chitza Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Én ott voltam, én készültem, de nem kerestelek....ennyi :o Ez a három tagmondat így valahogy nem passzol. Szerinted, spzoli? Ha valaki már 1x készül (ami igazán nagyon kedves tőle, bár nehéz összeegyeztetni a folytonkötözködő másik énjével), akkor utána meg mé' nem keres? Miközben ő még ráadásul a számomat is tudhassa, ha nagyon akarja. (láthassa adataim közt mint rendszergizda, helyzeti előny ugyebár...) Csörög, megkérdez, merre van kiskegyed? Vagy sms-t ír: HÁHÓ, MI ITTEN VAGYUNK! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Ja. Nem ártott volna egy sál. Meg egy kabát. Mélykéknek mindig ekkora az arca? Lehet, hogy netán ezért nem mentem oda? hm hm... Ezt én nem tudhatom. Lehet hogy az én arcomtól ijedtél meg. :D Hát ahogy elnézem ez plátói szerelem marad köztetek!Sp csaj nincs? :o Áh, én titkon vártam, hogy esetleg elhozza a hugát(ha van(és volt!)), de megfutamodtak. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Ez a három tagmondat így valahogy nem passzol. Szerinted, spzoli? Ha valaki már 1x készül (ami igazán nagyon kedves tőle, bár nehéz összeegyeztetni a folytonkötözködő másik énjével), akkor utána meg mé' nem keres? Miközben ő még ráadásul a számomat is tudhassa, ha nagyon akarja. (láthassa adataim közt mint rendszergizda, helyzeti előny ugyebár...) Csörög, megkérdez, merre van kiskegyed? Vagy sms-t ír: HÁHÓ, MI ITTEN VAGYUNK! Ez a ki miért nem ment oda a másikhoz vagy miért nem hívott fel műsor kezd kicsit vicces lenni!Azt hittem ez egy fórum nem pedig a Kölyökidő! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Ez a három tagmondat így valahogy nem passzol. Szerinted, spzoli? Ha valaki már 1x készül (ami igazán nagyon kedves tőle, bár nehéz összeegyeztetni a folytonkötözködő másik énjével), akkor utána meg mé' nem keres? Miközben ő még ráadásul a számomat is tudhassa, ha nagyon akarja. (láthassa adataim közt mint rendszergizda, helyzeti előny ugyebár...) Csörög, megkérdez, merre van kiskegyed? Vagy sms-t ír: HÁHÓ, MI ITTEN VAGYUNK! Ich bin doch nicht Istvan. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Ez a ki miért nem ment oda a másikhoz vagy miért nem hívott fel műsor kezd kicsit vicces lenni!Azt hittem ez egy fórum nem pedig a Kölyökidő! Kuss, ez kalózos játéknak indult, mint anno a kölyökklub xD Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Hű, mi megy itt............. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Hű, mi megy itt............. Pubertás kori cirkusz! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
chitza Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Ez a ki miért nem ment oda a másikhoz vagy miért nem hívott fel műsor kezd kicsit vicces lenni!Azt hittem ez egy fórum nem pedig a Kölyökidő! Ehhez hasonló beszólást tettem pár napja én is ugyanitt. Végülis, igaza van. De ahogy mélykék írta, egy szabad országban élünk. Nem kötelező olvasni. Budapest Chat. Nem motor és fék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Ez a három tagmondat így valahogy nem passzol. Szerinted, spzoli? Ha valaki már 1x készül (ami igazán nagyon kedves tőle, bár nehéz összeegyeztetni a folytonkötözködő másik énjével), akkor utána meg mé' nem keres? Miközben ő még ráadásul a számomat is tudhassa, ha nagyon akarja. (láthassa adataim közt mint rendszergizda, helyzeti előny ugyebár...) Csörög, megkérdez, merre van kiskegyed? Vagy sms-t ír: HÁHÓ, MI ITTEN VAGYUNK! Nem volt kedvem embereket keresgetni, ennyi :D Add fel, mert ebből már nem tudsz jobban kijönni :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Ehhez hasonló beszólást tettem pár napja én is ugyanitt. Végülis, igaza van. De ahogy mélykék írta, egy szabad országban élünk. Nem kötelező olvasni. Budapest Chat. Nem motor és fék. Kemény vagy Csoki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Kemény vagy Csoki! Nahhh....ülj le szépen :) Vagy az évadzárón nagyon el fogsz ázni, garantálom :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Nahhh....ülj le szépen :) Vagy az évadzárón nagyon el fogsz ázni, garantálom :o :D Úgy legyen !De amúgy ülök ez számít valamit? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Úgy legyen !De amúgy ülök ez számít valamit? :o Küldjem a lányokat? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Úgy legyen !De amúgy ülök ez számít valamit? :o Persze, a farkasoknak nem kell ugrálniuk, amikor belőled majszolnak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Küldjem a lányokat? :o Edit tolja majd, bőrcuccban :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Küldjem a lányokat? :o Mé tudsz valamit?Hazugság minden szó amit mondtak! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Edit tolja majd, bőrcuccban :o Szerep csere? :D Mé tudsz valamit?Hazugság minden szó amit mondtak! :) Meg fotosop mi? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Edit tolja majd, bőrcuccban :o Várom már hadd jöjjön a vég! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Mé tudsz valamit?Hazugság minden szó amit mondtak! :( Paragyárvan ? :( Ez a második elszólásod, magad alatt vágod a fát, most már tájékozodni fogok a szerbtali témakörben mit műveltél :o :D :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Paragyárvan ? :( Ez a második elszólásod, magad alatt vágod a fát, most már tájékozodni fogok a szerbtali témakörben mit műveltél :o :D :) :) Lehet az lesz a legjobb ha én mesélem el!De fényképek nélkül!Amúgy tök józan voltam!És még ágyba se hánytam fekve! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
chitza Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Nem volt kedvem embereket keresgetni, ennyi :) Add fel, mert ebből már nem tudsz jobban kijönni :o Hát ez az! Nekem sem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Hát ez az! Nekem sem... :o Csak az más ha a tesóm kiszúr valakit és mondja + nem én vagyok tagja egy kint bandázó társaságnak, hanem frissen érkezem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
chitza Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Csak az más ha a tesóm kiszúr valakit és mondja + nem én vagyok tagja egy kint bandázó társaságnak, hanem frissen érkezem :D Egy frissen érkezőnek pont ezért nehezebb odamennie. Ti már összeszokott társaság vagytok. Mindenki ismer mindenkit. Könnyű bandában erősnek lenni. De egyezzünk ki egy döntetlenben. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Egy frissen érkezőnek pont ezért nehezebb odamennie. Ti már összeszokott társaság vagytok. Mindenki ismer mindenkit. Könnyű bandában erősnek lenni. De egyezzünk ki egy döntetlenben. :o Héhé, Thor is odajött, pedig még sosem találkoztunk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Héhé, Thor is odajött, pedig még sosem találkoztunk. :D Pacsi neki, Lurdyhoz is kinéz majd azt írta :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts