opel16v Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Még jobban össze akarod zavarni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Vosziéknak szólt már valaki? :lol: Megkérném Gabriellát, hogy vegy fel velük a kapcsolatot :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 sejtettem hogy nem arany holló akkor golden lenne legfeljebb gyalog megyek má Lurdyba is ha utána hazahoz valaki és nem mentek el túl korán (odaérek) akkor veletek tartok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Legközelebb óvatosabb távolságot tartok asszem, ha már nőnek nézel... :lol: Próbáltam hívni, de nem veszi fel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 ....sejtettem hogy nem arany holló akkor golden lenne legfeljebb.... Ühüüüm. De a lényegen ez mit sem változtat. Én nem tudok angolul, te pedig tudod melyik helyről van szó :lol: ....Próbáltam hívni, de nem veszi fel.... Nikit próbáld híni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 hát mi legyen? Mozi? Lurdy, vagy Dart's? Nekem mindhárom oks, bár legszívesebben Dart'soznék.. :lol: Bull... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Bull... Red? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 jah, az 50 pontocska :lol: Antinak nagyon ment a legutóbbi összejövetel alkalmával... Én meg keményen bajban voltam a duplákkal... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Na megnézzük ma mit tehetünk az ügy érdekében... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Én nem tudok angolul Én sem jól. Tegnap is kellett egy angol f@szival beszélnem telefonon, hát nem nagyon ment. Nem jutott eszembe mi a szolgáltatás angolul :lol: (már tudom meg ne mondjátok) De ettől még nem irom az aranypénzről hogy arany holló :) Na tényleg mikor tájt tervezitek átgurulni? Csak mert a Kadettklubból jön egy új srác valszeg (igen, a Kadettklub jól működik és mindig vannak új arcok is ) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Ja a Gsi-seknél meg csak a rég mexokott betompult arcok... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 ....Na tényleg mikor tájt tervezitek átgurulni? Csak mert a Kadettklubból jön egy új srác valszeg (igen, a Kadettklub jól működik és mindig vannak új arcok is ) :).... Még pár ilyen becólás és akkor gurulunk át, miután a kocsi elé löktünk :) ui: Anti még vissza is tolat ui2: négyszer :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 megnézzük, hogy tölt a turbó rükiben... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Na megnézzük ma mit tehetünk az ügy érdekében... :lol: milyen érzés volt, hogy mindenki a Te "bökőidet" amortizálta? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Nem az enyim...Piiiftával közösen vettük...sazl neki lehet...Te meg vegyél magadnak...mert különben ma a szép műanyag darabokkal kell majd hajigálnod... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Még pár ilyen becólás és akkor gurulunk át, miután a kocsi elé löktünk :) Próbáld meg bölcsészpuding :lol: Ja amúgy most marha kivi vagyok Robi kijön-e mert dolgozik és nem szokott emberi időben végezni (leginkább csak reggel) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 ... kivi vagyok... És milyen zölden és szőrösen élni???? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Nem az enyim...Piiiftával közösen vettük...sazl neki lehet...Te meg vegyél magadnak...mert különben ma a szép műanyag darabokkal kell majd hajigálnod... Kabátom zsebébe beleraktam a régi darst cuccost. Majd megosztozunk rajta :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 mi az a zsőr? :lol: műveletlen vagyok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Miről beszélsz? :lol: Hát azt meg tudjuk...de nem is értem eddig miért próbáltad titkolni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 És milyen zölden és zsőrösen élni???? :lol: Kiwi az a gyümölcs. A kivi pedid szanszkrittül tejfölös ébresztőórát jelent :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Kiwi az a gyümölcs. A kivi pedid szanszkrittül tejfölös ébresztőórát jelent :lol: és a kihalt madár? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 ....Próbáld meg bölcsészpuding :).... Büntis krikettett játszunk arra figyelj ám :lol: és a kihalt madár? Egyszerű. Mivel kihalt, már sehol sem jegyzik :) De mén lenne kihalt ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Büntis krikettett játszunk arra figyelj ám :lol: Egyszerű. Mivel kihalt, már sehol sem jegyzik :) De mén lenne kihalt ? nekem tökmind1 örülök ha eltalálom a táblát Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 nekem tökmind1 örülök ha eltalálom a táblát Mondjuk ez a cél :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts