mackosajt Elküldve Április18, 2007 Megoszt Elküldve Április18, 2007 uhh... no akkor máris nézem a munkarendemet. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április18, 2007 Megoszt Elküldve Április18, 2007 Jobb lett volna ha nálunk tartatik meg az esemény, ha már néhányan úgyis ott leszünk :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április18, 2007 Megoszt Elküldve Április18, 2007 Az évnyitó vacsora a tervek szerint május 5.-én kerül megrendezésre a XVIII.kerület egyik éttermében pontos informáciok ma-holnap kerülnek fel... üdv :rolleyes: bővebb infok Itt Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április18, 2007 Megoszt Elküldve Április18, 2007 Jobb lett volna ha nálunk tartatik meg az esemény, ha már néhányan úgyis ott leszünk :mellow: Nem értem az összefüggést! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Meli Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 Sziasztok!! JOhnny,köszönöm,hogy segítesz nekem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 Sziasztok!! JOhnny,köszönöm,hogy segítesz nekem! Ez legkevesebb! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 Ez legkevesebb! :mellow: És mi a legtöbb ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 Jut eszembe. Csókoltatom azt a szimpatikus fiatalembert, aki este a Lánchídon nem a járdán megy, hanem az útpálya és a híd szerkezete közötti 20-30 cm széles nem tudom min caplat :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 És mi a legtöbb ? :mellow: Johnnynál elment a kisvonat... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 Johnnynál elment a kisvonat... :rolleyes: Beszóltál kisbakter? :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nécci Elküldve Április29, 2007 Megoszt Elküldve Április29, 2007 Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. A csoportommal egy marketing házidolgozathoz végzünk kutatást Ford és Opel témában. Egy kérdőívet kellene kitölteni... A címe: http://flashmobil.vilaga.hu A kérdőív teljesen noname, és nekünk nagyon sokat jelentene, ha kitöltenétek... (május 5-éig) Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget! Nécci Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április29, 2007 Megoszt Elküldve Április29, 2007 Szia! Én kitöltöttem ha ezzel tudok segíteni. Sokat dobott a segíteni akarásomon, hogy noname a kérdőív :rolleyes: A fizetéses részre természetesen nem válaszoltam. De engedd meg, hogy azt mondjam a 10-es kérdés nagy butaság. Legalábbis ha a fórum gárdájában gondolkozom :mellow:. Az a kérdés értelmes lehet egy család autóválasztásánál, de a fórumozók 90%-a mind az 5 kategóriába belefér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nécci Elküldve Április29, 2007 Megoszt Elküldve Április29, 2007 Sziasztok! Köszönöm szépen az aktivitást! :rolleyes: Már ma sokan segítettetek.... Igazából a fórumos kérdés azért is van benne.. Mert nem csak itt terjesztem.. De tök jó, hogy itt végre olyanok töltik ki, akiknek van fogalmuk a dolgokról. :mellow: Mégegyszer köszi! Adri Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május4, 2007 Megoszt Elküldve Május4, 2007 Tudom jókor jut eszembe de ha valaki járna feléjük és megtenné, hogy szerez egy ilyet annak nagyon megköszönném. Az évnyitón holnap este át is venném. Elérhetőség, és nyitvatartás. Ha valaki tud intézkedni akkor csörgessen már meg: 70/56-73-798 Előre is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május4, 2007 Megoszt Elküldve Május4, 2007 Tudom jókor jut eszembe de ha valaki járna feléjük és megtenné, hogy szerez egy ilyet annak nagyon megköszönném. Az évnyitón holnap este át is venném. Elérhetőség, és nyitvatartás. Ha valaki tud intézkedni akkor csörgessen már meg: 70/56-73-798 Előre is köszi. Megpróbálok elugrani holnap érte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május4, 2007 Megoszt Elküldve Május4, 2007 Köszönöm, az nagyon szuper lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Commando Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 Sziasztok! 10 éve vagyok Opel tulajdonos, ma regisztráltam:) Nemrég vettem egy csodaszép Astra Classic 1.6 Twinportot... A régi sem volt kutya csak szegény 14 éves volt:))) Üdv: Commando Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 Üdv köztünk! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 Sziasztok! 10 éve vagyok Opel tulajdonos, ma regisztráltam:) Nemrég vettem egy csodaszép Astra Classic 1.6 Twinportot... A régi sem volt kutya csak szegény 14 éves volt:))) Üdv: Commando Hello! Üdv közöttünk! Várunk szeretettel a találkozókon is :rolleyes: Ha valami kérdés/gond van, csak szólj bátran! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 10 éve vagyok Opel tulajdonos, ma regisztráltam:) Üdv a klubban! Nemrég vettem egy csodaszép Astra Classic 1.6 Twinportot... Csak jelenj meg egy talin, tuti megvizsgálják a "szakértők" :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 Megpróbálok elugrani holnap érte. Elugrott érte. Megvette. Elhozta. Ideadta. Örültem. Mégegyszer köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 Elugrott érte. Megvette. Elhozta. Ideadta. Pííísta már csak ilyen.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 Ilyen dolgokra is jó ez a klub. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 Pííísta már csak ilyen.... :mellow: Navigációs segédlet : Hicmap :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Commando Elküldve Május8, 2007 Megoszt Elküldve Május8, 2007 Köszi, az üdvözletekért... Kérdés, "okos" de nagyon kedves barátom, mindjárt rondított egyet az új járgányon:( Kissé összekoszolta a csomagtartóajtót, majd megpróbálta lemosni szivaccsal nem sikerült, megfordította a szivacsot és kettőt húzott a durvábbik felével... Hát a kosz lejött, de sajna a dörzsicsíkok is ott maradtak a metálfényen... Szerintetek leszedik valahol őket polírozással vagy ez már így marad...? Köszi előre is. Commando Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts