Atommanó Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 Piiiista lehet, hogy meglátták az autódat is...nem igazán gondolná senki, hogy azon 3-4 hónapja lett állítva bármi is... :( :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 Piiiista lehet, hogy meglátták az autódat is...nem igazán gondolná senki, hogy azon 3-4 hónapja lett állítva bármi is... :( :P :cry: :D ;) Nen volt kiírva, hogy csak szép autót szervízelnek :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 :( :P :cry: Legközelebb legalább tudod, hogy ezt neked kell előrebocsájtani, mármint hogy volt nemrég állítva :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November21, 2007 Megoszt Elküldve November21, 2007 Ma reggel láttam egy zöld Astra F -et, az Opel felirat mellé volt téve bal oldalra a 16V szöveg. Nem véletlenül Gabié? :P :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November21, 2007 Megoszt Elküldve November21, 2007 Ma reggel láttam egy zöld Astra F -et, az Opel felirat mellé volt téve bal oldalra a 16V szöveg. Nem véletlenül Gabié? :D :( Nem tudok róla hogy bezöldült volna a versenyautó :P Bitorolják a nevem, úgyláccik :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 :P :cry: http://www.bahnhof.hu/budapest/end.jpg :D ;) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Pesta köszi a meghívást a tegnap estére, de a szlovák sört se sikerült meginnom, csak helyette vagy 3 bögre teát, de igy is bealudtam havernál meccs közben. Éjfélkor hazaindultam, és bár az éjszakai hatos villamos (ami egy busz) megállt az Oktogonnál, nem éreztem az erőt hogy le kéne szállnom. Egy körül értem haza ledőltem és 11kor másztam ki, szóval uccalány fáradt voltam. Öregvagyokénmá ehhez a kétestéshez sajna :( Legközelebb remélem bepótoljuk. Milyen volt amúgy a bandzáj? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Pesta köszi a meghívást a tegnap estére, de a szlovák sört se sikerült meginnom, csak helyette vagy 3 bögre teát, de igy is bealudtam havernál meccs közben. Éjfélkor hazaindultam, és bár az éjszakai hatos villamos (ami egy busz) megállt az Oktogonnál, nem éreztem az erőt hogy le kéne szállnom. Egy körül értem haza ledőltem és 11kor másztam ki, szóval uccalány fáradt voltam. Öregvagyokénmá ehhez a kétestéshez sajna :) Legközelebb remélem bepótoljuk. Milyen volt amúgy a bandzáj? Elvoltuk, elvoltam ;) Csak Gabi elriasztott minden csajt a közelünkből és egész hajnalban azzal nyúzott : "mikor megyüüüüünk már fel a színpadra ?" :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Elvoltuk, elvoltam :) Csak Gabi elriasztott minden csajt a közelünkből és egész hajnalban azzal nyúzott : "mikor megyüüüüünk már fel a színpadra ?" :( ;) Nem is tudom kihez jött oda a "közvetítő srác", hogy bejövök a kis szöszinek... :( Na de aztán az est folyamán utána tényleg sok beképzelt csaj akadt ;) :D A színpad meg difóólt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Nem is tudom kihez jött oda a "közvetítő srác", hogy bejövök a kis szöszinek... :( A kis meleg... ;) ;) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 ....Nem is tudom kihez jött oda a "közvetítő srác", hogy bejövök a kis szöszinek... :( Na de aztán az est folyamán utána tényleg sok beképzelt csaj akadt :( ;).... Sokat értél vele, pedig mondtam, hogy barátkozz vele :D Jah, csupa beképzelt csaj volt, nem értékelték, hogy odaálltál melléjük és meredtem bámultad őket :D ;) Mi lehetett ezzel a gondjuk ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Sokat értél vele, pedig mondtam, hogy barátkozz vele :D Jah, csupa beképzelt csaj volt, nem értékelték, hogy odaálltál melléjük és meredtem bámultad őket :D :( Mi lehetett ezzel a gondjuk ? :D ;) :) :( ;) Sört sem kértek??? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Sokat értél vele, pedig mondtam, hogy barátkozz vele :( Jah, csupa beképzelt csaj volt, nem értékelték, hogy odaálltál melléjük és meredtem bámultad őket ;) :( Mi lehetett ezzel a gondjuk ? ;) Nem jött be nekem annyira az a csaj, és különben is cigizett :) Nem is álltam oda, táncoltam nekik! :D És hogy Anti kérdésére is válaszoljak: sört se kértek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 ....Nem is álltam oda, táncoltam nekik! ;).... Azt hiszem, hogy ez a női társadalom nincs még erre felkészülve, ismerkedésügyileg alulképzett :) ....És hogy Anti kérdésére is válaszoljak: sört se kértek :(.... Teeeeee gáláns vadállat :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Nem jött be nekem annyira az a csaj, és különben is cigizett ;) Nem is álltam oda, táncoltam nekik! :) You?Me?You?Me? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 You?Me?You?Me? ;) Bárcsakaztcsináltavolna :( :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Bárcsakaztcsináltavolna :( :( ;) Jézusom!Nem is merek belegondolni,akkor mit művelt! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 You?Me?You?Me? :( Hogyeznekemakkornemjutotteszembe... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Jézusom!Nem is merek belegondolni,akkor mit művelt! :( Ezt látni kell nem lehet leírni, mert a szavak nem adják vissza hitelesen a látványt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Elvoltuk, elvoltam ;) Csak Gabi elriasztott minden csajt a közelünkből és egész hajnalban azzal nyúzott : "mikor megyüüüüünk már fel a színpadra ?" :) :( Balázska nem volt végülis? Ma viszont jót koriztunk műlyégpáján. Asszem ki is józanodtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 Asszem ki is józanodtam. Minden jónak vége lesz egyszer :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 Balázska nem volt végülis? De volt, ő az előző éjszakájának a jóvoltából kicsit szolidabban adta elő az estét. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 Minden jónak vége lesz egyszer :( Pedig direkt azért írtam műlyégpáját hogy beszójjá Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 Jelentem a városban mászkálva észre kellett vegyem, hogy újra vannak ocsmány kátyúk. A Szentendreiről az Árpád hídra ahogy kanyarodsz fel a felüljárón, az illesztéseknél elég nagy darabok hiányoznak, feltétlenül tarts kövtávot és ne most akard megjavítani itt a sebségrekordodat szigetről hazafelé :( Másik a Hungárián a Népliget felől a Stadionok felé a Kőbányai sarkán a kamionok nagyon durván kiszedték a villamossín mellől az aszfaltot, főleg a középső sávban. Rég láttam ekkora lyukat konkrétan, nagyon durva, szerencse hogy a külsőben mentem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts