mélykék76 Elküldve December4, 2007 Megoszt Elküldve December4, 2007 Balázska nem volt végülis? Ma viszont jót koriztunk műlyégpáján. Asszem ki is józanodtam. Vót, "light" üzemmódban nyomta, csak ő nem riasztotta el a csajokat :( Mondjuk annak örülök, hogy kocsival jött, mert legalább nem kellet Futó Úrat kisérgetni ;) Engem is hívtak vasárnap délutánra a műjégre, de neeeeeeeeeeeeeeem vagyok én ilyenkor alkalmas semmire. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December4, 2007 Megoszt Elküldve December4, 2007 Engem is hívtak vasárnap délutánra a műjégre, de neeeeeeeeeeeeeeem vagyok én ilyenkor alkalmas semmire. Milyenkor vagy? ;) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December8, 2007 Megoszt Elküldve December8, 2007 Pesta, holnapma ide mehetnénk E!?!? Munkahelyen ne nagyon nyissátok meg maxhangerővel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December8, 2007 Megoszt Elküldve December8, 2007 Pesta, holnapma ide mehetnénk E!?!? Munkahelyen ne nagyon nyissátok meg maxhangerővel... Szombaton azért nem dolgoznak olyan sokan :( Nem voltam még itt. Régebbi slágerzenék mennek főleg ? Beszélünk majd, hogy ki merre menne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December8, 2007 Megoszt Elküldve December8, 2007 Szombaton azért nem dolgoznak olyan sokan :( Nem voltam még itt. Régebbi slágerzenék mennek főleg ? Beszélünk majd, hogy ki merre menne. De mivel nem tűnik el 24 órán belül, gondoltam szólok. Énse voltam még, de ráflesseltem a hírdetésre. OK. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December8, 2007 Megoszt Elküldve December8, 2007 Nem voltam még itt. Régebbi slágerzenék mennek főleg ? Beszélünk majd, hogy ki merre menne. általában populáris mainstream dolgok szólnak (eddig 2x voltam) kb. mint egy Roxy rádio napközben, de ez valami 90-es évek bulija lesz ("remember the dancefloor") legutóbb Albertet megszégyenítő szinten voltunk részegek amikor lekeveredtünk és elkövettem azt a hibát, hogy megadtam a számom 2 hatalmas mellnek de kiderült, hogy hostess és azóta spammelnek bulireklámokkal :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December8, 2007 Megoszt Elküldve December8, 2007 általában populáris mainstream dolgok szólnak (eddig 2x voltam) kb. mint egy Roxy rádio napközben, de ez valami 90-es évek bulija lesz ("remember the dancefloor") legutóbb Albertet megszégyenítő szinten voltunk részegek amikor lekeveredtünk és elkövettem azt a hibát, hogy megadtam a számom 2 hatalmas mellnek de kiderült, hogy hostess és azóta spammelnek bulireklámokkal :( Albertet megszégyenítő szinten ? Wow ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December8, 2007 Megoszt Elküldve December8, 2007 legutóbb Albertet megszégyenítő szinten voltunk részegek ;) :) :( mennyi ivós van itten :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December8, 2007 Megoszt Elküldve December8, 2007 mennyi ivós van itten :( legalább tudjuk miért jársz ide ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December8, 2007 Megoszt Elküldve December8, 2007 legalább tudjuk miért jársz ide :( ;) Gelko vagyok..22 éves...Budapesten lakom és és nem ittam 12 órája... a csoportterápia sokat segít :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December8, 2007 Megoszt Elküldve December8, 2007 Sörös Sanyi vagyok... 28 éves... jelenleg Fehérváron élek, nem ittam kb 9 órája és iszonyatosan másnapos vagyok. :) Gelko, ez tényleg segít. :( Bár a fejem még most is szét akar hasadni, és a gyomrom is háborog rendesen! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December8, 2007 Megoszt Elküldve December8, 2007 ...Albertet megszégyenítő szinten voltunk részegek... Jóvanna mer egyszer berúgtam nyáron. Volt ott ezzel más is így. Tegnap is tök kúltúrált voltam, meg Kecsón is. 10 órája nem ittam :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December8, 2007 Megoszt Elküldve December8, 2007 Gelko, ez tényleg segít. :( Bár a fejem még most is szét akar hasadni, és a gyomrom is háborog rendesen! ;) de a lelked megnyugszik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December8, 2007 Megoszt Elküldve December8, 2007 de a lelked megnyugszik :( Tulajdonképp csak a lelkemnek nincs semmi baja. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December8, 2007 Megoszt Elküldve December8, 2007 Semmilyen részegesek nincsenek itt kéremszépen! :( Csak mi nem vagyunk immunisak a tavasssszira ;) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December8, 2007 Megoszt Elküldve December8, 2007 Jóvanna mer egyszer berúgtam nyáron. Volt ott ezzel más is így. Tegnap is tök kúltúrált voltam, meg Kecsón is. 10 órája nem ittam :( Madarak azt csiripelték, hogy német Bliccccen is elvoltál ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December8, 2007 Megoszt Elküldve December8, 2007 Madarak azt csiripelték, hogy német Bliccccen is elvoltál ;) Ja ezek a Bliccek a gyengéim :( Figyi átjöhetsz ha gondolod, épp forraltbor főzünk. Innentől csak telcsin :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December8, 2007 Megoszt Elküldve December8, 2007 Figyi átjöhetsz ha gondolod, épp forraltbor főzünk. Nemjól fogalmaztam. Azonnal gyere! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December8, 2007 Megoszt Elküldve December8, 2007 ....épp forraltbor főzünk... Te is jókor írsz be ilyeneket. Mi már rég itthon vagyunk, pedig ha hamarabb szólsz megkóstoltuklátogattunk volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December8, 2007 Megoszt Elküldve December8, 2007 Te is jókor írsz be ilyeneket. Mi már rég itthon vagyunk, pedig ha hamarabb szólsz megkóstoltuklátogattunk volna. Engem is csak most tájékoztattak ezen koncepció létrejöttéről :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December8, 2007 Megoszt Elküldve December8, 2007 Engem is csak most tájékoztattak ezen koncepció létrejöttéről :( Akkor használd ki a lehetőséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December8, 2007 Megoszt Elküldve December8, 2007 Nemjól fogalmaztam. Azonnal gyere! Wheeeheeehhhhheeeeeeeeeeee :( ;) Akkor majd 3 óra múlva megjelenik nálad... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December8, 2007 Megoszt Elküldve December8, 2007 Wheeeheeehhhhheeeeeeeeeeee :( ;) Akkor majd 3 óra múlva megjelenik nálad... :) Mantás évadzáróra nem mentél ? Mr. Nemkellhazavinnimárjólvagyok :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December8, 2007 Megoszt Elküldve December8, 2007 Akkor használd ki a lehetőséget. Egyenlőre még nem mozdulok a bázisról, korán van :( De figyelemmel kísérem a törénéseket ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December8, 2007 Megoszt Elküldve December8, 2007 Mantás évadzáróra nem mentél ? Mr. Nemkellhazavinnimárjólvagyok ;) Nem. Nem is tuttam hogy most van :( De nemsokára úgyis alvás van, mert holnap korán megyünk mikulással ralizni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts