Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Budapest és környéke -CHAT

forumadmin

Recommended Posts

• Hozzászólások 3,3k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Pesta köszi a meghívást a tegnap estére, de a szlovák sört se sikerült meginnom, csak helyette vagy 3 bögre teát, de igy is bealudtam havernál meccs közben. Éjfélkor hazaindultam, és bár az éjszakai hatos villamos (ami egy busz) megállt az Oktogonnál, nem éreztem az erőt hogy le kéne szállnom. Egy körül értem haza ledőltem és 11kor másztam ki, szóval uccalány fáradt voltam. Öregvagyokénmá ehhez a kétestéshez sajna :(

Legközelebb remélem bepótoljuk. Milyen volt amúgy a bandzáj?

Megosztás:

Pesta köszi a meghívást a tegnap estére, de a szlovák sört se sikerült meginnom, csak helyette vagy 3 bögre teát, de igy is bealudtam havernál meccs közben. Éjfélkor hazaindultam, és bár az éjszakai hatos villamos (ami egy busz) megállt az Oktogonnál, nem éreztem az erőt hogy le kéne szállnom. Egy körül értem haza ledőltem és 11kor másztam ki, szóval uccalány fáradt voltam. Öregvagyokénmá ehhez a kétestéshez sajna :)

Legközelebb remélem bepótoljuk. Milyen volt amúgy a bandzáj?

Elvoltuk, elvoltam ;)

Csak Gabi elriasztott minden csajt a közelünkből és egész hajnalban azzal nyúzott : "mikor megyüüüüünk már fel a színpadra ?" :( :(

Megosztás:

Elvoltuk, elvoltam :)

Csak Gabi elriasztott minden csajt a közelünkből és egész hajnalban azzal nyúzott : "mikor megyüüüüünk már fel a színpadra ?" :( ;)

Nem is tudom kihez jött oda a "közvetítő srác", hogy bejövök a kis szöszinek... :(

Na de aztán az est folyamán utána tényleg sok beképzelt csaj akadt ;) :D

A színpad meg difóólt :D

Megosztás:

....Nem is tudom kihez jött oda a "közvetítő srác", hogy bejövök a kis szöszinek... :(

Na de aztán az est folyamán utána tényleg sok beképzelt csaj akadt :( ;)....

Sokat értél vele, pedig mondtam, hogy barátkozz vele :D

Jah, csupa beképzelt csaj volt, nem értékelték, hogy odaálltál melléjük és meredtem bámultad őket :D ;)

Mi lehetett ezzel a gondjuk ? :)

Megosztás:

Sokat értél vele, pedig mondtam, hogy barátkozz vele :(

Jah, csupa beképzelt csaj volt, nem értékelték, hogy odaálltál melléjük és meredtem bámultad őket ;) :(

Mi lehetett ezzel a gondjuk ? ;)

Nem jött be nekem annyira az a csaj, és különben is cigizett :)

Nem is álltam oda, táncoltam nekik! :D

És hogy Anti kérdésére is válaszoljak: sört se kértek :D

Megosztás:

Elvoltuk, elvoltam ;)

Csak Gabi elriasztott minden csajt a közelünkből és egész hajnalban azzal nyúzott : "mikor megyüüüüünk már fel a színpadra ?" :) :(

Balázska nem volt végülis?

Ma viszont jót koriztunk műlyégpáján. Asszem ki is józanodtam.

Megosztás:

Jelentem a városban mászkálva észre kellett vegyem, hogy újra vannak ocsmány kátyúk. A Szentendreiről az Árpád hídra ahogy kanyarodsz fel a felüljárón, az illesztéseknél elég nagy darabok hiányoznak, feltétlenül tarts kövtávot és ne most akard megjavítani itt a sebségrekordodat szigetről hazafelé :(

Másik a Hungárián a Népliget felől a Stadionok felé a Kőbányai sarkán a kamionok nagyon durván kiszedték a villamossín mellől az aszfaltot, főleg a középső sávban. Rég láttam ekkora lyukat konkrétan, nagyon durva, szerencse hogy a külsőben mentem.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.