Meli Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 Nem gond. Itt mindenki ír mindenhová. :D én csak jánlottam figyelmedbe a debreceni részt is. ;) Aha,köszi,akkor én is írok mindenhova! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 Aha,köszi,akkor én is írok mindenhova! :blush: Írj! Légy minél aktívabb csevegő! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Meli Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 Írj! Légy minél aktívabb csevegő! :D ;) :blush: Okés Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 jó úton haladsz! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 Akkor sorry,h ide írtam,csak életem nagy részét Budapesten töltöm,mivel ott tanulok.Úgyhogy akkor bocs... rolleyes.gif Akkor én is írhatok ide sokat, mert én is sokat vagyok Pesten :blush: Írj! Maci te meg nem nagycsaládi autós vagy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 Tomi! ...ne rontsd már klubtársunk esélyeit... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 Ááááá nem komoly az érdeklődés Meli profiljában :blush: :D ;) Utolsó látogatók: telo Ma, 11:38 AM Amigo Ma, 11:13 AM tomi023 Ma, 11:05 AM Atommanó Ma, 10:38 AM :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 Legalább egy kis élet költözött ebbe a topicba is. :blush: Ezért kellenek ide a lányok, mert utána mindig jobban pörög a fórum. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 Ezért kellenek ide a lányok, mert utána mindig jobban pörög a fórum. ...is :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 Ááááá nem komoly az érdeklődés Meli profiljában :blush: :D ;) Utolsó látogatók: telo Ma, 11:38 AM Amigo Ma, 11:13 AM tomi023 Ma, 11:05 AM Atommanó Ma, 10:38 AM :lol: :lol: :lol: Gepard Ma, 12:09 PM Sörös Sanyi Ma, 11:56 AM Albert Ma, 11:46 AM telo Ma, 11:38 AM Amigo Ma, 11:13 AM Bizony :lol: csak nagyon kevés a kép a galériában! Magamat igen, de a családos érdeklődőket nem értem :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 Nos. Nekem nem rontja az esélyeim Tomi, mivel én csak a kedves fórumozónknak megmutattam, hogy van egy, a profiljában beállított városhoz közeli chat is. Tomi meg, mint mr. casanova egyértelmű, hogy lecsap a helyzetre. :D ja, és nem kő annyira mereven venni, hogy kecskemét csak kecskemét, debrecen csak debrecen, pest csak pest. Vagy akkor ha nincs gsi-m ne is írjak abba a topikba? :blush: (vazz... merül az elem a billentyűzetemben, néha kimaradnak betűk.. ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 Meli biztos órán van :blush: mit kapunk mi ezért ha gép közelébe kerül :D Lecsap a helyzetre? nem is értem... Csak a Kedves Fórumozónak segítek az eligazodásban, a fórum útvesztőiben! "én is" ;) De írhatnátok rólam szépeket ám! ...de végre pörög a topic... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 te meg a szépség? :D ismeritek egymást? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 Losi üzeni: Lámpa Dekor Stúdió :D ;) :lol: Viráglámpabolt....... Csak a Kedves Fórumozónak segítek az eligazodásban, a fórum útvesztőiben! "én is" :blush: Máskor meg napokig nem jársz a fórumra...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Meli Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 Hali! Úgy látom van témátok! :blush: :D Nem órán vagyok,szerencsére.Most szünet van,így itthon töltöm most a napjaimat. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 Hát igen témázgattunk erről arról. Egyébként meg irigyellek a szünet miatt, én pl: keményen melózom. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 ne tartsátok már fel....lassabban tölti a galériát igy :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 Mire vagy kíváncsi? Carstyling, Iwiw.... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 Hali! Úgy látom van témátok! :blush: :D Nem órán vagyok,szerencsére.Most szünet van,így itthon töltöm most a napjaimat. ;) De jó is ez, mikor szünet van. Én is "keményen" dolgozom, ez látszik a hozzászólásaim számából is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 De jó is ez, mikor szünet van. Én is "keményen" dolgozom, ez látszik a hozzászólásaim számából is :D Adok én munkát vazze'. Tábláim, képek? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 A táblákra várni kell, gyere be! Képek meg hol is vannak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Meli Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 Mire vagy kíváncsi? Carstyling, Iwiw.... ;) Na igen! :D :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Meli Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 Hát igen témázgattunk erről arról. Egyébként meg irigyellek a szünet miatt, én pl: keményen melózom. :blush: Jó,hát sok itt az "öreg harcos" ;) :D ,én még tanuló vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 Mire vagy kíváncsi? Carstyling, Iwiw.... :D Ott a pont. De ahogy elnéztem cs-on az iwiwre kiirt "egyedülálló" nem igazán állja meg a helyét, mert mintha lenne egy nagy szerelem :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 Na igen! :lol: ;) :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts