afonya Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 Hamarabb rohad arról le a kasztni,mint az a moci megadja magát! :unsure: Látod a kaszninak semmi baja. Az üzemanyag oldalon van némi kis bibi. Pöccre indúl, azután leáll, majd köhögősen akadozva jár, menet közben meg-meglódúl, mintha ki akarna szaladni allólam, azután belassul és valami iszonyatos fekete valamit :rolleyes: hagy maga után, a következő pillanatban mintha mi sem történt volna, minden rendben. :mellow: Állítom hogy többszörös személyiségzavara van, és nem tudja eldönteni hogy egy bontásra váro roncs, vagy hibátlan opel, esetleg forma 1-es versenyautó. Amíg ezek hárman veszekednek a gépháztető alatt, én felhangosítom a zenét és nyomom tovább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 ... Amíg ezek hárman veszekednek a gépháztető alatt, én felhangosítom a zenét és nyomom tovább. majdnem lefordultam a székről :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 Látod a kaszninak semmi baja. Az üzemanyag oldalon van némi kis bibi. Pöccre indúl, azután leáll, majd köhögősen akadozva jár, menet közben meg-meglódúl, mintha ki akarna szaladni allólam, azután belassul és valami iszonyatos fekete valamit :rolleyes: hagy maga után, a következő pillanatban mintha mi sem történt volna, minden rendben. :mellow: Állítom hogy többszörös személyiségzavara van, és nem tudja eldönteni hogy egy bontásra váro roncs, vagy hibátlan opel, esetleg forma 1-es versenyautó. Amíg ezek hárman veszekednek a gépháztető alatt, én felhangosítom a zenét és nyomom tovább. Nem kéne adagolóshoz elvinni? Az üa rendszer az adagolóig hibátlan? Milyen adagoló van azon? Lucas? Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 Nem érek rá autószerelőt játszani mert a projektmenedzser (értsd: Asszony) kitekeri a micsodámat, ígyhát sietnem kell. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 Nem érek rá autószerelőt játszani mert a projektmenedzser (értsd: Asszony) kitekeri a micsodámat, ígyhát sietnem kell. :mellow: Höhö!Rövid a póráz nálad is? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 Höhö!Rövid a póráz nálad is? :rolleyes: Ezt az értesülést sem megerősíteni, sem cáfolni, nem áll módomban. :mellow: Nem hivatalos források szerint, még a nyáron költöznünk kell. :unsure: oszt még nincs villany, gáz, vizora, meg lépcső se, hajtani kell, mese nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 Höhö!Rövid a póráz nálad is? :rolleyes: Miért, kinél nem? (őszintén) :D :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 Nem hivatalos források szerint, még a nyáron költöznünk kell. :rolleyes: oszt még nincs villany, gáz, vizora, meg lépcső se, hajtani kell, mese nincs. Ezt a játékot, ha minden igaz, 2009-ben űzöm majd. Most garázsépítéssel tréningezek... :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 Ezt a játékot, ha minden igaz, 2009-ben űzöm majd. Most garázsépítéssel tréningezek... :mellow: Nállam is így kezdődőtt. Má' tele vagyok szövödménnyel. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 Hali. Ma láttam a palotai felüljáro elött egy Calibra kabriot, fekete alapon zöldes lángnyelvféleségek voltak ráfestve, nagyon jol nézett ki, én nem vok oda a kabriokért de ez k...a jol nézett ki. Ha kabrio akkor Cali. Létezett a Calibol kabrio? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 Hali. Ma láttam a palotai felüljáro elött egy Calibra kabriot, fekete alapon zöldes lángnyelvféleségek voltak ráfestve, nagyon jol nézett ki, én nem vok oda a kabriokért de ez k...a jol nézett ki. Ha kabrio akkor Cali. Létezett a Calibol kabrio? Igen létezett, de amit Te láttál, arról csak levágták a tetőt, mindeféle utólagos merevítés és tervezés nélkül. Az eredeti cabriok elég borsos árúak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mad Max Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Mit jelent a DOHC??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 DOHC: Double Overhead Camshaft azaz dupla felül fekvő vezérműtengely. OHC: Overhead Camshaft azaz felülfekvő vezérműtengely. Ugyan az, mint az SOHC, csak „Single” kiegészítéssel. Az SOHC megnevezés a modernebb DOHC motorok megjelenésével kezdett elterjedni, amikor külön ki kellett hangsúlyozni, hogy szimpla, (SOHC) avagy dupla (DOHC) vezérműtengelyes az adott blokk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mad Max Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 ja vágom akkor az sohc a szinpla a dohc a dupla vezérműtengelyt jelenti. Ja és mi az előnye a dupla vezérműtengelynek és a 16 szelepnek???????????,, Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Műegyetem megfelelő karára beiratkozva elég sok okos dolgot meg lehet tudni. :mellow: Ugyanis elég komplex választ lehetne csak adni a kérdésedre, de erre pl én nem vagyok illetékes. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Ja és mi az előnye a dupla vezérműtengelynek és a 16 szelepnek???????????,, Köszi A 16 szelep a jobb henger öblítés miatt lett kitalálva elsősorban. A dupla veztengely pedig velejárója a 16 szelepes motoroknak mivel 2db szívó és 2db kipufogó szelep van. Egyértelműen van szívó oldali veztengely és kipufogó oldali veztengely. :rolleyes: Ez az egyszerű nem szakmai magyarázat hogy az is megértse aki nem műszaki ember. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 A dupla veztengely pedig velejárója a 16 szelepes motoroknak mivel 2db szívó és 2db kipufogó szelep van. Egyértelműen van szívó oldali veztengely és kipufogó oldali veztengely. :rolleyes: Sok motorban a 16 szelephez egyetlen vezérműtengely tartozik, pl néhány honda és toyota motorban is. :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Gabi neked van Hondád? :rolleyes: Sőt van 12 szelepes motor is képzeld. Most mi lesz? De itt bármennyire is meglepő Opel motorról van szó! :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Gabi neked van Hondád? Mert itt bármily meglepő Opel motorról van szó! Én nem vettem ki, hogy egyértelműen opel motorról lenne szó. A kérdés eléggé általánosnak néz ki. :mellow: Egyébként meg igen, van a családban honda, a sokadik. Az előző pont egy civic vtec volt, aminek 16 szelepe volt, és egy vezérműtengelye :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Gabi neked van Hondád? :rolleyes: Sőt van 12 szelepes motor is képzeld. Most mi lesz? De itt bármennyire is meglepő Opel motorról van szó! :D Igen, 12 szelepes motorral szerelt járművem is volt anno :mellow: Fiat Brava, szemét egy dög volt :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Na mindegy te vagy az űber szóval nem vitatkozom veled mert úgysem lehetek okosabb nálad. :rolleyes: (mintha már egyszer ez elő fordult volna :unsure: ) :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 De itt bármennyire is meglepő Opel motorról van szó! :unsure: az úriember csak a DOHC-ról kérdezett :rolleyes: attól függöen, hogy ez egy opeles fórum másra is gondolhatott......van pl bmw-s topikunk is :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Na mindegy te vagy az űber szóval nem vitatkozom veled mert úgysem lehetek okosabb nálad. :rolleyes: (mintha már egyszer ez elő fordult volna :unsure: ) :mellow: Így van :D Ha te mondod... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Annak nem volt röhögés a vége ha jól emlékszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 az úriember csak a DOHC-ról kérdezett :mellow: attól függöen, hogy ez egy opeles fórum másra is gondolhatott......van pl bmw-s topikunk is :unsure: Most hogy mondod van dupla vezérműtengelyes felül töltős mosógép is. :rolleyes: Na elég volt belölletek az egyik túl szép a másik meg túl okos ez nekem már sok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts