opel16v Elküldve Május8, 2007 Megoszt Elküldve Május8, 2007 sima polír és eltűnik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Május9, 2007 Megoszt Elküldve Május9, 2007 ... Szerintetek leszedik valahol őket polírozással vagy ez már így marad...? Igen, valószínűleg csak a lakk sérült és nem túl mélyen. Gyenge polírozóval ki tudod szedni. Finom pasztát vegyél, mert a durvább polírozókkal többet árthatsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május9, 2007 Megoszt Elküldve Május9, 2007 Navigációs segédlet : Hicmap :rolleyes: Akkor ez csapatmunka volt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
magilla Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 Sziasztok,új vagyok itt és egy 1.6-os Astra G C-om van amely immár több mint két éves. Az lenne a kérdésem,hogy mivel már lejárt a garanciám a kocsira és nem szeretném márkaszervízben javíttatni,tudtok e Budapesten igazán megbízható szervízt . Másik kérdésem az lenne, hogy a szervízre visszahívó kijelzést ,ami a gyújtás ráadásakor jelenik meg (inSp) milyen kombinációval lehetne eltüntetni? Köszönettel:magilla Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 ..tudtok e Budapesten igazán megbízható szervízt .... Pesten, vagy Budán? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május19, 2007 Megoszt Elküldve Május19, 2007 Tegnap áramszünet az I.kerületben / nem tudom, hogy az egész kerületet érintette-e / közlekedési lámpák nem működnek, benzintúton érthető okból áll a kiszolgálás, vegyesboltban zsebszámológéppel adják öszze a vásárolt termékeket. 1 dolog persze müködik töretlenül és ez parkolóóra :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május19, 2007 Megoszt Elküldve Május19, 2007 Tegnap áramszünet az I.kerületben / nem tudom, hogy az egész kerületet érintette-e / közlekedési lámpák nem működnek, benzintúton érthető okból áll a kiszolgálás, vegyesboltban zsebszámológéppel adják öszze a vásárolt termékeket. 1 dolog persze müködik töretlenül és ez parkolóóra :rolleyes: Okos dolog,mint a napelemes bányászlámpa! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május19, 2007 Megoszt Elküldve Május19, 2007 Tegnap áramszünet az I.kerületben / nem tudom, hogy az egész kerületet érintette-e / közlekedési lámpák nem működnek, benzintúton érthető okból áll a kiszolgálás, vegyesboltban zsebszámológéppel adják öszze a vásárolt termékeket. 1 dolog persze müködik töretlenül és ez parkolóóra :rolleyes: 3000Ft egy akkora akku, amiről akár egész nap elműködik :mellow: (és két évig jó az akku) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május19, 2007 Megoszt Elküldve Május19, 2007 3000Ft egy akkora akku, amiről akár egész nap elműködik :mellow: (és két évig jó az akku) Gabi! Te is tudod,hogy egy elktromérnöknek ez már bonyolult feladat! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május20, 2007 Megoszt Elküldve Május20, 2007 3000Ft egy akkora akku, amiről akár egész nap elműködik :rolleyes: (és két évig jó az akku) Kösz Gabi, magamtól ki nem találtam volna :mellow: 4 diploma azért mégis 4 diploma :unsure::D Mennyiért adod az akut ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május20, 2007 Megoszt Elküldve Május20, 2007 Gabi! Te is tudod,hogy egy elktromérnöknek ez már bonyolult feladat! :mellow: Lantiban van minden reményünk :D:D Különben elvesztünk :rolleyes: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május20, 2007 Megoszt Elküldve Május20, 2007 pénteken ki mikor akar/ tud indulni Debrecenbe ? én a lehetőségekhez mérten minnél hamarabb :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
czsolt Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 Sziasztok, a héten leszek (remélhetőleg) boldog tulajdonosa egy 2000-es opel combo 1.7D-nek. Azt olvastam több helyen, hogy a B corsa és a combo egyik típushibája a váltó műanyag kulisszájának tönkremenetele. Úgy néz ki nekem is hasonló problémám lesz mert az 1,2 fokozatokat nagyon nehezen lehet megtalálni. Tehetek a combo-ba corsa kulisszát? Azonos váltóval szerelték őket? Illetve milyen olajat ajánlotok ebbe a típusba? Előre is köszi a válaszokat. Üdv CZsolt Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 Sziasztok, a héten leszek (remélhetőleg) boldog tulajdonosa egy 2000-es opel combo 1.7D-nek. ... Én úgy tudom,hogy csak a C Corsák betegsége volt ez.Ettől függetlenül kikophat,szét kell szedni és megnézni mi kopott el,mi lötyög és csak azt cserélni,amivel a gond van,mert egykomplett felújító készlet(gyári)igen drága. Nem lehet,hogy csak állítani kellene rajta? Ha ez B Combo,akkor abban még valszeg az opel dízel van,nem az isuzu,abba 100EKm felett már csak 15w40-es olaj ajánlott,bármelyik jóminőségű ásványi olaj jó bele.Ha isuzu,akkor 10w40. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 Sziasztok, a héten leszek (remélhetőleg) boldog tulajdonosa egy 2000-es opel combo 1.7D-nek. .... B Corsában gyárilag elég akadós volt a váltó, lehet, hogy csak állítani kell a mozgató mechanikán. Nem emlékszem, rudas, vagy bowdenes, de asszem bowdenes - úgyhogy idővel nyúlik a bowden, pontatlan lesz, akkor állítani kell.... Ha a kulissza kikopik, akkor max. lötyög a kar, de ha odafigyelve tolod, nem kéne akadozni a váltásnak. Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
czsolt Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 Köszönöm a reagálásokat akkor tehát nem biztos, hogy a kulissza. Szétszedjük, meglátjuk. Egyébként a Totalcar-Népítélet oldalán rengeteg B Corsás ír a kulissza problémáról.... Kicsit megijedtem mert a többség 20000-40000 közötti javításról beszélt. Lehet, hogy kuplung kinyomó csapágy csere is lesz mert lemezig kell nyomni a pedált ha azt akarom, hogy kiemeljen a kuplung. Még csak keveset mentem vele, de szerethető kis dobozosnak tűník. Üdv CZsolt Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 Köszönöm a reagálásokat akkor tehát nem biztos, hogy a kulissza. Szétszedjük, meglátjuk... Nem hiszem,hogy a B Corsában lett volnqa bowdenes változat,tuti az egyszerűbb van benne. A kuplungon is tudsz állítani,ahhoz hogy jobban kiemeljen,a kuplungbowden végén található villánál lévő csavart kell befelé,az az a bowdenszárvégen felfelé tekerned.Ezt megtalálod a motortérben,ha szemben állsz vele,jobb oldalt lent a váltó tetején.Tekerj rajta fentebb kb 2-3mm-t,aztán beülni és próba. Valami hosszú tárggyal támasz rá a kuplungvillára és úgy tekerd a csavart bentebb,de előtte vedd le a biztósító alátétet a túloldalról és jól tedd el,ne hagyd el,mint én! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
czsolt Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 Nem hiszem,hogy a B Corsában lett volnqa bowdenes változat,tuti az egyszerűbb van benne. A kuplungon is tudsz állítani,ahhoz hogy jobban kiemeljen,a kuplungbowden végén található villánál lévő csavart kell befelé,az az a bowdenszárvégen felfelé tekerned.Ezt megtalálod a motortérben,ha szemben állsz vele,jobb oldalt lent a váltó tetején.Tekerj rajta fentebb kb 2-3mm-t,aztán beülni és próba. Valami hosszú tárggyal támasz rá a kuplungvillára és úgy tekerd a csavart bentebb,de előtte vedd le a biztósító alátétet a túloldalról és jól tedd el,ne hagyd el,mint én! :mellow: Köszi, megpróbálom. Remélem így megúszom a csapágyat. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 Sziasztok, a héten leszek (remélhetőleg) boldog tulajdonosa egy 2000-es opel combo 1.7D-nek. ... A B combo emlékeim szerint sokban hasonlít az F astrára, többek között a váltó rudazatban is. Ha nem kapcsolható valamelyik fokozat, az a rudazat bűne. A váltó tetelyén (ahol a kapcsolórúd kiáll) van egy kis müanyag dugó, ezt ki kell húzni és a helyére (üres helyzetben) bedugni üttközésig egy 4 mm átmérőlyü fém rudat, (fúrószár persze a hengeres végével) előzőleg a váltórúd végén lévő bilincset meg kell lazitani. Ezután a váltókart középállásban (elöre-hátra irány) koppanásig balra húzni, nem feszítve, a bilincset ebben a pozícíóban rögzíteni, és kész is. Persze ennek alapfeltétele hogy a kis müanyag perselyek nincsennek szétrongyolódva. Más. Tudomásom szerint a B combo 17D-be csak az Isuzut szerelték, turbó nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 Tudomásom szerint a B combo 17D-be csak az Isuzut szerelték, turbó nélkül. Biztos? Ez csak azért furcsa,mert 44kW-ot írnak a B Combo-hoz és az pont megfelel egy 17DR-nek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 Biztos? Ez csak azért furcsa,mert 44kW-ot írnak a B Combo-hoz és az pont megfelel egy 17DR-nek! Én így tudom, de hajlandó vagyok újat tanulni. :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 Én így tudom, de hajlandó vagyok újat tanulni. :rolleyes: :mellow: Amúgy mi van Veled mostanság?Düzeled szuperál még? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 Én így tudom, de hajlandó vagyok újat tanulni. :rolleyes: :mellow: Mondjuk a használtautón az 1.7D Isuzuhoz is 44kW van írva,szal lehet isuzu! Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 Amúgy mi van Veled mostanság?Düzeled szuperál még? Ház projekt. Olyan építkezős, falazós, betonozós. A verkli még, hangsullyozom MÉG megy, kicsit köhög, prüszköl, levegő után kapkod, de megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 Ház projekt. Olyan építkezős, falazós, betonozós. A verkli még, hangsullyozom MÉG megy, kicsit köhög, prüszköl, levegő után kapkod, de megy. Hamarabb rohad arról le a kasztni,mint az a moci megadja magát! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts