mélykék76 Elküldve December8, 2007 Megoszt Elküldve December8, 2007 Nem. Nem is tuttam hogy most van :( De nemsokára úgyis alvás van, mert holnap korán megyünk mikulással ralizni :( ;) :) Gondolom, nem tízkor kezdték :D Bár, jó messze van tőled ;) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Albertet megszégyenítő szinten ? Wow :( Azért a történeti hűség kedvéért megjegyezném, hogy az utolsó két alkalommal "nem kellett figyelni" Albertra ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Azért a történeti hűség kedvéért megjegyezném, hogy az utolsó két alkalommal "nem kellett figyelni" Albertra :( Pííísta le sem feküdtél még ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Pííísta le sem feküdtél még ? ;) Dehogynem :( Félálomban a diszkáverin láttam ebből / erről pár pillanatot : http://www.2fast2real.com/ Találkozott ezzel a műsorral már valaki ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Dehogynem :( Félálomban a diszkáverin láttam ebből / erről pár pillanatot : http://www.2fast2real.com/ Találkozott ezzel a műsorral már valaki ? Énis láttam a discovery-n ;) Én anno elkezdtem tölteni, de csak annyi jött le mint amennyit a discovery-n leadtak.... Egyébként ami most volt a doscovery-n az valami hosszabb film, mert előtte meg japó drifteseket mutogattak akik a forgalomban, hegyre fel/hegyről le nyomják :) Megnéztem, de már nem fogják leadni ezt a filmet ujra :( legalábbis egy darabig Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Dehogynem :( Félálomban a diszkáverin láttam ebből / erről pár pillanatot : http://www.2fast2real.com/ Találkozott ezzel a műsorral már valaki ? Én is néztem félálomban, mondjuk én láttam már ezt a műsort, kb fél évvel ezelőtt is. A Japók nem semmik azokon a hegyi utakon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Azért a történeti hűség kedvéért megjegyezném, hogy az utolsó két alkalommal "nem kellett figyelni" Albertra :( Morrisonsban pocsékul éreztem magam, B7 viszont ultrajó volt kb háromig amikor elkezdek gattert játszani. Amikor hívtál már Fannybüfében melegszendvicseztünk 5kor, hiszen Norbi megmondta hogy 6 után nem jó enni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 2007-12-09 - 05:17 Pista! Nem semmi időpontban írsz:) Minden el tudok képzelni csak azt nem, hogy korán ébredő tipus vagy:) El köllene menni valamikor ide többen: (lehet gyereket is hozni, utána kell nézni van -e csoportos kedvezmény stb..) Vasúttörténeti Park Európa egyik legnagyobb szabadtéri vasúti múzeuma, és első interaktív vasúti parkja. A letűnt korok ma is működőképes vasparipái "emberközelből" csodálhatók meg. Sőt, sok minden ki is próbálható! Több mint 100 régi jármű parkol itt, közülük ötven ritka mozdony, a többi pedig másféle vasúti jármű: sínautó, hajtány, mérőkocsi és egyéb különlegesség, a legszebbek, a legértékesebbek összegyűjtve. Kipróbálható a lassan körbeforduló mozdonyfordító-korong, miközben a gőzmozdonyok történelmével lehet megismerkedni születésük sorrendjében. Betérhetnek a látogatók Közép-Európa legnagyobb körfűtőházába is, ahol a sugár irányban álló vágányokon pihennek a szép, régi vasúti kocsik. Rendszeresen (egy évben kétszer) ellátogat ide az Orient Expressz is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 támogatom az ötletet! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 :( Kitalálunk jövőre valami időpontot is jó lesz:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 Tetszik, mennénk mi is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 támogatom az ötletet! :( De csak ha tényleg vannak gyerekek Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 De csak ha tényleg vannak gyerekek De mocsok! ;) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 De mocsok! :) :( De ziccer ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 nagyon rég el akarok ide menni ;) sőt van egy nosztalgia járat is mi régen Lajosmizse fele ment...a lakásból is hallottam régen a hangját (gőzsíp vagy mi ) de mostanában másfele mehet ha megy még :( sztem mindenki számítson úgy hogy március 15 után meglátogatjuk a parkot :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 Én már jártam ott, és csak támogatni tudom az ötletet. Kerülendőek a nagyobb rendezvények elsősorban a tömeg, másodsorban az anyagi vonzatai, és a parkolási problémák miatt. A netről mindent meg lehet tudni. Vasúttörténeti Park És amit ott nem látni: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 A képekhez valami kommentár? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 Az elsővel olvasztották volna fel a befagyott váltókat ? :( Vagy valami lökhajtású magyar vonat prototipusa ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Az elsővel olvasztották volna fel a befagyott váltókat ? :( Vagy valami lökhajtású magyar vonat prototipusa ? ;) Mindkét megfejtés helyes. Álítólag csak egyszer használták, mert el akarta fújni a vágányokat is.Arról nem is beszélve hogy a mozdonyt ami mozgatta, nagyon nehezen tudták egyhelyben tartani. A másik kép, egy mozonyszín, itt tárolják a "védett" járműveket. A sors fintora, hogy az épület másik részében az új motorvonatok 21. századi bázisa van. Van még érdekes képem, ha van rá érdeklődés a hétvégén felteszem, bár a közlekedéshez nem sok köze van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 tedd fel nyugodtan, akár topicot is nyithatsz nekik :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Álítólag csak egyszer használták, mert el akarta fújni a vágányokat is.Arról nem is beszélve hogy a mozdonyt ami mozgatta, nagyon nehezen tudták egyhelyben tartani. csak akkor megyek, ha ki lehet próbálni :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Esik a hóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Esik a hóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó :( :) itt felém elég light-os. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 itt felém elég light-os. :( aszfalton nem maradt meg de van helyette jéééég ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Akkor mehetsz a Senivel pörögni... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts