Stefan Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 irigylem ezt a Palikot! huuu de megtekernék egy ilyen vasat B) ejjj... Én egy Bessenyei féle vasat tekergetnék meg legszívesebben :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
stevepisti Elküldve Augusztus7, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2007 helló mindenkinek!!! remélem jó helyre írok , csak szeretném ha ti is tudomást szereznétek egy nagyon jó oldalról ahonnan matricát lehet rendelni! http://www.foliavagas.hu/ az oldal címe, innen tudtok rendelni nagyon olcsón és gyorsan! én a Calibrácskámra :) már a 4. matricát rendeltem meg és hihetetlenül elégedett vagyok a minőségel!!! most rendeltem meg a srácoktól két csíkot a motorháztetőre, tetőre és a csomagtartóra (dodge viper stílusba) és azt is meg tudják nekem csinálni! tök örülök neki hogy ezt a "régi" álmomat teljesítik B) a másik legjobb a fényvisszaverős matricák tetszenek, de azt még ki kell találnom hogy hová rakjam :) ennyit akartam ha van időtök nézzétek meg!! ha bárkinek van kérdése írjon emailt a stevepisti@citromail.hu címre és szívesen válaszolok! további stép napot nektek, és hajrá OPEL, hajrá CALIBRA :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 Ömmmhhhhh : http://www.indavideo.hu/video/Fitnessfasis...iv_a_szigeten_I Én mondom, gyalázatos, ami ott folyik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 Ömmmhhhhh : http://www.indavideo.hu/video/Fitnessfasis...iv_a_szigeten_I Én mondom, gyalázatos, ami ott folyik :) Kegyetlen B) :) :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 Van ott egy másik érdekes is: http://index.indavideo.hu/video/Vursli_han...u_ikertalalkozo Az ikerszépségverseny egész jó... nemtom ezek a lányok mindenhol egyformák-e... :) B) :) Persze szívesen megvizsgálnám az apró részleteket is... :omg: :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 .....nemtom ezek a lányok mindenhol egyformák-e... B) :) :omg: Persze szívesen megvizsgálnám az apró részleteket is... :o :D Gabi, ez nem is Te lennél, ha nem ezt írtad volna... :) De elárulom Neked, hogy azért nem mindenhol egyformák... :lol: Némi különbség mindíg van 1 ikerpárban. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 Némi különbség mindíg van 1 ikerpárban. :) Én bevállalom, hogy felkutatom ezt... B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fefe úr Elküldve Augusztus12, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2007 sziasztok kb fél éve lecseréltem a b corsámon a gyári virsli gumikat nagyobbakra, és az lenne a kérdésem, hogy ez mennyiben befolyásolja a sebességmérőt és a megtett kilóméter mérőjét ??? ez volt a gyári kerékméret : 13 coll 145mm széles 85-ös gumiköpenymagasság ez lett rárakva : 14 coll 175mm széles 65-ös gumiköpenymagasság az érdekelne, hogy így most mennyit csal a sebességmérő és a megtett kilóméter mérője ??? ( tehát ha az óra 100 megtett km-t mutat, akkor mennyit mentem valójában, és ha 100 km/h-át mutat, akkor mennyivel megyek valójában ) állítólag ki lehet számolni, de én nem tudom.... segítségeteket előre is köszönöm ui.: az autó volt utána egyből futóművesnél, hogy állítsa be, de pontos számokat nem tudott ő sem mondani Link to comment Megosztás: More sharing options...
fefe úr Elküldve Augusztus12, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2007 jah, ha az emilcímemre is tudnátok írni azt megköszönném : fefe187@freemail.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus12, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2007 sziasztok kb fél éve lecseréltem a b corsámon a gyári virsli gumikat nagyobbakra, és az lenne a kérdésem, hogy ez mennyiben befolyásolja a sebességmérőt és a megtett kilóméter mérőjét ??? ez volt a gyári kerékméret : 13 coll 145mm széles 85-ös gumiköpenymagasság ez lett rárakva : 14 coll 175mm széles 65-ös gumiköpenymagasság Szia! Az értékek: Specification Sidewall Radius Diameter Circumference Revs/km Difference 145/85-13 123mm 288mm 577mm 1812mm 552 0.0% 175/64-14 112mm 290mm 580mm 1821mm 549 0.5% Üdv, Tom Link to comment Megosztás: More sharing options...
fefe úr Elküldve Augusztus12, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2007 hmmm... hát ez érdekes akkor ez azt jelenti, hogyha az óra 100 megtett km-t mutat, akkor valójában az 105km ???? meg ha 100km/h-t mutat, akkor 105km/h-val megyek ????? vagy tök nem így van ????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus12, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2007 hmmm... hát ez érdekes akkor ez azt jelenti, hogyha az óra 100 megtett km-t mutat, akkor valójában az 105km ???? meg ha 100km/h-t mutat, akkor 105km/h-val megyek ????? vagy tök nem így van ????? Hát nem egészen, mivel alapból is csal a km óra, kb. 5-10%-ot "felfelé". Tehát amikor 140et mutat, akkor jó ha 130-cal mész. A gumi méret változása most csak ehhez képest jelent eltérést. A km számláló átalában a jó értéket mutatja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus12, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2007 Szia! Az értékek: Specification Sidewall Radius Diameter Circumference Revs/km Difference 145/85-13 123mm 288mm 577mm 1812mm 552 0.0% 175/64-14 112mm 290mm 580mm 1821mm 549 0.5% Üdv, Tom enm tudom, de én a miata cuccal nem ezt számoltam ki. 145/85r13 stimmel. 175/65r14 viszont 114/291,5/583,1/1831,9/546 vagyis 1,1%-al lassabb. hmmm... hát ez érdekes akkor ez azt jelenti, hogyha az óra 100 megtett km-t mutat, akkor valójában az 105km ???? meg ha 100km/h-t mutat, akkor 105km/h-val megyek ????? vagy tök nem így van ????? fenti dologból, ha 100-at mutat a km-óra(tételezzük fel, hogy pontos), akkor 101,1-el mész valójában. Ám mivel felfelé szoktak csalni, így most gyakorlatilag pontosabb a jelzett értéked. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fefe úr Elküldve Augusztus12, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2007 aha köszönömszépen a gyors segítséget, az üzit elolvastam s nem teszek többé ilyet. jah még 1 kérdésem lenne, mivel emiatt következtettem arra a dologra, hogy sokat eszik az autóm, de akkor hibádzik....mondtam hogy többet eszik az autó pár hónapja 3-4 literrel, és nézzék meg a motort ( 3 hete lett cserélve az üzemanyagadagoló mert leállt a kocsi ), azt mondta h rárakták CO mérőre és a motornak nincs semmi baja.....szerinte a lábamban van az a pár liter.....esetleg nem tudtok tanácsot adni, hogy mitől ehet többet ???? ( nemrég volt cserélve a légszűrő, a gyertyák, az olaj meg a szűrő 8000km-rel ezelőtt, öszz, 160000km 11 évesen, de arra azt mondta még ráér 2-3000km múlva ) ehet attól is többet , hogy szélesebb meg nagyobb a gumi ?? vagy valami általános dolog, csak az a lehet a baj hogy én nem értek hozzá.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus12, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2007 A szélesebb gumitól valószínűleg többet fog enni, de az csak általában 0.5, maximum 1 liter. A 3-4 liter különbség nagyon-nagyon sok, ott valami egészen más lesz hibás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus12, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2007 a szélesebb gumit aláírom, hogy növeli a fogyit. Most a 225-el a 195-höz képest kb. 0,5 literrel többet eszik a vectrám. Szóval lassan megközelítem városban a 10-es fogyit. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fefe úr Elküldve Augusztus12, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2007 ok köszönöm a segítségeket, ha megoldódik a fogyasztásproblémám, majd bevésem a fórumba sziasztok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus12, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2007 hmmm... hát ez érdekes akkor ez azt jelenti, hogyha az óra 100 megtett km-t mutat, akkor valójában az 105km ???? meg ha 100km/h-t mutat, akkor 105km/h-val megyek ????? vagy tök nem így van ????? A legegyszerűbb: szerzel egy GPS-t, és leméred úgy. aztán már arányszámokkal könnyen kiszámolsz mindent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus17, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2007 Aug 20.... :unsure: "A Lánchídnál felépített Nagyszínpad és az Erzsébet hídnál lévő Kisszínpad között elterülő területen lesznek majd a koncertek, melyek délután öt órától éjfélig folyamatosan tartanak. A porondokon délelőtt és késő éjszaka is szól a muzsika. Este tíztől hajnali négy óráig további könnyűzenei program várja az érdeklődőket, lemezlovasok társaságában." Programok egy része Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus17, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2007 "A vízi parádé a megáradt Duna miatt megrendezhetetlen, míg a légi bemutatót azért nem tartják meg, mert a helikopterekre az árvízi mentésnél van szükség. A szóvivő tájékoztatása szerint nem tarthatják meg a margitszigeti családi napot sem, itt ugyanis a szakemberek szerint elöntheti a talajvíz a rendezvények helyszínét. " "A tűzijátékot ezúttal az alsórakpartokról nem lehet nyomon követni, a Margit híd és a Lánchíd között viszont a felsőrakpartokat is lezárják." Azért remélem az árvíz miatt nem lesz már ettől több megvonás... Én 17h körül már lent vagyok az Erzsébet híd - Lánchíd környékén a pesti oldalon. Akinek van kedve, csatlakozzon be egy kis koncertelésre/sörfogyasztásra :unsure: 9től meg tűzijáték megfigyelés, utána ha nem söpört el minket megint a szélvihar, akkor megyünk bulizni. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus17, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2007 Gabi! részünkről szokásos a projekt...én most is mint jó pár éve mindig...20-án is este 7-ig meló...aztán elindulunk a szállodából feléd...aztán valahol középúton tali... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus17, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2007 részünkről szokásos a projekt...én most is mint jó pár éve mindig...20-án is este 7-ig meló...aztán elindulunk a szállodából feléd...aztán valahol középúton tali... :lol: oks, telcsi nálam lesz, remélem meg is hallom :unsure: addigra tudok részletes jelentést adni a pesti oldalon elhelyezett sörcsapok minőségi jellemzőiről :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus17, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2007 oks, telcsi nálam lesz, remélem meg is hallom :lol: Tedd a kukacod mellé és állítsd rezgőre. :unsure: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus17, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2007 Azt hiszed akkor felveszi? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus17, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2007 Szép is lenne, ha Antira izgatnám magam... :unsure: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts