Atommanó Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Figyeljetek! Albert majd mindenkit csúnyán lebüntet... :) Mondjuk ez a cél :) Ezt nekem eddig miért nem mondtátok???? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 ....Figyeljetek! Albert majd mindenkit csúnyán lebüntet... :).... Jahhhh, jól nyomja dumát, de minket nem téveszt meg :) ....Ezt nekem eddig miért nem mondtátok???? :lol:.... Nem volt elég, hogy elrángattunk a flippertől, hogy ne annak a kijelzőjére dobálj ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Jahhhh, jól nyomja dumát, de minket nem téveszt meg :) Nem volt elég, hogy elrángattunk a flippertől, hogy ne annak a kijelzőjére dobálj ? :) De ezt köszi...csak nem a 66-os bicepszel rendelkező kidobó elött kellett volna megállítanotok, hogy: Na most már mehet... :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Osziék is befűzve. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Király!!!! Akkor eddig: 1. Niki - a Dart's istennője 2. Voszi bátyám - ha nem fácánra megy... 3. Piiista - "ez csak játék" 4. Albert - "mit is kell dobálni? " 5. Balázska - "Figyeljetek megy a bull..." 6. Futó Gabi - " De én tényleg a 16-ost akartam..." 7. Detti - "Ezt a 800-at már megint ki írta be nekem? " 8. Anti - "Most figyeljetek, nem kegyelmezek senkinek" Na még valaki? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Hát azt meg tudjuk...de nem is értem eddig miért próbáltad titkolni... :) Anno próbáltam megmagyarázni Neked, hogy az operába a Hattyúk tavára ne vigyél horgászfelszerelést... Nem is mondtad mi lett a vége! Fogtál valamit? :lol: 8. Anti - "Most figyeljetek, nem kegyelmezek senkinek" vagy 8. Anti - "Jajj, Detti, az tényleg nem oda akart menni!" Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január5, 2007 Megoszt Elküldve Január5, 2007 Asszem kicsit át kéne írni a tabellán a megjegyzéseket. :) 8. Anti - "Jajj, Detti, mossmméééééééémááááámegin???!!!" :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 Segítség kellene! Az Őrtűz utcára kellene elvinni valami adathordozón egy filet amit elküldök emailben. Ez az M3-as kivezetőn van a korvasútnál. Ha valaki el tud szaladni légyszi csörögjön egyet: 20/383-16-84 Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 netrol nem tudják leszedni? mert tárhelyet tudok gyorsban adni (ha esetleg nem biznál az ingyenes szolgáltatókban) de offline menni nem tudok Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 Segítség kellene! Az Őrtűz utcára kellene elvinni valami adathordozón egy filet amit elküldök emailben. Ez az M3-as kivezetőn van a korvasútnál. Ha valaki el tud szaladni légyszi csörögjön egyet: 20/383-16-84 Előre is köszi! Megoldva! Köszönet Kiscsávó és Albert kollégáknak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 Nekem nincs mit Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 Megoldva! Köszönet Kiscsávó és Albert kollégáknak! ahol tudunk segítünk, nincs mit Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március31, 2007 Megoszt Elküldve Március31, 2007 Valahol (itt) azt olvastam, hogy a budapesti csapat szervezi az évnyitót. Tudtok ti erről valamit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Meli Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 Itt is üdvözlök mindenkit!!! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fader Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 Sziasztok! Én is láttam hogy lesz tali a Szabadság hegynél, kérdésem az lenne hogy újoncként illetve nem klubtagként (még) lehet-e menni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 Sziasztok! Én is láttam hogy lesz tali a Szabadság hegynél, kérdésem az lenne hogy újoncként illetve nem klubtagként (még) lehet-e menni? Várj, egyelőre még nem történt semmi, én is azért érdeklődtem. De általában a részvétel nem szokott gondot okozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 Itt is üdvözlök mindenkit!!! :blush: nem akarom a kedves pesti cartársak vonzerejét rontani, de te nyugodtan írhatsz inkább ide! ;) Üdv a fórumon. ui: srácok, tényleg ezzel az évnyitogatóval mi van? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 Csatlakozom az előttem szólóhoz bár én inkább a kecskeméti topic-ot ajánlanám, mégis csak egy klikkeléssel fentebb van a listán :blush: Azért ez is jelent valamit :D Most még én is Corsa-s vagyok ;) Meli: tessék gyorsan feltölteni a képgalériát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 szkjúzni máj frendcs... bát áj szí Hajdúszoboszló in disz júzersz prófájl. :blush: Ezé gondoltam, hogy bátorleszekéspofátlan. :D az meg, hogy fentebb vagytok, nem jelent semmit. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 Élet a vadonban... küzdenek a hímek a nőstényért... :blush: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 nicsak ki beszél! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 Á, Gabi nem küzd, neki mindíg van. :blush: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 jah. no pestiek. mit tudtok tehát az évnyitóról? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Meli Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 Akkor sorry,h ide írtam,csak életem nagy részét Budapesten töltöm,mivel ott tanulok.Úgyhogy akkor bocs... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 Nem gond. Itt mindenki ír mindenhová. :blush: én csak jánlottam figyelmedbe a debreceni részt is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts