Stefan Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Next.... Erre valaki ? http://www.fridge.hu/wp-content/themes/fri...pentek_nagy.jpg http://www.fridge.hu/wp-content/themes/fri...gramok_nagy.jpg Bár a plakáton nem ez van, de keddig 2500 Forint a jegy. Eviden módon én pénteken megyek, hiszen másnap évadzáró ugyebááááááárr :D :) Te minden héten szét akarod magad csapni? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Te minden héten szét akarod magad csapni? :o Meg is teszi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Spzoli a party arc :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Te minden héten szét akarod magad csapni? :o Szórakoztatom magam, meg a körülöttem lévőket :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Szórakoztatom magam, meg a körülöttem lévőket :D Józanul nem tudod magad jólérezni ? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
chitza Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Szórakoztatom magam, meg a körülöttem lévőket :o (Kérdés, ki mennyire veszi szórakoztatásnak, ha lehányják a kabátját... :D ) Pálinkás szépjóreggelt mindenkinek! Elnézést, h tegnap nem tudtam ott lenni a lurdynál, de még mindig dáthás vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 (Kérdés, ki mennyire veszi szórakoztatásnak, ha lehányják a kabátját... :o ) Pálinkás szépjóreggelt mindenkinek! Elnézést, h tegnap nem tudtam ott lenni a lurdynál, de még mindig dáthás vagyok. Pistát még nem láttam komázni... :D Pedig ott vártalak, igaz nem tudom kit kellett volna keressek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Pistát még nem láttam komázni... :o Pedig ott vártalak, igaz nem tudom kit kellett volna keressek. :D :) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Józanul nem tudod magad jólérezni ? :o Na pont TE aztán jobb ha csöndben maradsz a témakörben :D :) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
chitza Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Pistát még nem láttam komázni... :o Pedig ott vártalak, igaz nem tudom kit kellett volna keressek. :D Tudom, te mindig ott vársz, nagyon ari vagy. Talán ha majd egyszer nem vársz/vártok, akkor leszek ott. Én már csak ilyen vagyok, nincs mit tenni... Ha várnak, nem megyek, ha nem várnak, jövök. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 (Kérdés, ki mennyire veszi szórakoztatásnak, ha lehányják a kabátját... :( ) Minimális hibaszázalékkal dolgozom :o :D :) :) Lerókázás még nem volt, max némi permetszórás :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
chitza Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Minimális hibaszázalékkal dolgozom :o :D :) :) Lerókázás még nem volt, max némi permetszórás :( :( Jaaaa, az egéssssz más! Az már akkor naggyon szórakoztató lehet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Minimális hibaszázalékkal dolgozom :o :D :) :) Lerókázás még nem volt, max némi permetszórás :( :( Megszűrte a szakállad mi ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Pedig ott vártalak Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Megszűrte a szakállad mi ? :( Érintőleges volt, nem közvetlen kontaktus :) :) Úgy 12 éve kb :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Érintőleges volt, nem közvetlen kontaktus :) :( Úgy 12 éve kb :o :D És állva!? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 És állva!? :o Csak albert rókázik fekve.....najóóó meg néha Anti :D :) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve November6, 2010 Megoszt Elküldve November6, 2010 Drága Spzoli cimborám!Hogy akkor ne álljon föl a pö..öd amikor a legjobban szeretnéd!Már csak azért mert értem én hogy te iszol és duhajkodsz de attól még a dolgozó népet hagyhatnád nyugodtan pihenni! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Drága Spzoli cimborám!Hogy akkor ne álljon föl a pö..öd amikor a legjobban szeretnéd!Már csak azért mert értem én hogy te iszol és duhajkodsz de attól még a dolgozó népet hagyhatnád nyugodtan pihenni! :o Mit művelt ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Drága Spzoli cimborám!Hogy akkor ne álljon föl a pö..öd amikor a legjobban szeretnéd!Már csak azért mert értem én hogy te iszol és duhajkodsz de attól még a dolgozó népet hagyhatnád nyugodtan pihenni! :o Azért valld be, hogy örültél, hogy gondoltunk rád. :D Bocsi. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Azért valld be, hogy örültél, hogy gondoltunk rád. :o Bocsi. :D Felhívtad hajnalban ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Felhívtad hajnalban ? :o Nem volt még olyan korán, hisz Tomi telefonjáról hívtam. :D Az ötlet nem tudom kitől származott. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Nem volt még olyan korán, hisz Tomi telefonjáról hívtam. :o Az ötlet nem tudom kitől származott. :D Szólhattál volna :) :) :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Szólhattál volna :D :) :) :( Akkor épp nem tudom merre jártál/feküdtél. :o Mondjuk eléggé egy irányú volt a kommunikáció, bár ezek szerint átment, hogy én hívom. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Akkor épp nem tudom merre jártál/feküdtél. :o Mondjuk eléggé egy irányú volt a kommunikáció, bár ezek szerint átment, hogy én hívom. :D Tomi kért elnézést a nevedben tőlem!De ha nem mondja akkor akkor nem is emlékszem rá!Nincs gond! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts