opel16v Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Pííísta! Szlalom az! :) Egyébként sajnálattal tudatom, hogy nem indulok a szlalompartyn, mert kicsit elhúzódik a versenyparipán az újboli motor hacacáré, most éppen szét van húzva a blokk. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Ez nem hangzik valami bíztatón... ;) :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Pííísta! Szlalom az! :) Egyébként sajnálattal tudatom, hogy nem indulok a szlalompartyn, mert kicsit elhúzódik a versenyparipán az újboli motor hacacáré, most éppen szét van húzva a blokk. ;) Lehet már tudni, hogy mi a hiba oka? "Csak" gyűrű? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Pííísta! Szlalom az! :) Egyébként sajnálattal tudatom, hogy nem indulok a szlalompartyn, mert kicsit elhúzódik a versenyparipán az újboli motor hacacáré, most éppen szét van húzva a blokk. ;) hát ez tényleg rossz hir de legalább nézőként kijössz? többiek, ti nem gurultok ki? mindig nagy móka ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Nézőként ki fogok menni, szinte biztos. ;) És javaslom aki érez magában kis késztetést, ne habozzon nevezni! Jó alkalom kipróbálni az igazi racsingot! Nem ám mindig csak gyorsulgatni! :) A motornak a gyűrű a baja, ez szinte biztos. De még pár okosság lesz csinálva Patyi Laci értékes infói alapján, hogy eltüntessük az ecotec motor gyári hiányosságait az olajlevezetés területén. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 És akkor mikorra lesz megint hadbafogható? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Remélhetőleg jövő héten már újra járóképes lesz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Az jóóóóó... Nem lett volna érdemes még így elindulni a rakparton, és után a a projekt? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Nem, mert ha bármi gebasz van, nem végzünk Ózdra. Április 15-16. ;) No meg nem akartam volna füstmérgezést okozni 5000 embernek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 vasárnap balcsira akartam menni....nemtom mi lesz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 A szombati menjünk Érdre buliról volna szó. Loreeval ledumáltam, hogy Pólustól indulunk fél tizkor, és M3-on bemegyünk Hungáriára, és onnan Lurdy. Ott Dinyvel futunk össze, és megyünk tovább ki Érdre. SárgaGSi Zoli is remélem jön valahogy, ha másnem Lurdytól. Másvalaki a pénteken bulizós szombat reggel nem kapkodós csapathoz csatlakozik esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 A szombati menjünk Érdre buliról volna szó. Loreeval ledumáltam, hogy Pólustól indulunk fél tizkor, és M3-on bemegyünk Hungáriára, és onnan Lurdy. Ott Dinyvel futunk össze, és megyünk tovább ki Érdre. SárgaGSi Zoli is remélem jön valahogy, ha másnem Lurdytól. Másvalaki a pénteken bulizós szombat reggel nem kapkodós csapathoz csatlakozik esetleg? ja ki kéne nézni de holnap tom meg h tok-e menni vagy de.... Jól következtetek h 10 körülre értek Lurdyhoz???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 ja ki kéne nézni de holnap tom meg h tok-e menni vagy de.... Jól következtetek h 10 körülre értek Lurdyhoz???? Je, ha nem lesz valami gebasz, de rajtam nem múlik nem szoktam késni, ja és lehet jön még velem egy két astra. én kb. 8:15 felé indulok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Loree lehet inkább arra hajlanék hogy legyen a tali csak a Lurdyban 10-kor. Miccólsz? Pici kerülő lenne nekem a Pólus ugyanis. Amúgy a GSi topikba irt hozzászólásodat egyazegyben betettem Kadettklubba remélem nem baj, de pont ezt kérdezte Kadett GSi-vel járó Jánoska, aki itt is gyakran fórumozik. Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Loree lehet inkább arra hajlanék hogy legyen a tali csak a Lurdyban 10-kor. Miccólsz? Pici kerülő lenne nekem a Pólus ugyanis. Amúgy a GSi topikba irt hozzászólásodat egyazegyben betettem Kadettklubba remélem nem baj, de pont ezt kérdezte Kadett GSi-vel járó Jánoska, aki itt is gyakran fórumozik. Üdv OK legyen a Lurdynál 10-kor. A hozzászólást nyugodtan rakd be és egyáltalán nem baj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
cseke Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Sziasztok! Hosszú idő után újra le tudtam ülni egy kicsit fórumozni! Milyen tali lesz holnap és hol? A rendezvény naptárban egri talit írnak, de semmi pontosat nem találtam róla... :blink: ÜDV.: CSEKE Link to comment Megosztás: More sharing options...
cseke Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Közben kiderítettem, hogy érdi tali lesz holnap, úgyhogy akkor oda megyek! Bár Eger csak két lépés lett volna... :blink: Eger környékéről indul valaki holnap reggel, vagy délelőtt?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Szia! Sajnos csak Érden lesz most tali, de az is jó lesz, gyere, szívesen látunk. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
istifiú Elküldve Április10, 2006 Megoszt Elküldve Április10, 2006 Senator-os van valaki Pécelről esetleg? Jó lenne összefutni itt valakivel. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április10, 2006 Megoszt Elküldve Április10, 2006 Senator-os van valaki Pécelről esetleg? Jó lenne összefutni itt valakivel. :blink: Tatabányairól és esztergomiról tudok .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Május25, 2006 Megoszt Elküldve Május25, 2006 hello! Egy jó ism. autóvásárlásban gondolkodik és meg kéne nézni és feltenni néhány kellemetlen kérdést az eladónak, h valójában milyen is ez az autó, meg mi a saját véleményetek? Ha véletlen vmelyikötök jár arraés megtekintené azt megköszönném! Köszi Erről van szó: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május26, 2006 Megoszt Elküldve Május26, 2006 hello! Egy jó ism. autóvásárlásban gondolkodik és meg kéne nézni és feltenni néhány kellemetlen kérdést az eladónak, h valójában milyen is ez az autó, meg mi a saját véleményetek? Ha véletlen vmelyikötök jár arraés megtekintené azt megköszönném! Köszi Erről van szó: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Ez egy kereskedés, nehezen hozod zavarba az eladót, max elhajt a vérbe. Annyi hogy 4kilóért sokat nem kő várni, láccik az elején hogy olyan állapotban lehet mint a GSim, de a dízel sokat kibír. Lutri. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május26, 2006 Megoszt Elküldve Május26, 2006 ERRŐL VAN SZÓ Kicsit gyanusan olcsóságos. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 ezekről a calibra ülésekről beszéltem múltkor a lurdynál sztetek ? elvileg nem szakadt.... ami nem annyira szimpi h kék de a műszerfalam is az :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 Szerintem vegyél bele manta recaro-t. Haveromnak is az volt az asconájában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts