J0hnny Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 Micsoda röhej! :blush: :D ;) Invitálok egy hölgyeményt ide a fórumra,hogy micsoda jófejek vannak itt,erre mindenki a gatyájába teszi azt a kevés eszét is! :lol: Ég a pofámról a bőr! :lol: Én kérek elnézést a nevükben is Meli! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Meli Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 Micsoda röhej! :D ;) :lol: Invitálok egy hölgyeményt ide a fórumra,hogy micsoda jófejek vannak itt,erre mindenki a gatyájába teszi azt a kevés eszét is! :lol: Ég a pofámról a bőr! :lol: Én kérek elnézést a nevükben is Meli! :lol: Nem gond! :blush: Elboldogulok én a fiúkkal!! :P Meg kell őket nevelni! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Meli Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 Ott a pont. De ahogy elnéztem cs-on az iwiwre kiirt "egyedülálló" nem igazán állja meg a helyét, mert mintha lenne egy nagy szerelem :D húú,lemaradtam valamiről?miféle szerelem?!Nincs itt olyan... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 húú,lemaradtam valamiről?miféle szerelem?!Nincs itt olyan... :D Corsa? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Meli Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 Corsa? :blush: jaa,kicsi Corsika,ő az egyetlen férfi az életemben!Már 3 éve dúl köztünk a love!! :D :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 Most még én is Corsa-s vagyok :lol: de már nem sokáig... meg vannak a napjaid számlálva :blush: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 ui: srácok, tényleg ezzel az évnyitogatóval mi van? :blush: Viszont erre a kérdésre még mindíg nem kaptunk választ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 Viszont erre a kérdésre még mindíg nem kaptunk választ! :D Biztos azért mert aki eddig olvasta annyit tud mint ti :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 Biztos azért mert aki eddig olvasta annyit tud mint ti :D Okés...akkor valszeg, nem olvassa az, aki tudja a választ! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április4, 2007 Megoszt Elküldve Április4, 2007 Okés...akkor valszeg, nem olvassa az, aki tudja a választ! :blush: Szerintem a választ mindennyian sejtjük... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április4, 2007 Megoszt Elküldve Április4, 2007 Szerintem a választ mindennyian sejtjük... Nemlesz.Oszt' annyi.........Gondolom kiindulva az évzáró körüli tolongásból.Megjegyzem, ÉN sem tolongtam. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 Nemlesz.Oszt' annyi.........Gondolom kiindulva az évzáró körüli tolongásból.Megjegyzem, ÉN sem tolongtam. ;) Jó irányban halad a klub... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 Jó irányban halad a klub... :D ;) na igen... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április10, 2007 Megoszt Elküldve Április10, 2007 Nemlesz.Oszt' annyi.........Gondolom kiindulva az évzáró körüli tolongásból.Megjegyzem, ÉN sem tolongtam. :blush: Mindig a negatív hullámok :D Évadnyitó lesz, némileg szerényebb keretek között, április során kerül megrendezésre, amint lesznek pontos információk, már olvasható is lesz a megfelelő témakörben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április10, 2007 Megoszt Elküldve Április10, 2007 Hiiiijjjje...de hát április 10-e van... :blush: Nem mindenki tud ugrani, ha hipp-hopp találkozó van...aztán meg megy a csodálkozás, hogy megint kevesen vannak... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április10, 2007 Megoszt Elküldve Április10, 2007 Ez íííígy van. :blush: Érdemes lenne akkor már májusra tervezni, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Április10, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április10, 2007 Hiiiijjjje...de hát április 10-e van... :blush: Nem mindenki tud ugrani, ha hipp-hopp találkozó van...aztán meg megy a csodálkozás, hogy megint kevesen vannak... :D ;) Teljesen igazad van. Úgy volt, úgy a Budapesti klub szervez egy talit. Senki nem jelentkezet, így beszéltem nem rég Pistával, hogy valami azzé kénne. Mivel mint webmaster kiraktam valamit anno:) Mivel a debreceniek is jeleztek és szerveznek egy talit , így nem lett volna ildomos nagy talit csinálni. Megkértem, Pistát, Albertet és Gelkot szervezenek egy talit 21-22-ére. De Én ebbe nem kívánok jobban belefolyni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április10, 2007 Megoszt Elküldve Április10, 2007 Köszi! Ez is jelent azért némi infót! Lehet vele kelakulálni.. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április10, 2007 Megoszt Elküldve Április10, 2007 Teljesen igazad van. Úgy volt, úgy a Budapesti klub szervez egy talit. Senki nem jelentkezet, így beszéltem nem rég Pistával, hogy valami azzé kénne. Mivel mint webmaster kiraktam valamit anno:) Mivel a debreceniek is jeleztek és szerveznek egy talit , így nem lett volna ildomos nagy talit csinálni. Megkértem, Pistát, Albertet és Gelkot szervezenek egy talit 21-22-ére. De Én ebbe nem kívánok jobban belefolyni. Szerintem 21-e pár helyen munkanap lesz a 30-a, május 1. kombó miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Április10, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április10, 2007 Hm, akkor a 22 lesz a befutó. Reméljük a szervezők is megnyugtatnak minket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április10, 2007 Megoszt Elküldve Április10, 2007 Hiiiijjjje...de hát április 10-e van... :blush: Nem mindenki tud ugrani, ha hipp-hopp találkozó van... Most néztem a céges naptárunkat 21.-e munkanap. 22.-e elvileg okés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április10, 2007 Megoszt Elküldve Április10, 2007 Nem találom azt a tetves papirt a placc telcsiszámával :blush: Lehet el kell menjek oda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április10, 2007 Megoszt Elküldve Április10, 2007 irigyellek titeket... nekem a a folyamatos 3 miatt ilyen, hogy munkaszüneti nap, nincs, csak szabadnap. És ilyen közelről már ugrani sem tudok, mert már bosztottuk ki mikor megy pluszba el(meg új gyártás stb.)...és én a naptárra(ami korábban volt fent) terveztem. :blush: szerény véleményem szerint 1 hét rövid idő. de ne nekem legyen igazam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április10, 2007 Megoszt Elküldve Április10, 2007 Mivel ez egy chat topik, ezért jól írok mindent mi van. Hemi azt kérte, hogy ugyan oda mint múltkor volt az évnyitó, szervezzem le Gelkoval. Szóval sikerült felhívni a helyet és nincs náluk a rendezvényhatáridőnapló vagy mi a bütyök. Holnap felhivnak, de úgy emlékeznek hogy szabad a gazda. Másik: Ahol anyukám dolgozik egy kis helyen a XVIII kerben a szomszédnak (Ipartestület) van egy emeleti társalgó rész. Ott 60 ember simán elfér, és csinálhatnánk azt, hogy odamegyünk, rendelünk annyi pizzát ahányan ott vagyunk (vagy leszünk) veszünk üccsit előre meg egy-két sört disznek és ennyi. A terem délután négytől este tízig takarítással 29ezer forintba kerül. A pizza meg annyiba amennyiért megvesszük :blush: Szerintem ez a második sokkal jobb mint az Elműs balhé, mert legalább bulifílinget kölcsönöz, sokkal kötetlenebb lenne a dolog. A költségeken pedig tudunk csökkenteni, ha kevesebb időre kérjük a termet (4000/óra) Várom ki tudna jönni ki nem és kinek melyik verzió tetszik jobban!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április10, 2007 Megoszt Elküldve Április10, 2007 Ennyi erővel biliárdozni is elmehetünk, vagy foglalunk helyet egy étteremben, és mindenki azt eszik amit akar... Vagy pókerezhetünk is...hogy a dart'sot már ne is említsem... Nehogy már...na jó inkább meg sem szólalok... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts