Gelko Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Hát nem igazán...van jó pár topic...ezek közül szintén van olyan...nem egy...ahol több mint napi 100-150 hozzászólás születik... de minden topicot lehet pörgetni olyan tartalom nélküli hozzászólással mint most az enyém :rolleyes: milyen Vectrád van Gumis ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 is is nem látok semmi aktivitást a fórumon de most csütörtökön kimegyek a lurdyhoz megnézem élőben a csapatot olvasgatva a fórumot látom kevés vectrás van hát egygyel több lessz most csütörtökön de lehet kettővel mert jön a barátom is Csütörtökönként szinte mindig együtt vagyunk a Lurdynál. Páran pénteken szintén szoktunk talizni, páran járnunk együtt bulizni, szintén páran ilyen-olyan eseményekre, rendezvényekre együtt megyünk. ui: páran voltunk a Balcsinál a hétvégén :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 páran meg csak szeretnének ott lenni mindig a lurdy-n, meg a péntekeken, de hát a távolság az távolság. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 ui: páran voltunk a Balcsinál a hétvégén :rolleyes: beragadt a gatyááááááááááááám....<_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Ez a tequila elött vagy utána volt??? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Ez a tequila elött vagy utána volt??? :rolleyes: utána...mikor bringáztam te meg próbáltál megtanulni táncolni.... ezt Pistáéknál kiabáltam....nálatok vmi mást <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 utána...mikor bringáztam te meg próbáltál megtanulni táncolni.... ezt Pistáéknál kiabáltam....nálatok vmi mást <_< Jajajaja...rámlik valami, hogy bringáztál... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 no, máris pörög a topik! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Jajajaja...rámlik valami, hogy bringáztál... <_< jah rendszeresen nekem akart jönni egy parkoló G astra...és tekerés közben mindig bekapta a lánc a farmerom szárát ( szép lett ;) ) azért óbégattam h beragadt a gatyáááááááám :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 beragadt a gatyááááááááááááám....<_< Ez a kelleténél egy kicsivel több információ volt...:rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 jah rendszeresen nekem akart jönni egy parkoló G astra...és tekerés közben mindig bekapta a lánc a farmerom szárát ( szép lett ;) ) azért óbégattam h beragadt a gatyáááááááám :rolleyes: Mi meg közben Juan Gomez Fernandezzel táncolni tanultunk...vagyis ő tanított... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Mi meg közben Juan Gomez Fernandezzel táncolni tanultunk...vagyis ő tanított... :rolleyes: a Haviert kihagytad belőle <_< sztem azóta is ott kering valahol kezében egy sörrel ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 a Haviert kihagytad belőle :rolleyes: sztem azóta is ott kering valahol kezében egy sörrel <_< EllenbenÁbrahámhegymársalsanagyhatalom ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 EllenbenÁbrahámhegymársalsanagyhatalom <_< Ábrahámhegyen voltatok? Mi oda megyünk pénteken, több mint egy hétre! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Ábrahámhegyen voltatok? Mi oda megyünk pénteken, több mint egy hétre! :rolleyes: Ühüm <_< Voltatok már ott ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július11, 2007 Megoszt Elküldve Július11, 2007 Hát nem igazán...van jó pár topic...ezek közül szintén van olyan...nem egy...ahol több mint napi 100-150 hozzászólás születik... Aminek a nagyrésze a tiéd. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július11, 2007 Megoszt Elküldve Július11, 2007 hihi... <_< ebben van valami... (mondjuk én se panaszkodom :rolleyes: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve Július11, 2007 Megoszt Elküldve Július11, 2007 Ühüm :rolleyes: Voltatok már ott ? Nem, még nem voltunk! Kíváncsi vagyok! Milyen a hely? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július11, 2007 Megoszt Elküldve Július11, 2007 Nem, még nem voltunk! Kíváncsi vagyok! Milyen a hely? :rolleyes: Szerintem jó <_< Barátom szüleinek volt ott telkük, illetve a hugának barátja is sokáig ott élt. Strandon a bejárattól jobbra, a legtávolabbi büfét ajánlom kajálás kapcsán ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve Július11, 2007 Megoszt Elküldve Július11, 2007 Szerintem jó :rolleyes: Barátom szüleinek volt ott telkük, illetve a hugának barátja is sokáig ott élt. Strandon a bejárattól jobbra, a legtávolabbi büfét ajánlom kajálás kapcsán ;) Akkor jó! Mi anyukám barátnőjének a nyaralójába megyünk! <_< És köszi a büfé tippet! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július11, 2007 Megoszt Elküldve Július11, 2007 Strandon a bejárattól jobbra, a legtávolabbi büfét ajánlom kajálás kapcsán <_< Jó helyen van a kocsi? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július11, 2007 Megoszt Elküldve Július11, 2007 Jó helyen van a kocsi? :) A másik kanyarba áttoljuk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július11, 2007 Megoszt Elküldve Július11, 2007 Jó helyen van a kocsi? B) Jó helyen van az,majd beindul,elszaporodnak a halak... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 Paliknak megen hozzáragadt a RBos doboz a kezéhez :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 irigylem ezt a Palikot! huuu de megtekernék egy ilyen vasat :) ejjj... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts