bazs Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 hééé mivanitt :rolleyes: felölem lehet konvojozás, én tuti pályán megyek Mivel 17.00-ra kellene az étterembe érni és mivel helyismeret nemtudom kinek van ezért kb 15.00 lehetne a tali időpontja a lurdynál. Nem tudjuk milyen idő lesz, ki mennyi késik, és mi lesz a pályán, kecsón mennyi idő alatt érünk oda ilyesmi. Nah most lehet köpködni ;) én veled megyek, ugye? vigyek gps-t? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Még szerintem nem... :rolleyes: Akkor lemosassam? ITT van :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Akkor lemosassam? ITT van :D Ja hát fotón már sokszor. ;) Élőben kell. :blink: De akkor hagyjuk, csak kérdeztem, hogy van-e igény kocsinézésre. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Élőben kell. :blink: Majd viszek elemlámpát amit a Futógabi nem tud bekapcsolni. ;) Mi 3-ra megyünk Kecsóra mert előtte van még egy találkánk. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Majd viszek elemlámpát amit a Futógabi nem tud bekapcsolni. ;) Mi 3-ra megyünk Kecsóra mert előtte van még egy találkánk. :rolleyes: Én sem délre akarok, csak szerintem tök jó lenne lemenni mondjuk 4re és akkor vacsi előtt, még fényben meg lehetne nézni a kecskeméti cartársak ótójait. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 ....Majd viszek elemlámpát amit a Futógabi nem tud bekapcsolni. :D.... Nem is kell neki, mert nála mindig van Futófény :rolleyes: Ha mindekinek megfelel, akkor legyen az, amit Norbi vésett : 15 óra + Lurdy. Én sem délre akarok, csak szerintem tök jó lenne lemenni mondjuk 4re és akkor vacsi előtt, még fényben meg lehetne nézni a kecskeméti cartársak ótójait. :blink: 80 km ugye ? Ótópályán elég gyorsan le lehet érni ;) Ja és már február van, nem december ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Nem is kell neki, mert nála mindig van Futófény :rolleyes: Ha mindekinek megfelel, akkor legyen az, amit Norbi vésett : 15 óra + Lurdy. 80 km ugye ? Ótópályán elég gyorsan le lehet érni :blink: Ja és már február van, nem december ;) Nemtom hány kilcsi. Én időben lent leszek, attól nem kell félni (bár nem akarok gyorsan menni). :D Ok, akkor legyen 15:00 (azaz délután 3) Lurdy mélygarázs kijárat. Matricával, megtankolva. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 vigyek gps-t? ;) léccilécciléccilécci :rolleyes: és persze jöhecc...és ezzel el is fogytak az autóban az utazóhelyek :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 léccilécciléccilécci :rolleyes: és persze jöhecc...és ezzel el is fogytak az autóban az utazóhelyek :blink: Nálam még van hely, aki akar jöhet. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 nekem is ok a 15:00 lurdy ;) vagy akár hamarabb is :rolleyes: Npasi ! lefele megnézzük melyik 1.6 16 V sedan megy jobban :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 léccilécciléccilécci :rolleyes: és persze jöhecc...és ezzel el is fogytak az autóban az utazóhelyek :blink: mér? kétszemélyes a gsi? ;) nem tom, hogy tok-e vinni, megpróbálom megen lenyúlni a cégtől Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 nálam is van még 2 hely... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 "Majd viszek elemlámpát amit a Futógabi nem tud bekapcsolni." Nemiiiissssss... :rolleyes: Kikapcsolni nem tudtam... de már tudom áááám!!! :blink: ;) Én meg ha minden igaz, Balázskával megyek, GTC-zünk kicsit. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Én meg ha minden igaz, Balázskával megyek, GTC-zünk kicsit. :blink: Remélem azért olajat hozol. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Persze, nem felejtettem el. :rolleyes: Aki akar még Metabond olajat az évadnyitóra kézbe, az az Astrás/olajos topikban adja le igényét szerdáig! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 mér? kétszemélyes a gsi? :blink: igen nem tom, hogy tok-e vinni, megpróbálom megen lenyúlni a cégtől vagy hozod vagy jösz busszal :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 vagy hozod vagy jösz busszal :rolleyes: Vagy a Corsa TR CrossCountry-val. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 nekem is ok a 15:00 lurdy ;) vagy akár hamarabb is :rolleyes: Npasi ! lefele megnézzük melyik 1.6 16 V sedan megy jobban :blink: Miért, kinek van még olyan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Miért, kinek van még olyan? Szerintem a Gelkónak. :blink: Viszont én is meg szeretném nézni, hogy mennyinél tilt 5ben az ótó (persze csak szigorúan Németó-ban), úgyhogy majd előre mehetne egy-két kilóméterrel egy szonda autó. Csak ne legyen rossz idő. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Szerintem a Gelkónak. ;) Viszont én is meg szeretném nézni, hogy mennyinél tilt 5ben az ótó (persze csak szigorúan Németó-ban), úgyhogy majd előre mehetne egy-két kilóméterrel egy szonda autó. Csak ne legyen rossz idő. :rolleyes: az egy dolgo h nagyon jól megy az az 1.4 de kérdés h meddig :D nehogy széthajtsd....bár a kabrio tegnap rohant egy 170 et :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 De lenyitott tetővel megyünk ám ugyi Gelko? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 De lenyitott tetővel megyünk ám ugyi Gelko? :blink: És mivel nyitod le? Flex-el? :rolleyes: Mert ahogy tudom Gellike a Gastrávakl megy Kecsóra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 És mivel nyitod le? Flex-el? :rolleyes: Akár... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 És mivel nyitod le? Flex-el? :rolleyes: Mert ahogy tudom Gellike a Gastrávakl megy Kecsóra. semmi sem lehetetlen... :blink: De lenyitott tetővel megyünk ám ugyi Gelko? :D ha ti is úhy jöttök felőlem ok ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 ha ti is úhy jöttök felőlem ok :rolleyes: :blink: miért a golfnak a tetejét mióta lehet lenyitni ? ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts