Gelko Elküldve Április10, 2007 Megoszt Elküldve Április10, 2007 Másik: Ahol anyukám dolgozik egy kis helyen a XVIII kerben a szomszédnak (Ipartestület) van egy emeleti társalgó rész. ide tudnék sztem szervezni kaját vmi büfé jelleggel...szendvicsek meg ilyenek.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Április10, 2007 Megoszt Elküldve Április10, 2007 Ha ápr. 22.-én lesz ami lesz akkor sajnos nem tudok menni nem leszek itthon! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
steelhand Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 A Pilisben vagy Cserhátban (80-120 km) van egy pár piknikezős hely, ahová a verdákkal ki lehetne menni. Viszünk szenet, wok-ot :blush: , néhány hűtőmaszkból meg csinálunk húsrácsot. simán elférnénk. Azt is meglehetne oldani, hogy x pénzt befizetünk y-nak aki megveszi a húsokat és piákat+kellékeket. Csak a létszám és az idő kérdéses. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 Áááááh, naív ember... :blush: Ezt a bandát nem lehet kirándulni vinni, félnek a tiszta levegőtől. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 kirándulás != teljes menetfelszerelésben eröltetett meneben haladunk a susnyásban 40km-t! kirándulás az amikor kimész a szabadba és sétálsz a fák, bokrok, etc között....erre beneveznék bárhol bármikor de a fentire semmiképp :blush: (jelmagyarázat: != nemegyenlő) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 (jelmagyarázat: != nemegyenlő) Kibergyerek, teeeee... :D :blush: <?php $susnyas = 'nem pormentesített, normál terep, internetkapcsolat és megfelelő sörvételező hely nélkül'; $kirandulas = 'fak, bokrok, rendezett, parkosított terep, internet caféval'; $tuti = 'fehér GSi vezetőülés' $eroltetett = 5; // km/h $speed = $_GET['sebesseg']; $limit = $_GET['csillagos eg']; $satisfaction = NORMAL; foreach ($PLACES as $x ) { if ($x != $susnyas) { if (($x == $tuti) && ($speed >= $limit)) $satisfaction+=100; else if (($x == $kirandulas) && ($speed < $eroltetett)) $satisfaction++; } else { if ($speed >= $eroltetett) $satisfaction -= 10; else $satisfaction--; } } echo "Redi: $satisfaction"; ?> Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 kirándulás az amikor kimész a szabadba és sétálsz a fák, bokrok, etc között....erre beneveznék bárhol bármikor de a fentire semmiképp :lol: elképzeltem ahogy Redi sétálgat egy réten füle mögött egy pittypanggal :blush: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 elképzeltem ahogy Redi sétálgat egy réten füle mögött egy pittypanggal :blush: :D ;) És nem estél le a székről örömödben? :lol: :lol: :lol: Redi! Fél órára nincs sok értelme kimenni a jó levegőre. :lol: Többet meg úccse bírsz ki civilizáció nélkül... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 Redi! Fél órára nincs sok értelme kimenni a jó levegőre. :D Többet meg úccse bírsz ki civilizáció nélkül... :lol: nem fél óráról beszéltem ;) de annak sincs értelme, hogy rohamtempóban átcsörtessünk az erdőn mert a galaxis másik végébe kell megérkezni szépen, kényelmesen, beszélgetve, nézelődve, pitypangal a fül mögött, meg ilyesmi.... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 nem fél óráról beszéltem ;) szépen, kényelmesen, beszélgetve, nézelődve, pitypangal a fül mögött, meg ilyesmi.... :blush: De tényleg - kinek van erre ideje? :D (nem mintha a csörtetésre lenne....) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 pl nekem. :D mert csinálok rá időt. :lol: Most április 30-án lesz az egyik legszebb túra a Mecsekben. http://ttt.tr.hu/naptar/tura.php?id=1099 A 30km-esre megyünk, és 8 óra alatt teljesítjük. Szépen nézelődős tempóban, ugyanis van mit nézni. Szép tájak, vízeséses patakok, virágos rétek, stb. :blush: A teljesítményigényről meg annyit, hogy rengeteg 5-6 éves gyerek is végigcsinálja ezt a távot, mindenféle megerőltetés nélkül. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 5-6 évesen én is végigcsináltam mindent, meg 18 évesen tudtam spárgázni is de mostanra a gsiből is nehéz kiszállni :D (és nem a májam dagadt akkorára :blush: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 meg 18 évesen tudtam spárgázni is... :blush: :D ;) Csak nem balettiskolába járattak a szüleid? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 5-6 évesen én is végigcsináltam mindent, meg 18 évesen tudtam spárgázni is de mostanra a gsiből is nehéz kiszállni :D (és nem a májam dagadt akkorára :blush: ) ne má;) Te sport ember vagy. Sportautó attól sportos, hogy te beleülsz:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
steelhand Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 Nem kirándulásról beszéltem, hanem piknikről és nem az árokparton! Az a sok ember csak ne jöjjön ki a természetbe, mert összekoszolja:)))))! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 :blush: :D ;) Csak nem balettiskolába járattak a szüleid? :lol: :lol: :lol: Most elképzeltem Norbit tütüben. :lol: :P Nem kirándulásról beszéltem, hanem piknikről és nem az árokparton! Az a sok ember csak ne jöjjön ki a természetbe, mert összekoszolja:)))))! Csak nehogy úgy járjanak, mint a Bakonyban a nyugdíjasok valamelyik évben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 Most elképzeltem Norbit tütüben. :blush: :D Pitypanggal a füle mögött... ;) Ne fokozzuk máááár... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 Mindenki rólam ábrándozik? Mivan srácok ilyen hatással van rátok a napfény? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
steelhand Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 Csak nehogy úgy járjanak, mint a Bakonyban a nyugdíjasok valamelyik évben. Csak van vkinek navigációs rendszer a gépében. És tudja is használni:lol: 'nyomja meg a piros gombot és nyugodjék békében' Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 Csak van vkinek navigációs rendszer a gépében. És tudja is használni:lol: 'nyomja meg a piros gombot és nyugodjék békében' Grabovszki megy Pokióba! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 Mindenki rólam ábrándozik? Mivan srácok ilyen hatással van rátok a napfény? :blush: Jah, fényt kaptak... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 Pitypanggal a füle mögött... :blush: A természet lágy ölén.. egy szép réten lejtve.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fader Elküldve Április13, 2007 Megoszt Elküldve Április13, 2007 HI Srácok akkor a hétvégén nem lesz semmi? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Április13, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április13, 2007 Úgy látszik:) Sőt szerintem ideéglenesen le is veszem a www.opelclub.hu oldal eseménynaptárából.. Meg a fórum naptárból.. Majd ha lesz valami konkrét.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április18, 2007 Megoszt Elküldve Április18, 2007 Az évnyitó vacsora a tervek szerint május 5.-én kerül megrendezésre a XVIII.kerület egyik éttermében pontos informáciok ma-holnap kerülnek fel... üdv :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts