spzoli Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Meglepi :excl: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 :excl: :( Nagyon szépek!Voltam Sinsheimbe a közlekedési múzeumba és ott láttam sok hasonló szép régi és újabb autót! Link to comment Megosztás: More sharing options...
chitza Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Nagyon szépek!Voltam Sinsheimbe a közlekedési múzeumba és ott láttam sok hasonló szép régi és újabb autót! Én csak a szomszéd faluba mentem át, rátok gondolva. (Tőlem 5 percre van ez a Porsche-szalon és láttam, h hirdették ezt a rendezvényt pár napja, gondoltam, nem hagyom ki, ha már itt van ilyen közel.) Örülök, ha tetszik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Én csak a szomszéd faluba mentem át, rátok gondolva. (Tőlem 5 percre van ez a Porsche-szalon és láttam, h hirdették ezt a rendezvényt pár napja, gondoltam, nem hagyom ki, ha már itt van ilyen közel.) Örülök, ha tetszik! Ha jössz haza elvileg ott jössz el a pályán mellette!A 6-oson ha jól emlékszem!Repülők vannak a múzeum tetején érdemes megállni!De onnan nem szabadulsz könnyen nagy is szép is meg sok minden van!Én nagyon örülök ha ilyen régi autókat látok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Küzdj! :excl: Fejlődőképes vagy :( :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Én csak a szomszéd faluba mentem át, rátok gondolva. (Tőlem 5 percre van ez a Porsche-szalon és láttam, h hirdették ezt a rendezvényt pár napja, gondoltam, nem hagyom ki, ha már itt van ilyen közel.) Örülök, ha tetszik! Jók a képek, köszi :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Meglepi Tényleg szép képek. Én anno a stuttgarti Porschemúzeumban voltam 98 őszén. Ott nem volt ennyi autó, de volt régi rendőrporsche és volt egy akkor új mindenestül hosszában félbevágva a sok érdekesség között. Link to comment Megosztás: More sharing options...
chitza Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Ha jössz haza elvileg ott jössz el a pályán mellette!A 6-oson ha jól emlékszem!Repülők vannak a múzeum tetején érdemes megállni!De onnan nem szabadulsz könnyen nagy is szép is meg sok minden van!Én nagyon örülök ha ilyen régi autókat látok! Persze, tudom. Mindig ott jövünk el mellette, csak sosincs idő bemenni. :excl: De már terveztük többször, h átmegyünk egyszer kifejezetten ezért. Annál is inkább, mert ugyanott repülők is ki vannak állítva, többek között a Concorde is. Idén már nem biztos, h összejön, de talán tavasszal vmikor, ha szebb idő lesz. Otthon is ilyen fránya hideg van? Itt holnapra hózáport ígérnek. Brrr... Most 4 fok van. Télen nem szeretem Luxit. Biztos rémlik neked is, milyen szürke és lehangoló tud lenni ilyenkor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
chitza Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Fejlődőképes vagy :excl: :( :lol: :lol: Köszönöm, Mester! (Szólíthatom Mesternek?) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
chitza Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Tényleg szép képek. Én anno a stuttgarti Porschemúzeumban voltam 98 őszén. Ott nem volt ennyi autó, de volt régi rendőrporsche és volt egy akkor új mindenestül hosszában félbevágva a sok érdekesség között. Köszönöm, bár nem vagyok egy fotóművész, amint látszik, és a gép sem komoly, kis turistafényképezőgép. Engem annyira nem érdekelnek a porschék, inkább csak azért mentem el, mert itt volt egész közel, és kár lett volna kihagyni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Persze, tudom. Mindig ott jövünk el mellette, csak sosincs idő bemenni. :excl: De már terveztük többször, h átmegyünk egyszer kifejezetten ezért. Annál is inkább, mert ugyanott repülők is ki vannak állítva, többek között a Concorde is. Idén már nem biztos, h összejön, de talán tavasszal vmikor, ha szebb idő lesz. Otthon is ilyen fránya hideg van? Itt holnapra hózáport ígérnek. Brrr... Most 4 fok van. Télen nem szeretem Luxit. Biztos rémlik neked is, milyen szürke és lehangoló tud lenni ilyenkor. Még a belsejébe is be lehet menni!Van még ott vonat,forma-1es kocsik!Ami a szívemnek kedves volt ott az Senna és Schumacher autója volt!Tankok régi Mercédesek szóval rengeteg látni való van!Itt még csak most jön a rossz idő!Egyébként emlékszem igen de a szürkeség ellenére én szerettem és szívesen vissza fogok menni amint lesz rá alkalom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Engem annyira nem érdekelnek a porschék... De az avataromon az van :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Tsááááááááááá http://index.hu/tech/2010/11/23/nem_elerheto_a_telenor/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Tsááááááááááá http://index.hu/tech/2010/11/23/nem_elerheto_a_telenor/ ja asszonyt se lehet felhívni....pedig.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 ja asszonyt se lehet felhívni....pedig.... http://www.telenor.hu/ már megy :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
chitza Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 De az avataromon az van :excl: Jaaa, az? Azt csak poénból tettem fel, mert amúgy úgy vezetek, mint egy nyugdíjas. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Köszönöm, Mester! (Szólíthatom Mesternek?) :lol: Ezt Zolinak írtam mondjuk :( De hívhatsz így, ha jónak látod ezt :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Ezt Zolinak írtam mondjuk :( De hívhatsz így, ha jónak látod ezt :excl: Kis egoista! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Kis egoista! :( Én hoztam fel a lehetőséget ? NEM :lol: Kis klubbbbbbjelleggűű kiruccanás ma estére :excl: Valaki ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Kis klubbbbbbjelleggűű kiruccanás ma estére :excl: Valaki ? :lol: http://www1.partynews.hu/kepek/partyesemen...artynews.hu.jpg Tudom mondtam tegnap h nem és ezt fenn is tartom de ha esetleg bekapcsolódik otthon a TV akkor lehet rádcsörgök :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Tudom mondtam tegnap h nem és ezt fenn is tartom de ha esetleg bekapcsolódik otthon a TV akkor lehet rádcsörgök :lol: Jáúúúúúúú :lol: Előtte meg valszeg ez : http://www.facebook.com/profile.php?id=100...143436042374790 ui: kapcsold be a TV-t te magad :excl: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Előtte meg valszeg ez : http://www.facebook.com/profile.php?id=100...143436042374790 ui: kapcsold be a TV-t te magad :excl: :( akkor max smst küldök mer ott nincs térerő. nem, ilyet nem teszek Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 akkor max smst küldök mer ott nincs térerő. nem, ilyet nem teszek mrs2ben is van térerő, Balázska ausztriából hívott, amikor kint volt Tassnál :excl: :( akkor csak kérdezd : mi is lesz ma a tv-ben ? :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 mrs2ben is van térerő, Balázska ausztriából hívott, amikor kint volt Tassnál :excl: :( akkor csak kérdezd : mi is lesz ma a tv-ben ? :lol: :lol: :lol: :o ott van de ez az egy ahova mész nemede nemnem én küzdök ellene, de ha vesztek akkor most nem biztos hogy nem én nyerek :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 ott van de ez az egy ahova mész nemede nemnem én küzdök ellene, de ha vesztek akkor most nem biztos hogy nem én nyerek :lol: :excl: majd felhívlak mielőtt lemegyek és meghallagot, hogy megye-e a TV :( Pacsiiiiii :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts