mélykék76 Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 Jó hely. Csak vigyázzatok nehogy belekeveredjetek Joci illegál póker partijába :) Helyetekben játszanék ott egy pool biliardot fent az emeleten a nemdohányzó részlegen, naonjó! Én ma sajna nemtok menni de jó hogy szóltál! Mikorra mentek amúgy és meddig maradtok szerinted? Pontos időpont még nincs úgy nyóc körnényékén kb. és sokáig szoktunk maradni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 Pontos időpont még nincs úgy nyóc körnényékén kb. és sokáig szoktunk maradni :lol: 1 nappal ölcsúsztatva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 Köszöntem a smst is. Ha csusszantjátok egy nappal akkor Lurdytalival mi lesz? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 Köszöntem a smst is. Ha csusszantjátok egy nappal akkor Lurdytalival mi lesz? :lol: Ott leszünk gondolom, aztán majd átgurulunk az említett helyre :) Múlt héten is így volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 Éttem. Akkor jó későn mentek dárcozni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 Én ma este 9 kor ott leszek...vagyis leszünk... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 Én ma este 9 kor ott leszek...vagyis leszünk... :lol: 9re Lurdyba megyek és ott is maradok 11-ig ha már megigértem. De asszem érdemes lesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 ....De asszem érdemes lesz.... Heckeltek majd valamit ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 Nem. Van egy nagyon jó fórum ahol az alábbi hsz született: © Subi78 ma 12:10 | Válasz | #2729 Lehet végre én is kinézek a lurdiba...kb 1/2 9 körül...és lehet jön pár span is (gsi) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 Pistaaaa, hozd a cd-t (v. dvd-t) léccci Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 Pistaaaa, hozd a cd-t (v. dvd-t) léccci Ha tudnám, hogy hol van :lol: Majd megpróbálom megkeresni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 Yoda megmondta: "tedd vagy ne tedd, de ne próbáld" szal ottlegyen a szajré :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 Yoda megmondta: "tedd vagy ne tedd, de ne próbáld" szal ottlegyen a szajré :) :lol: Jó duma, akkorne is keressem ? :) ui: hetekig nálam volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 ui: hetekig nálam volt de nem tudtam róla :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Nos akkor ma megyünk dárcolni ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 hát mi legyen? Mozi? Lurdy, vagy Dart's? Nekem mindhárom oks, bár legszívesebben Dart'soznék.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 hát mi legyen? Mozi? Lurdy, vagy Dart's? Nekem mindhárom oks, bár legszívesebben Dart'soznék.. :) Talizzunk a Lurdyban és utánna menjünk át az Arany Hollóba. Én most nem preferálnám a mozizást :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Jó...legyen így... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 valahogy így... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Talizzunk a Lurdyban és utánna menjünk át az Arany Hollóba. Az micsoda? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Az micsoda? GoldCrown :lol: dujuszpíííkininglis? :) (jeszájdáznt :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 GoldCrown :) dujuszpíííkininglis? :) Angolul igen, de ez magyarul volt. Asszem ez zavart meg. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Elég nagy baj, ha a Píísta így össze tud zavarni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Elég nagy baj, ha a Píísta így össze tud zavarni :lol: :) Tom gyere át te is, ne tespedj a Lurdyban. Arra ott van a péntek is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Vosziéknak szólt már valaki? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts