) hát csak tudod mi ovjuk az autonkat de igy is jön a hiba és mindig akkor mikor pont nincs vagy másra kell a lóvé :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
RIC Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Vagy a g feltöltő vagy mi :( G feltöltö.Hát nem hiszem hogy valami komolyat produkálna nem érezzük a 162 loerőt pedig az elözö tulaj azt mondta most lett beállitva minden és nagyon tuti franko minden meg stb de hát ezt tudjuk hogy fars.MOST MÁR Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 G feltöltö.Hát nem hiszem hogy valami komolyat produkálna nem érezzük a 162 loerőt pedig az elözö tulaj azt mondta most lett beállitva minden és nagyon tuti franko minden meg stb de hát ezt tudjuk hogy fars.MOST MÁR Nem citromsárga az a kocsi ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
RIC Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Nem citromsárga az a kocsi ? Nem:Matt lila és sopronbol hozta fel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Nem:Matt lila és sopronbol hozta fel. Van olyan ismerőse akinek a hozzáértése is megvan ezen paripák szervízeléséhez ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
RIC Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Van olyan ismerőse akinek a hozzáértése is megvan ezen paripák szervízeléséhez ? szerelőknél már érdeklődött de nem sok sikerrel senki nem mer hozzányulni.Most a corrado forumoldalon valakivel dumcsizott(szintén corradossal)vele fogja átnézetni a kocsit és szerintem ha jo a tag vele szerelteti is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 na az a tipikus pénznyelő mindig hibát produkáló autó :( nekem is teccett, de már annó sem gondolkodtam volna benne a fent említett okok miatt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 na az a tipikus pénznyelő mindig hibát produkáló autó :( nekem is teccett, de már annó sem gondolkodtam volna benne a fent említett okok miatt :( Bekár, lenne egy kis nyugalmunk ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Bekár, lenne egy kis nyugalmunk :) :( Mi lenne veletek nélkülem... ;) ;) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
RIC Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 az biztos is hogy a gatyája rá fog menni a kocsira (PL elsö sárvédő 90 ezer ft,G töltö javitás 60 ezer G töltő csere 500 ezer) de végül is ha ez volt az álma :( ő tudja Link to comment Megosztás: More sharing options...
RIC Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 MÉLYKÉK76!Megkérdezhetem milyen kocsid van :( csak kiváncsiságbol Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 MÉLYKÉK76!Megkérdezhetem milyen kocsid van ;) csak kiváncsiságbol Ott van az aláírásomban a tipus, a motorja pedig ismerős lesz számodra : C20NE :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Ott van az aláírásomban a tipus, a motorja pedig ismerős lesz számodra : C20NE :( Illetve az nem, hogy F, de a motorkód, már erősen leredukálja a lehetőségeket ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
RIC Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Ott van az aláírásomban a tipus, a motorja pedig ismerős lesz számodra : C20NE :( ok azt láttam a motorra voltam kiváncsi ;) és gyári vagy vannak változtatások rajta? :) Bocsi ha sok a kérdés csak hát az autoőrületem nem bir magával :( ;) meghát szinte veled beszéltem a legtöbbet eddig ,igy gondoltam megérdeklődöm hogy te mit taposol :D Ha tul megyek a határon csak szolj hogy ERRE MÁR NEM VÁLASZOLOK :D és akkor ejtem a témát Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 ok azt láttam a motorra voltam kiváncsi :( és gyári vagy vannak változtatások rajta? ;) Bocsi ha sok a kérdés csak hát az autoőrületem nem bir magával :) :( meghát szinte veled beszéltem a legtöbbet eddig ,igy gondoltam megérdeklődöm hogy te mit taposol ;) Ha tul megyek a határon csak szolj hogy ERRE MÁR NEM VÁLASZOLOK :D és akkor ejtem a témát Van benne toronymerevítő, elől piros Konik, Momo kormány, motortér kitámasztó teló és.... és asszem ennyi :D Elvileg van szép nagy csomagtere, gyakorlatilag televan minden baromsággal. Ja és az autó részben hiányos - értsd : kipuf rendszer, lemezfelületek - :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Elvileg van szép nagy csomagtere, gyakorlatilag televan minden baromsággal. Ja és az autó részben hiányos - értsd : kipuf rendszer, lemezfelületek - :) :( Művészi kompozíciók tárháza... mondhatni :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
RIC Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Van benne toronymerevítő, elől piros Konik, Momo kormány, motortér kitámasztó teló és.... és asszem ennyi ;) Elvileg van szép nagy csomagtere, gyakorlatilag televan minden baromsággal. Ja és az autó részben hiányos - értsd : kipuf rendszer, lemezfelületek - :) :( nincs kipufogorendszer?JA vagy ugy érted sport kipuf.rendszer :Spoilerek ? Alufelni?Ültetés?STB :( csak az a meglepődésem tárgya hogy én mint ismeretlen azt gondoltam a forumozok széttuningolt verdákkal járnak de persze azért ez a gondolat mert még nem láttam senkit de eljön ennek is az ideje ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 nincs kipufogorendszer?JA vagy ugy érted sport kipuf.rendszer :Spoilerek ? Alufelni?Ültetés?STB :( csak az a meglepődésem tárgya hogy én mint ismeretlen azt gondoltam a forumozok széttuningolt verdákkal járnak de persze azért ez a gondolat mert még nem láttam senkit de eljön ennek is az ideje ;) Kicsit el kell hogy keserítselek....A fórumozók nagy része nem tuningolt verdákkal járnak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 nincs kipufogorendszer?JA vagy ugy érted sport kipuf.rendszer :Spoilerek ? Alufelni?Ültetés?STB ;) csak az a meglepődésem tárgya hogy én mint ismeretlen azt gondoltam a forumozok széttuningolt verdákkal járnak de persze azért ez a gondolat mert még nem láttam senkit de eljön ennek is az ideje :) Végdob, az nincs illetve valami szét van csúszva a kat környékén :( Most OZ felni van rajta, ez modhatjuk klub felninek is :( Ültetni nem kell mert az évek súlya már így is megtette a hatását ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
RIC Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Kicsit el kell hogy keserítselek....A fórumozók nagy része nem tuningolt verdákkal járnak :( hát ezt tényleg nem tudtam ;) nem baj igy legalább nem logok ki a sorbol majd :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Mélykék a Rat tuning követője :( ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Kicsit el kell hogy keserítselek....A fórumozók nagy része nem tuningolt verdákkal járnak ;) Ezt is pont jó ember mondta :) Tegnap azért kicsit megijedtél ugye ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
RIC Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Végdob, az nincs illetve valami szét van csúszva a kat környékén :( Most OZ felni van rajta, ez modhatjuk klub felninek is ;) Ültetni nem kell mert az évek súlya már így is megtette a hatását :) ok :( köszi a rövid infot ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Ezt is pont jó ember mondta :D Tegnap azért kicsit megijedtél ugye ? :) Na igen,én a kivételek közé tartozom..... :D Kicsit levert a víz,de a lényeg hogy épségben megúsztuk :( ;) :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Tegnap azért kicsit megijedtél ugye ? :( Kicsit? Sokkolta... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts