opel16v Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Szerintem ez a történet összefolyik a klubalapítással már-már... :) Azért remélem az unokáinknál már nem fog terjedni szájhagyomány útján. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 "Gabi! Isszuk szavaid... Mesélj... " Fúúúúúúj, katasztrófaturista!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Ha nem mesélsz nem fog szponzorálni a szálloda... :) :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Majd egyszer sejtelmesen a füledbe súgom... Így is érdekel? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Na de kérlek... :roll: Akkor inkább szomjandöglök... :) :) :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Na látod! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 Na írd mán le:) Opel16v Racing Team 2002 Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 Most nincs kedvem sajtótájékoztatót tartani. :) Majd ha sok embert érdekel, akkor létrehozok egy emelt díjas sms-el működő site-ot, és ott cikkezek róla... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február23, 2005 Megoszt Elküldve Február23, 2005 Csak nem ciki? Gáborka drága tessék azonnal elmondani vagy dádá lessz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február23, 2005 Megoszt Elküldve Február23, 2005 Na írd mán le:) Opel16v Racing Team 2002 Szemben vele a Miami Kék Szélvész 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február23, 2005 Megoszt Elküldve Február23, 2005 s mennyit változtak azóta mi :?: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február23, 2005 Megoszt Elküldve Február23, 2005 Most nincs kedvem sajtótájékoztatót tartani. :) Majd ha sok embert érdekel, akkor létrehozok egy emelt díjas sms-el működő site-ot, és ott cikkezek róla... :) Szerintem meséld csak. Ez alap story , hagy ne én, az nem annyire hiteles:)) Mindenki követ el hibákat:)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február23, 2005 Megoszt Elküldve Február23, 2005 Sajnálom, engedned kell a nép akaratának!! :) :) :) Ide kérjük a storyt!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február23, 2005 Megoszt Elküldve Február23, 2005 Ja, lassan tényleg elintézem ezt az sms-es dolgot... :) Az igaz hogy mindenki hibázik, csak nem mindenkinek kell elmesélnie a sztorit negyedévente egy népes társaság kérésére... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február23, 2005 Megoszt Elküldve Február23, 2005 Na gyerünk ne kéresd magad:)) Kiváncsi vagyok miképpen szépült a story:)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február23, 2005 Megoszt Elküldve Február23, 2005 Nincs mit szépíteni rajta. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február23, 2005 Megoszt Elküldve Február23, 2005 Írd le mert nem kapsz licenset azt nem lessz verseny! Elintézem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 Ne irigykedj a liszenszemre, Tomika! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 nemtom mit bántjátok!!! 8) eccerűen még korán volt és leárazta Giltner Attila GSIjének jobb első indexét :shock: na de hogyan :roll: az érdekes volt :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 Na ez a baj a magyar autósportal mindenkit engednek versenyezni aztán parkolni sem tudnak! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 Na mivel nem mesél az érintet az én emlékeim: Egy vagány belépőt szeretett volna Opel 16v. Versenyzői mivoltát megerősitve a parkolóban egy jópofa húazanyát parkolás helyett, egy leparkolás lett:)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 Na a meg a f@szomat! :) :) :) Bevágódott Runner Úr a XV kerületi műv.ház udvarára, mint Gennyzsák Sam (gyengébbek kedvéért a Ford Fairlane egyik szereplője) a diszkó bárpultjára. Tört és zúzott mindent ami az útjában volt. Szóval túráztatott motorrál tette a vagányt, vagizni akart, elő akarta adni a "tükörből is jóltolató menő autóversenyző"-t. Hát nem jött össze. Éget mint Reichstag. Igaz a showműsor nem maradt el, mi (Kivéve Giltner) jól szórakoztunk. Gabi! Nem tudom minek ez az álszerénység vazze. Vagizni akartál, és nagyon szarul sült el. Olyan ez mint amikor valaki ész nélkül fotóz egy talin aztán felrakja a fotókat a net-re az érintettek megkérdezése nélkül. Nem lesz hozzáfűzni valód. Szerintem. :P :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 No miután életem összes hibáját ilyen velősen kitárgyaltuk, talán más témát is lehetne találni a topicban... :) Azért azt nem mondhatja senki, hogy nem tanulok a hibáimból, talán ez a jobbik eset... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 kiscsávó! ha nem csigázod itt a társaságod, és disztingváltan magadtól leírod a frankót, mi sem lebbentettük volna fel a fátylat.... remélem nincs harag :) :oops: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 Gondoltam hogy valaki úgyis megteszi helyettem, csak megköszönni tudom a sok fáradozást! :) Harag? Tőlem? Nem gondolod komolyan? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts