opel16v Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Annak nem volt röhögés a vége ha jól emlékszem. Én nem veszem ezeket ennyire komolyan. :mellow: Jót röhögök, oszt csókolom. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mad Max Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 A 16 szelep a jobb henger öblítés miatt lett kitalálva elsősorban. A dupla veztengely pedig velejárója a 16 szelepes motoroknak mivel 2db szívó és 2db kipufogó szelep van. Egyértelműen van szívó oldali veztengely és kipufogó oldali veztengely. :rolleyes: Ez az egyszerű nem szakmai magyarázat hogy az is megértse aki nem műszaki ember. Szeva kösz a választ, akkor már vágom a dolgokat! na ma is okosabb lettem egy kicsit. Hy Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Na elég volt belölletek az egyik túl szép a másik meg túl okos ez nekem már sok. :mellow: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Redi, te melyik vagy? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Redi, te melyik vagy? :mellow: Igazából mindkettő :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Ó, hogy tudtam! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Én meg csak simán szép és okos vagyok, nekem elég az is :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Én meg csak simán szép és okos vagyok, nekem elég az is :unsure: :D meg szerény is.... :lol: :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 meg szerény is.... :D :rolleyes: :mellow: Muszáj, mert nagy arcra nem fér a bukósisak! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Akkor tetőablak is kell. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Akkor tetőablak is kell. :mellow: vagy inkább cabrió... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsömi Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 Szeva:) Évnyitó elött a Tasckó parkolóba ki gyűn? Azt hiszem kihagyom. Mert a vásárlás, és a kötelező szervíz igénybevétele óta hányingerem van az Opel Gombos névtől. A gusztusztalan eladási, és karbantartási munkák, korrekt számlázásnak nem mondható ténykedésük, valamint a szervíz vezetőjének (Winter "úrnak"(?) - nem mondható-) megalázó levele óta a tököm tele van ezzel a márkával!!! nagyon megbántam, hogy az opellel kezdtem! A panaszos levelemre sem hajlandók válaszolni hónapok óta. Most azt tervezem, hogy a németországi vezérképviseletet fogom tájékoztatni, és kérek ellenük, egy műszaki, és a magyar hatóságotól egy gazdasági vizsgálatot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 Azt hiszem kihagyom. Mert a vásárlás, és a kötelező szervíz igénybevétele óta hányingerem van az Opel Gombos névtől. A gusztusztalan eladási, és karbantartási munkák, korrekt számlázásnak nem mondható ténykedésük, valamint a szervíz vezetőjének (Winter "úrnak"(?) - nem mondható-) megalázó levele óta a tököm tele van ezzel a márkával!!! nagyon megbántam, hogy az opellel kezdtem! A panaszos levelemre sem hajlandók válaszolni hónapok óta. Most azt tervezem, hogy a németországi vezérképviseletet fogom tájékoztatni, és kérek ellenük, egy műszaki, és a magyar hatóságotól egy gazdasági vizsgálatot! Sajnálom, hogy ilyen rosszak a tapasztalataid a márkával illetve annak ezen képviselőjével kapcsolatban... :rolleyes: Milyen autód van amúgy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsömi Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 Sajnálom, hogy ilyen rosszak a tapasztalataid a márkával illetve annak ezen képviselőjével kapcsolatban... :rolleyes: Milyen autód van amúgy? OPel Corsa Twinport. 2006.május 30-án vettem Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 OPel Corsa Twinport. 2006.május 30-án vettem Sok gond volt az autóval vagy csak egyszerűen a kötelező szervíz látogatás során voltak rossz tapasztalataid? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lajcsi Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Sziasztok! Bocsi a zavarásért de szeretném ajánlani az új autós átalakitos műsorunkat ami pár napon belül elérhető lesz a TOTALCAR.hu-n kisfilmjeinket EAST BLOCK néven találjátok az oldalon. Üdv. Lajcsi ui: Egy opel a főszereplő :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 Megint segítség kellene. Holnap jön csomagom a Golding Reklámba, és 11 óra után átvehető lenne, de én csak 17 h-kor tudok elindulni a Lurdyba a közgyűlésre. Iskolában leszek délután, ezért vagyok akadájoztatva. Szeretném megkérdezni, lenne-e olyan kedves valaki és elugrana csomagért ide: http://golding.hu/easy3/fooldal.asp?p=gold...elszolgalat.htm 1119 Budapest, Fehérvári út 41. 9-16h-ig fizetni is kell érte kb 10.000HUF amit természetesen este rendezünk. A tel számom: 20/383-16-84 Köszönettel: Végel Tamás Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június21, 2007 Megoszt Elküldve Június21, 2007 Megint segítség kellene. Holnap jön csomagom a Golding Reklámba, és 11 óra után átvehető lenne, de én csak 17 h-kor tudok elindulni a Lurdyba a közgyűlésre. Iskolában leszek délután, ezért vagyok akadájoztatva. Szeretném megkérdezni, lenne-e olyan kedves valaki és elugrana csomagért ide: http://golding.hu/easy3/fooldal.asp?p=gold...elszolgalat.htm 1119 Budapest, Fehérvári út 41. 9-16h-ig fizetni is kell érte kb 10.000HUF amit természetesen este rendezünk. A tel számom: 20/383-16-84 Köszönettel: Végel Tamás Megoldjuk. A kollégám fog keresni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június21, 2007 Megoszt Elküldve Június21, 2007 Megoldjuk. A kollégám fog keresni. KÖSZÖNÖM! Link to comment Megosztás: More sharing options...
GUMIS Elküldve Július8, 2007 Megoszt Elküldve Július8, 2007 Sziasztok Itt ennyire lapos az élet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július8, 2007 Megoszt Elküldve Július8, 2007 Sziasztok Itt ennyire lapos az élet? Nem, csak máshol pörögnek a srácok. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július8, 2007 Megoszt Elküldve Július8, 2007 Sziasztok Itt ennyire lapos az élet? Mármint Budapesten, vagy ebben a témában ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
GUMIS Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Mármint Budapesten, vagy ebben a témában ? :rolleyes: is is nem látok semmi aktivitást a fórumon de most csütörtökön kimegyek a lurdyhoz megnézem élőben a csapatot olvasgatva a fórumot látom kevés vectrás van hát egygyel több lessz most csütörtökön de lehet kettővel mert jön a barátom is Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 is is nem látok semmi aktivitást a fórumon de most csütörtökön kimegyek a lurdyhoz megnézem élőben a csapatot olvasgatva a fórumot látom kevés vectrás van hát egygyel több lessz most csütörtökön de lehet kettővel mert jön a barátom is Én kifejezett hasznosnak találom az "Új hozzászólások" gombocskát, mert a legucsó látogatás óta keletkezett hozzászólásokat kilistázza témánként. :rolleyes: Ezt az aktivitásra gondoltam megemlítem. <_< Nem ez a legpörgősebb topic a fórumon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Hát nem igazán...van jó pár topic...ezek közül szintén van olyan...nem egy...ahol több mint napi 100-150 hozzászólás születik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts