Gelko Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Akkor mehetsz a Senivel pörögni... :( mindennek eljön az ideje ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 mindennek eljön az ideje :( Told ki este a szigetre ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Told ki este a szigetre ;) És dobd be a kulcsot a közösbe ;) :( :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 ez a buli elmarad :( voltam kint, csúszik meg minden...azt hittem rosszabb lesz a kocsi tükörjégen de nem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 Álítólag csak egyszer használták, mert el akarta fújni a vágányokat is.Arról nem is beszélve hogy a mozdonyt ami mozgatta, nagyon nehezen tudták egyhelyben tartani. Mondjuk így ránézésből én azt látom, hogy a súlya nem lehet túl nagy. Amit meg elébe szerkesztettek az viszont elég nagy teljesítményűnek tűnik. Ez olyan szerkenytű akkor, mint amilyennel a reptéren olvasztják a jeget a pályáról. Jöhet a többi kép is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 Ez olyan szerkenytű akkor, mint amilyennel a reptéren olvasztják a jeget a pályáról. Hőbörgőnek nevezik, nem véletlen.... :( ;) De J0hnny vagy Morgó többet tudna mesélni róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 (először az égőt sem lehetett pl belerakni az első lámpába, mert szarul rakták össze a foglalatát, és nem fért bele). IZZÓT :D :) :( ;) :( ui:köszi Gabi hogy ezzel megint örömet tudtál okozni ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 IZZÓT :D ;) :) ui:köszi Gabi hogy ezzel megint örömet tudtál okozni :( :D :D Azért remélem van ennél nagyobb örömöd is az életben :( ;) Vidéken végeztem tanulmányaim nagy részét, talán ettől ez a beidegződés :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Azért remélem van ennél nagyobb örömöd is az életben :( ;) Vidéken végeztem tanulmányaim nagy részét, talán ettől ez a beidegződés :) Szerencsére azért még akad.....de jól esik..... ;) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Szerencsére azért még akad.....de jól esik..... :D :( Majd kedves feleségednek is megtanítom, hogy az nem izzó, hanem égő... ;) :D Új értelmet fog nyerni a házasságotok! :( ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Majd kedves feleségednek is megtanítom, hogy az nem izzó, hanem égő... :( ;) Új értelmet fog nyerni a házasságotok! :( ;) :) Az értelmet nyert ennélkül is :D :D ...Nem kell a rosszra tanítani,annélkül is megy neki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Az értelmet nyert ennélkül is ;) :) ...Nem kell a rosszra tanítani,annélkül is megy neki :( enélkül, illetve anélkül... :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Nem mindegy, hogy izzó vagy égő nem ment be?? Más menjen be mindig és elsőre... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Más menjen be mindig és elsőre... :) És lehetőleg rendszeresen :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Hozzátenném mellékesen, hogy lehet, azért is húzódott el ez a lámpaszerelés, mert Futó mester figyelmét időről időre elvonta valami... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Hozzátenném mellékesen, hogy lehet, azért is húzódott el ez a lámpaszerelés, mert Futó mester figyelmét időről időre elvonta valami... :( Az én figyelmem multitaskos, nem kell félteni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Azé' néha lefagy a rendszer....mondhatnám megmerevedik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
RIC Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Tááán elmondhatnád neki, hogy mit írtam az előző oldalon ;) tudom mondtam neki :) majd mondom neki többször :( meg hát nem volt kedve semmihez mert a kocsijával gázok vannak és sokba fáj ez majd neki.Sajna ilyenek vagyunk ha valami tré van a verdánkkal akkor teljesen elmegy az életkedvünk. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 tudom mondtam neki ;) majd mondom neki többször :) meg hát nem volt kedve semmihez mert a kocsijával gázok vannak és sokba fáj ez majd neki.Sajna ilyenek vagyunk ha valami tré van a verdánkkal akkor teljesen elmegy az életkedvünk. :( Vegyen opelt! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
RIC Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Vegyen opelt! :( áh az kizárt dolog! ;) oktoberbe vette meg álmai autoját és azt örökre megtartja(kicsit irigylem ö már legalább eljutott odáig hogy megvette álmai autoját) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 tudom mondtam neki ;) majd mondom neki többször :) meg hát nem volt kedve semmihez mert a kocsijával gázok vannak és sokba fáj ez majd neki.Sajna ilyenek vagyunk ha valami tré van a verdánkkal akkor teljesen elmegy az életkedvünk. :( Szerintem az a bajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, hogy kocsiban gondolkodtok, pedig mindig a gazdikon van a lényeg :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 áh az kizárt dolog! :( oktoberbe vette meg álmai autoját és azt örökre megtartja(kicsit irigylem ö már legalább eljutott odáig hogy megvette álmai autoját) Milyen autóról van szó amúgy ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
RIC Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Milyen autóról van szó amúgy ? vw corrado 1.8 G60 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 vw corrado 1.8 G60 És műkszik is a kompresszor ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Vagy a g feltöltő vagy mi :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts